De Rode Duivels op weg naar Kazachstan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 oktober 2019     4 REACTIES

Het EK-ticket is binnen, maar de kwalificatiereeks duurt voort. De Rode Duivels trekken na de gewonnen thuismatch tegen San Marino (9-0) in de achtste EK-kwalificatieronde naar Kazachstan. In eigen huis waren de Belgen de Kazakken te slim af en dat wil bondscoach Roberto Martinez ook in het Kazakse Nur-Sultan nog eens haarfijn overdoen. De Belgische wedkantoren verwachten dat De Rode Duivels ook daar hun ongeslagen reeks kunnen behouden en dat levert hoge pre-wedstrijdquoteringen op voor deze match. VoetbalGokken.be heeft de hoogste odds alvast voor u op een rijtje gezet.

Roberto Martinez: “Eerste in de groep worden”

Na de zeer ruime thuiszege op San Marino (9-0) en de zekerheid dat De Rode Duivels naar het UEFA EURO 2020 eindtoernooi gaan, pakt bondscoach Roberto Martinez en zijn mannen de eerste vlucht naar Kazachstan. Komende zondag spelen De Rode Duivels daar hun achtste kwalificatiematch. Bondscoach Roberto Martinez is blij met de vroegtijdige plaatsing voor het EK, maar toont ook zijn respect voor de overige teams in de groep. “Je mag niks als vanzelfsprekend beschouwen. Kijk naar de meest recente EK’s: daar was België lang niet altijd bij. We willen onze fans iets schenken en de kwalificatie voor het EK in eigen land zal hen bijblijven”, zegt de bondscoach fier.

Kazachstan wint de wedstrijd
16.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
7.00
België wint de wedstrijd
1.12

“Zondag ook winnen van Kazachstan”

De Kazakken staan vierde in de groep en hebben nog maar weinig hoop op een ticket naar het EK. Op de komst van de Belgen zal Kazachstan niet staan te springen, maar voor eigen publiek zullen de spelers strijden voor de eer. Datzelfde geldt ook voor Matrinez. “Wij willen eerste blijven en alle wedstrijden in de groep winnen dus ook zondag tegen Kazachstan”, zegt de bondscoach.

Dries Mertens: “Kazachstan niet de sterkste tegenstander”

België kan de overige kwalificatiematches gebruiken als ‘voorbereiding’ op het EK van volgend jaar. Na Kazachstan volgt in november de wedstrijd op verplaatsing bij Rusland en de thuismatch tegen Cyprus. Dries Mertens wil hier volop gebruik van gaan maken. “Kazachstan is niet de sterkste tegenstander in de groep, dus we kunnen ook daar winnen. We kijken nog steeds uit naar de komende wedstrijden, ook al zijn we nu gekwalificeerd. Ik speel met jongens die me begrijpen en dat is altijd leuk”, aldus Mertens op de website van de UEFA.

Michal Bilek: “We kennen de kwaliteiten van België”

De tweede plek in de groep is al vergeven aan Rusland en  de ploeg van bondscoach Michal Bilek kan  alleen nog maar zijn best doen om de derde plek te veroveren en daarmee de kans om nacompetitie benutten om alsnog op het EK te komen. Bilek weet nog hoe sterk De Duivels in eigen huis waren en verwacht niet dat het thuis een gemakkelijke klus gaat worden. Ook niet nu België zich al geplaatst heeft. “We kennen de kwaliteiten van België. Die 3-0 in België was een logisch en verdiend resultaat. Ze waren in elke linie veel te sterk voor ons. Elke ploeg heeft het moeilijk gehad tegen hen”, blikt Bilek vooruit in de voetbalkrant.

Statistieken

In Groep I zijn de verhoudingen richting EURO 2020 al wel duidelijk. België heeft zich als eerste land kunnen kwalificeren voor dit EK. De eerste plek – zonder enig puntverlies – mag als straf betiteld worden. Er werden in zeven matches 28 doelpunten gemaakt en de Belgen hoefden er maar eentje te slikken. Het was Rusland die de kans greep om het net van De Rode Duivels te raken. Rusland is dan ook de ploeg die na de Belgen de sterkste in Groep I lijkt te zijn. Met achttien punten zijn de Russen zo goed als zeker van de tweede plek. Cyprus is de eerste achtervolger met tien punten. Kazachstan staat vierde met zeven punten. Schotland (6) en San Marino (0) staan onderaan de tabellen. Er zijn maximaal nog negen punten te halen in de EK-campagne.

Huidige vorm België

Voor de wedstrijd in Kazachstan ziet Martinez wel wat spelers afhaken. Martinez licht dit toe. “In de resterende matchen zal ik ook niet experimenteren. Ik houd ook niet van dat woord. Iedereen die op het veld komt, kan een bijdrage leveren aan de ploeg. Maar Lukaku, Witsel, Castagne, Meunier en Thorgan Hazard zullen maar 1 match spelen”, aldus de bondscoach. Romelu Lukaku, Youri Tielemans en Leander Dendoncker zullen niet mee afreizen naar Kazachstan. Volgens het Laatste Nieuws keert Lukaku al terug naar Italië om zijn quadriceps rust te geven. Ook Tielemans haakt af voor de wedstrijd in Kazachstan. Leander Dendoncker zal er ook niet bij zijn. Vanwege ziekte is De Duivel te zwak om te kunnen vliegen. Martinez zal dus opnieuw moeten puzzelen aan zijn selectie, maar de bondscoach heeft al twee spelers ingevuld. Martinez: “Dennis Praet en Thomas Meunier zullen tegen de Kazachen spelen”, aldus Martinez in zijn voorbeschouwing.

Huidige vorm Kazachstan

De Kazakken hadden gehoopt dat ze de eerste match van deze week winnend af konden sluiten, maar dat liet tegenstander Cyprus niet gebeuren. De Cyprioten wisten in Kazachstan af te rekenen met de ploeg van Bilek met 1-2 winst. De vierde plek geeft weinig hoop om deel te mogen nemen aan het EK volgend jaar. Met nog negen punten te behalen moeten alle remmen los bij de Kazakken om toch nog als derde te kunnen eindigen in deze kwalificatiereeks. Terugkijkend op de voorbije matches geeft dat weinig vertrouwen. Niet alleen Cyprus 1-2 en eerder al het gelijkspel (1-1) was de Kazakken te slim af. Tussen deze wedstrijden door eiste Rusland (1-0) ook zijn drie punten op.

Head 2 Head

Wij Belgen zijn vast de eerste poulewedstrijd van deze EK-Kwalificatieronde nog niet vergeten. Kazachstan was de eerste tegenstander in Groep I en die match werd gespeeld in het Koning Boudewijn Stadion. Met de drie doelpunten van Mertens en treffers van Castagne en Lukaku waren de eerste drie punten snel verdiend: 5-0. Dat was niet de eerste match dat België heer en meester was over de Kazakken. In 2011 werd de EK-kwalificatiematch met 4-1 winst voor de De Rode Duivels ook winnend afgesloten. Ook de groepswedstrijd op verplaatsing was een prooi voor onze jongens: 0-2. In de EK-kwalificatiereeks van 2006 en 2007 stuitte De Duivels thuis (0-0) en op verplaatsing (2-2) beide keren op een gelijkspel tegen de Kazakse equipe.

Prognose

Het zal u vast niet verbazen dat wij denken dat De Rode Duivels ook in Kazachstan gaan zegevieren. Het team van Martinez lijkt maar niet te kunnen breken en dat zorgt voor goesting om te spelen op onze elf helden. De voorspelling die wij bij de bookies invullen is 0-3. Daarmee pakken we niet de hoogste odd, maar wel drie punten!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Kazachstan – België

De pre-wedstrijdquoteringen bij de bookmakers zijn voor de wedstrijd op verplaatsing van De Rode Duivels zeer straf ingedeeld. Winst van Kazachstan wordt in het 1X2 spelsysteem met x 16.00 keer de inleg het hoogst beloond. Worden de punten verdeeld in de Astana Arena, dan wordt uw inleg hierop x 7.00 keer zoveel waard. Voor winst van De Rode Duivels moeten wij het doen met een quotering van x 1.12 keer het speelbedrag. Door te spelen via de diverse speeltechnieken bij de Belgische wedkantoren kan ook winst van België meer gaan opleveren.

De EK-Kwalificatiewedstrijd Kazachstan – België wordt gespeeld op zondag 13 oktober om 15:00 uur in de Astana Arena te Nur-Sultan. Gaan De Duivels ook in Kazachstan zegevieren of zijn de Kazakken het sterrenteam van Martinez te slim af? Speel mee via VoetbalGokken.be. Laat uw voorspelling vandaag nog achter bij één van onze bookmakerkantoren en win!


Reacties

hazarddd
12 oktober 2019

De Rode Duivels blijven gewoon winnen. Ook tegen Kazachstan wordt het lekker scoren ;)

4 jaar geleden

bobgok
12 oktober 2019

Roberto kan gerust een paar toppers thuislaten. We hebben er genoeg die de klus in Kazachstan kunnen klaren.

4 jaar geleden

martijnj
14 oktober 2019

Fantastisch weer wat De Duivels hebben gedaan! Mijnzakcentje is weer binnen ;)

4 jaar geleden

weddens...
14 oktober 2019

Martinez heeft zijn zaakje goed voor elkaar ;) die 0-2 winst is zeer netjes te noemen.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN