Voorspel welke Belg(en) er aan het feest zijn in de La Liga titelrace!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 mei 2021     1 REACTIE

Dit weekeinde wordt bepaald welke ploeg kampioen wordt in La Liga. Op dit moment heeft Atletico Madrid met onze landgenoot Yannick Carrasco de beste papieren voor de titel. De nummer twee Real Madrid met Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard maken ook nog kans op kampioenschap. Atletico speelt zaterdag op verplaatsing tegen Real Valladolid en Real Madrid treedt thuis aan tegen Villarreal. Voorspel de uitslagen via VoetbalGokken.be!

Real Valladolid – Atletico Madrid

Diego Simeone: “Fris en geconcentreerd match aanvangen”

Koploper Atletico Madrid speelt de laatste ronde van dit competitieseizoen tegen Real Valladolid. De ploeg van coach Diego Simeone kan in Estadio José Zorrilla te Valladolid kampioen worden. Atletico heeft twee punten meer dan stadsgenoot Real Madrid. Zaterdagavond gaat het dus enkel om de winst. Maar coach Simeone wil niet met spanning in de benen de match aanvangen: “We moeten fris aan de wedstrijd tegen Real Valladolid beginnen. We zijn een gehard team dat juist nu geconcentreerd moet zijn”, zo zegt de coach van Atletico Madrid in zijn vooruitblik in de Spaanse media.

“De titel is ons doel”

Dit weekend kan Atletico Madrid voor de elfde keer sinds haar clubbestaan kampioen van Spanje worden. Een moment waar coach Simeone naar uitkijkt. “Laat de club trots blijven op het team dat we hebben. We gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden, want de titel is nu ons enige doel”, aldus de Argentijnse coach in een moment van inspiratie.

Wanneer is Atletico Madrid kampioen?

Het 118 jaar oude Atletico Madrid pakte de landstitel voor het laatst in het seizoen 2013-2014. Nu zeven jaar later krijgt de ploeg uit Madrid de kans om terug kampioen van hun land te worden.

Mocht de ploeg – met Rode Duivel Carrasco in de geleden – zegevieren op Real Valladolid dan kan het feest losbarsten voor Los Colchoneros. Wat het dan wordt bij Real Madrid – Villarreal is van belang meer.

Het wordt een ander paar mouwen bij een draw. Real Madrid heeft slechts twee punten minder dan haar stadsgenoot en kan dus op gelijke hoogte komen als zij zelf wel zegevieren en Atletico slechts een puntje pakt. De koploper heeft een doelsaldo van +41, Real staat op +38. Eén of twee goals verschil kan dus bepalend zijn.

Mocht het team van coach Simeone de titel op de slotdag nog verspelen, dan kan worden geconcludeerd dat de titel verspeeld is bij FC Barcelona. Op 8 mei jongstleden werd met 0-0 gelijkgespeeld in Camp Nou. Ook de nederlaag op verplaatsing bij Athletic Bilbao – van 25 april – is natuurlijk ook een forse aderlating geweest in de titelrace (2-1 verlies) voor het team van coach Simeone.

Quoteringen Real Valladolid – Atletico Madrid

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem voor de laatste speelronde van Atletico Madrid staan straf ingeschaald. Met een zege van Real Valladolid komt het kampioenschap van Atletico Madrid in gevaar, maar het levert u wel x 7.40 keer de inleg op. Dit is dan ook de hoogste quotering voor deze match. Speelt u op een gelijkspel? Dan kan u dat met een quotering van x 4.80 keer uw speelbedrag ook een straffe beloning opleveren. Een zege en dus ook een kampioenschap van Atletico Madrid staat op x 1.36 keer uw inleg ingedeeld.

Real Madrid – Villarreal

Zinedine Zidane: “Wij gaan ons spel spelen”

Bij Real Madrid kan men dus alleen nog maar hopen dat Atletico Madrid punten morst en dan moet de ploeg van trainer Zinedine Zidane zelf nog zegevieren van Villarreal. Eén voordeel is wel, dat Los Blancos in eigen huis de nummer zeven van de competitie aantreft. Zidane: “We gaan ons spel spelen, we gaan een gecompliceerde match spelen tegen Villarreal, we moeten ons op onszelf concentreren”, zo bekijkt de coach van Real Madrid de slotmatch.

“We blijven vechten”

Zidane wil de kans op een titel met zijn team graag aangaan ook al heeft Real Madrid het kampioenschap zelf niet in de hand. “We zullen altijd blijven vechten, wat er ook gebeurt. We moeten  goed uitrusten en ons zo goed mogelijk voorbereiden op de volgende wedstrijd, maar we gaan door tot het uiterste”, besluit de coach van de Madridlenen.

Wanneer is Real Madrid kampioen?

Voor De Koninklijke uit Madrid is er dus alleen kans op de titel als Atletico bezwijkt onder de druk. Voorbije zondag leek dat al te gebeuren. De tegenstander van de Madridlenen, Osasuna kwam met 0-1 voor te staan in het Wanda Metropolitano stadion. De ervaren sluitpost Oblak haalde een kopbal van Osusana pas achter de lijn uit zijn net. Hierdoor was Real Madrid even koploper van La Liga.

Omdat er binnen twee minuten terug werd gescoord door Atletico (1-1), kon Real maar kort genieten van dit moment, maar vanwege het betere doelsaldo was Los Blancos ook toen nog koploper. Uiteindelijk scoorde ex-FC Barcelona speler Luis Suarez nog in de 88e minuut waardoor Atletico alsnog kon zegevieren. Op aangeven van Yannick Carrasco werd het 2-1 voor Atletico Madrid.

Real Madrid moet zaterdag dus zelf winnen van Villarreal. Dat betekent dat Thibaut Courtois zijn doel in ieder geval schoon moet zien te houden en vervolgens hopen dat Atletico punten laat liggen. Als het team van Carrasco niet wint van Real Valladolid pakken Thibaut en Hazard met Real Madrid de Spaanse titel.

Quoteringen Real Madrid – Villarreal

De quoteringen voor de match van Real Madrid staan in het 1X2 spelsysteem van de bookies als volgt ingedeeld. Een zege van Villarreal en dus geen titel voor Los Blancos, levert u x 5.55 keer de inleg de hoogste odd van deze slotmatch op. Een gelijkspel in het Alfredo di Stéfano Stadium te Madrid levert u x 4.65 keer uw ingelegde euro’s op. Mocht de ploeg van coach Zidane zegevieren, dan valt u  x 1.46 keer uw speelbedrag ten deel.

De laatste speelronde van La Liga wordt dit weekeinde gespeeld, maar zaterdag wordt bepaald wie de titel pakt. De matches Real Valladolid – Atletico Madrid en wedstrijd Real Madrid – Villarreal beginnen om 18:00 uur. Wees er tijdig bij als u gaat voor de hoogste odds in het 1X2 spelsysteem. Na het fluitsignaal in de stadions kunt u via VoetbalGokken.be ook live meespelen!


Reacties

kampioe...
25 mei 2021

Carrasco kan een feestje bouwen! Geweldig dat Atletico Madrid het eens geworden is.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN