Voorspel uitslag van El Clásico Real Madrid vs. FC Barcelona

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 april 2021     3 REACTIES

Deze zaterdag wordt in de Spaanse competitie de match tussen Real Madrid en FC Barcelona gespeeld. El Clásico zoals die genoemd wordt kan bepalend worden voor het kampioenschap waar Real Madrid, FC Barcelona en Atletico Madrid om lijken te gaan strijden. Voorspel de Spaanse klassieker via VoetbalGokken.be voor de strafste pre-odds en de beste deals.

Zinedine Zidane: “FC Barcelona weet hoe ze het ons moeilijk kunnen maken”

Real Madrid kwam midweeks nog uit in de heenmatch in de kwartfinales van de Champions League tegen Liverpool (3-1) en de ploeg van coach Zinedine Zidane treft zaterdag FC Barcelona alweer. “We weten dat de wedstrijd van zaterdag eraan komt en zullen goed moeten herstellen. Maar ik heb veel gewonnen met deze spelers, ze hebben veel voor mij gewonnen en ik zal bij hen zijn tot het einde. Al weet FC Barcelona ook hoe zij het ons moeilijk kunnen maken”, zegt de coach van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard.

Real Madrid wint de wedstrijd
2.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.65
FC Barcelona wint de wedstrijd
2.17

“Er komen mooie wedstrijden aan”

Dit weekeinde wordt speelronde dertig van La Liga afgewerkt, daarna zijn er nog zeven matches te gaan. Real Madrid kan geen punt meer laten liggen om het kampioenschap te kunnen bewerkstellen. “Er komen mooie wedstrijden aan om punten de pakken. Als er iets misgaat, moet je je karakter en kwaliteit laten zien en dat maakt voetbal zo geweldig. We zullen zien waar we dit seizoen eindigen”, zo besluit de T1 van Real Madrid zijn voorbeschouwing.

Ronald Koeman: “El Clásico niet bepalend voor competitie”

FC Barcelona heeft geen Europese verplichtingen meer en kan zich geheel richten op een mogelijk kampioenschap. Barça-coach Ronald Koeman verwacht echter niet dat de titelstrijd dit weekeinde beslist zal worden. “Ik denk niet dat die wedstrijd bepalend is voor het verdere verloop van de competitie. Na el Clásico volgen er nog acht speeldagen. Deze wedstrijd is altijd belangrijk en zeker nu”, zo zegt de Nederlandse coach in zijn vooruitblik op de klassieker.

“Een goed resultaat in Madrid is belangrijk”

De Catalanen strijden met twee teams uit Madrid om de titel. “Real Madrid en Atlético Madrid zijn twee geweldige clubs. Real Madrid wil het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en we weten van tevoren dat we goed moeten spelen en geconcentreerd moeten zijn. Een goed resultaat in Madrid is belangrijk”, benadrukt Koeman tot slot nog.

Statistieken

Op de eerste plek van de Primera Division staat Atletico Madrid met 66 punten. De koploper gaat dit weekeinde op bezoek bij Betis in Sevilla. FC Barcelona staat op de tweede plek met 65 punten en Real Madrid is de nummer drie in het rijtje met 63 punten uit 29 matches.

Head 2 Head

Real Madrid ontmoeten FC Barcelona in eigen huis voor het laatst op 1 maart 2020. De Madridlenen zegevierden toen met 2-0 van de Catalaanse ploeg. Precies een jaar eerder wist Courtois zijn doel niet schoon te houden in el Clásico. De Kroaat Ivan Rakitic maakte het enige doelpunt van die wedstrijd. Een draw in Madrid kwam – in de competitie – voor het laatst voor in 2011. De klassieker van Spanje eindigde toen in 2-2.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid tankte heel wat zelfvertrouwen door de Champions League match tegen Liverpool met 3-1 te winnen. Hazard speelde door een spierblessure niet mee, maar Courtois stond negentig minuten onder de lat voor de Madrileense ploeg. In La Liga werd voorbije zaterdag gewonnen van Eibar 2-0.

Huidige vorm FC Barcelona

Voorbije maandag speelde FC Barcelona in Camp Nou tegen Valladolid en zegevierde met 1-0. Een magere overwinning tegen de huidige nummer zestien. Een speelronde eerder werd Real Sociedad met 1-6 verslagen. Ook Huesca moest in Barcelona wijken voor de ploeg van coach Koeman 4-1.

Lappenmand

Rode Duivel Eden Hazard heeft last van een spierblessure en zal el Clásico aan zich voorbij moeten laten gaan. Dat geldt ook voor ploegmaat Sergio Ramos die met eenzelfde kwetsuur te maken heeft. Daniel Carvajal heeft een hamstringblessure en  Raphaël Varane kan door gezondheidsproblemen ook niet aantreden voor zijn ploeg Real Madrid.

Bij FC Barcelona is de lappenmand ook gevuld met een pak gekwetsten. De ploeg van coach Koeman moet het in de klassieker zonder Gerard Piqué, Philippe Coutinho en Ansu Fati stellen. Het drietal van Barça heeft knieklachten. Doelman Neto kan er door een verstuikte enkel ook niet bij zijn. Moussa Wagué kampt met een gescheurde patellartendinitis.

Prognose

Onze wedtip is 1-1 in stadion Alfredo di Stéfano. Heeft u goesting om mee te spelen en uw eigen weddenschap te sluiten? In onderstaand odds-overzicht krijgt u alvast een beeld van de gemiddelde pre-odds die de bookmakers hanteren.

Quoteringen Real Madrid – FC Barcelona

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren zijn straf ingedeeld. De hoogste odd voor el Clásico vindt u bij een gelijkspel. Gemiddeld keren de bookies x 3.65 keer uw inleg uit als Los Blancos en Barça de punten delen.

Een zege van Real Madrid staat net iets hoger ingeschaald dan een overwinning van Barcelona. Gemiddeld ontvangt u x 2.90 keer uw inleg terug als de Madridlenen winnen en de odd voor een zege van Barcelona staat genoteerd op x 2.17 keer uw inleg.

De Spaanse el Clásico Real Madrid – FC Barcelona wordt gespeeld op zaterdag 10 april om 21:00 uur in stadion Alfredo di Stéfano te Madrid. Gaat u dit weekeinde een straffe deal maken via VoetbalGokken.be? Zet vandaag alvast uw voorspelling op scherp en scoor bij deze klassieker in La Liga!


Reacties

sporza
9 april 2021

Real Madrid speelt thuis dus ik gok op winst van Los Blancos

3 jaar geleden

riesjart
10 april 2021

Beide teams willen maar wat graag winnen en dan wordt het vaak een gelijkspel. Prima quotering!

3 jaar geleden

tooskla...
11 april 2021

Natuurlijk winst voor Real !!!!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN