Uitzonderlijke hoge odds bij FC Barcelona – Atletico Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 juni 2020     1 REACTIE

De heropstart in La Liga leverde al straffe uitslagen en quoteringen op, maar de bookmakers overtreffen zichzelf bij de odds voor de topmatch tussen Barcelona en Atletico. Als de bezoekers winnen kan u zelfs meer dan het viervoudige van uw inleg retour verwachten! En bij winst van Barça verdubbelt u bijkans uw inleg. Speelt u ook mee?

Quique Setién: “Hoogvorm bij Atletico Madrid”

Voor FC Barcelona-coach Quique Setién zijn het hectische tijden. Veel matches en een hoog verwachtingspatroon van de fans in huis. Na de 0-0 tegen Sevilla en de 2-2 tegen Celta de Vigo werd de koppositie overgedaan aan Real Madrid. Wil Barça de titel pakken ten kosten van de Madrileense formatie, waar Eden Hazard en Thibaut Courtois de sterkhouders zijn, dan moet alles gewonnen worden. Dus ook van Atletico en dat wordt geen gemakkelijke opgave, zo vertelt Setién in de Spaanse media “Atlético is in hoogvorm.”

FC Barcelona wint de wedstrijd
1.83
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
Atletico Madrid wint de wedstrijd
4.10

“Er kan nog van alles gebeuren”

De 50-jarige Argentijnse coach probeert de gelederen gesloten te houden door zijn eigen equipe op te hemelen: “We zijn ook in goede doen en zijn klaar om voor de landstitel te strijden. Er zijn nog zes duels te gaan en Real zal ook moeite hebben om ze allemaal te winnen. Als we Atletico verslaan, hebben we één van moeilijkste horde gehad”, zo analyseert hij in zijn pre-match persconferentie.

Diego Simeone: “Barcelona is één van beste teams ter wereld”

Diego Simeone heeft zichzelf als coach van Atletico meermaals bewust in de underdogpositie gepositioneerd. Ook nu kiest hij weer voor deze tactiek: “Barcelona is een van de beste ploegen ter wereld, naast Manchester City en Real Madrid. Ze staan qua spelerskwaliteit echt boven de rest”, aldus de succestrainer van de ploeg die in 2018 de Europa League en de Europese supercup veroverden.

“We gaan vol voor de winst”

Nu er geen fans worden toegelaten bij de matches is spelen op verplaatsing een minder groot nadeel. Simeone verwacht dan ook maximale inzet en een elftal dat de ganse match voor de zege gaat: “Er zijn geen excuses. We moeten ervoor gaan om te winnen”, zei hij onlangs over het duel bij Barcelona: “We zullen er alles aan (moeten) doen om Barcelona tot het einde van de wedstrijd tegenstand te bieden.”

Statistieken

Real is met 71 uit 32 koploper en FC Barcelona moet twee punten goedmaken: 69 uit 32. Real Madrid, dat zondagavond dankzij een treffer van Casimiro met 0-1 won van Espanyol, heeft ook nog een beter doelsaldo dan La Blaugrana.

Stadsgenoot van de fiere leider is Atletico Madrid. Zij bezet de derde stek, maar staat desondanks al een straatlengte achter de twee koplopers. Het verschil? Dertien punten!

Head 2 Head

In een totaal nieuwe opzet werd aan het begin van dit kalenderjaar de Spaanse supercup gespeeld. Op neutraal terrein, te Jeddah (Qatar), won Atlético met 2-3 van FC Barcelona. In de Primeira Division heeft Atletico al tijden niet weten te winnen in de Catalaanse hoofdstad. Veertien jaren terug liep het elftal voor het laatst met een overwinning het veld af: 1-3.

Huidige vorm FC Barcelona

De herneming op Mallorca verliep nog vlotjes: 0-4 winst, maar daarna stokte de machine. Tegen laagvlieger Leganés werd puntverlies nog net afgewend (2-0), maar een week later op verplaatsing bij Sevilla werden twee dure punten verspeeld door met 0-0 gelijk te spelen.

Voorbije week werd er met veel moeite gewonnen van angstgegner Atletic de Bilbao: 1-0. Maar zaterdag ging het wederom in mis. Een 1-2 overwinning werd in de slotfase weggegeven: 2-2. Dat zal bepaald niet zorgen voor veel zelfvertrouwen.

Huidige vorm Atletico Madrid

Atletico Madrid trad bij de heropstart tegen datzelfde Bilbao aan. Dat werd geen succes: 1-1. Atletico herpakte zich rap door met 0-5 te winnen bij Osasuna. Thuis tegen Real Valladolid werd er met 1-0 gewonnen en voorbije week was er de 0-1 zege op verplaatsing bij het nietige Levante. Afgelopen zaterdag werd er met 2-1 drie punten aan het totaal toegevoegd door met 2-1 te winnen van Deportivo Alaves.

Lappenmand

Frenkie de Jong en Ousmane Dembélé zullen in de aankomende matches niet aantreden voor Barcelona. Beiden zijn langere tijd out, De Jong wordt bovendien achter de hand gehouden voor de zware slotfase van de UEFA Champions League.

De lappenmand bij Atletico bevat ook twee sterkhouder: de 31-jarige centrale verdediger Felipe heeft maagproblemen en zal niet meedoen dinsdag. Ook Sime Vrsaljko ontbreekt als de Spaanse topper wordt afgewerkt dinsdagavond. De rechtervleugelverdediger liep begin deze maand een pittige knieblessure op. De Braziliaan Caio Henrique – geen familie van de fameuze Luis Enrique – is nog niet speelgerechtigd.

Prognose

Wij voorspellen een spannende match met wisselende winstkansen. Uiteindelijk zal de klasse van Barcelona de doorslag gaan geven: 2-1! Wat verwacht u dinsdag voor stand op het scorebord?

Check hieronder de gemiddelde odds of ga naar de bookmakerspagina voor de actuele quoteringen!

Quoteringen FC Barcelona – Atletico Madrid

De Belgische wedkantoren houden het op een zege voor de thuisploeg: x 1,83. Als Atletico stadsgenoot Real, en dus ook Eden Hazard en Thibaut Courtois, een handje helpt door gelijk te spelen tegen Barça? Dan gaan gokkers die dit voorspelden aan het feest: zij ontvangen dan x 3,45 keer het ingelegde speelbedrag.

Schiet Atletico zelfs de hoofdvogel? De pre-wedstrijdquoteringen hiervoor staan op deze moment op maar liefst x 4,10 het ingelegde speelbedrag. Een absoluut record voor een dergelijke topmatch!

De competitiematch FC Barcelona – Atletico Madrid wordt gespeeld op dinsdag 30 juni 2020 en vangt aan om 22:00 uur. Wordt La Liga weer spannend of blijven Real en Barça in elkaars spoor? Zet nu in via VoetbalGokken.be en pak de hoogste odds bij deze Spaanse topmatch!

Let op: gokken op voetbalmatches kan u ook geld kosten. Check daarom altijd alle odds en spelstrategieën en speel niet met cash dat u elders nodig heeft.


Reacties

bobgok
30 juni 2020

Barça gaat niet winnen. Straffe odd voor Atletico ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN