Uitgelicht: Stadsderby Atlético Madrid -Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 november 2017     0 REACTIES

Aankomend weekend ademt alles in Madrid weer voetbal. Geen discussies over de onafhankelijkheid van Catalonië, want niet Barcelona maar aardrivaal Real en stadsgenoot Atlético staan nu in de picture. Rode Duivel Yannick Carrasco mist de stadsderby door een knieblessure en bij Real ontbreken Isco en Gareth Bale door een kuitblessure. Maar alle andere sterren zullen acte de presence geven als zondagavond de Spaanse derby in de LaLiga wordt afgetrapt. De bookies houden zich op de vlakte en dat doet de pre-wedstrijdquoteringen in het 1×2-spelsyteem flink oplopen!

“Simeone gaat volle bak voor de winst”

Waar Real met superster Ronaldo prijs na prijs pakt valt Atlético – ondanks goed presteren – steeds net buiten de boot. Ook in de Champions League wil het dit jaar nog niet vlotten. Trainer Diego Simeone heeft desondanks een fantastisch track-record opgebouwd bij de ‘tweede club uit Madrid. Momenteel staan beide elftallen met 23 punten uit elf duels al acht punten achter koploper FC Barcelona. Winst is dus voor beide teams van eminent belang. Simeone: “Ik ga niet van een specifieke uitslag uit. Het zal dicht bij elkaar liggen en hopelijk kunnen we de ruimte die we creëren benutten. Zij zullen sterk beginnen, zoals ze altijd doen. We zullen sterk moeten zijn, zeker in het begin”, aldus de Atlético-coach die de afgelopen dagen regelmatig in verband werd gebracht met Everton.

Griezmann naar Barcelona?

De mogelijke transfer van Antoine Griezmann baart de clubleiding nog altijd zorgen, maar Simeone panikeert niet. De Fransman zal zondag ook ‘gewoon’ op het veld staan, zo verzekert Simeone de Spaanse pers. Toch meldt Le10Sport dat er een overeenkomst is bereikt met Barça, dat in dat geval andere gegadigden als Real Madrid, PSG en Man. United aftroeft. Ook geeft de trainer van Atlético in zijn perspraatje toe gecharmeerd te zijn van Mesut Ozil. De speler van Bayern moet in de ogen van de Argentijn de plaats innemen van de Saul Niguez, die naar Manchester United vertrekt.

Isco en Bale niet in wedstrijdselectie

Bij Real Madrid is geschokt gereageerd op het nieuws dat Isco een blessure heeft opgelopen bij het Spaanse nationale elftal. De middenvelder steekt de voorbije weken in uitstekende vorm, maar zal zaterdag in de stadsderby vermoedelijk ontbreken. Daarbovenop komt nog de blessure van Gareth Bale die afgelopen vrijdag op de training een kuitblessure opliep. Ook Carvajal, Navas en Varane liggen in de lappenmand, Kovacic is ook nog altijd niet op de weg terug en kampt nog steeds met een liesblessure.

Ronaldo zegt vanwege stadsderby af voor Portugal

Op verzoek van ‘zijne koninklijke hoogheid’ Cristiano Ronaldo heeft hij de oefentrip met Portugal afgezegd. De Portugees zag meer in trainingen in Madrid ter voorbereiding op de stadsderby die vorig jaar werd verloren. De thuisploeg pakte een 1-0 zege op de Koninklijke uit Madrid. In het seizoen 2015/2016 wisten Ronaldo en co nog met 0-3 te winnen. Overigens betekent verlies in de Madrid Derby niet direct slecht nieuws voor Real. Het is sinds 2007 niet meer voorgekomen dat zij zowel de stadsderby als El Clasico (tegen Barcelona) hebben gewonnen. Eventueel puntverlies tegen Atlético geeft dus goede hoop op een zege in Nou Camp.

Wisselende vorm

In de Spaanse competitie wisten de rivalen de voorbije weken wisselende resultaten neer te zetten. De laatste matches voor de veertien dagen durende interlandbreak werden gewonnen, maar competitiewedstrijden daarvoor liepen minder goed af: Atlético speelde thuis gelijk tegen Villarreal: 1-1. Real verloor op verplaatsing bij Girona met 2-1. Een zege is dus voor zowel Simeone en Zidane van levensbelang. Zeker gezien alle transferperikelen. 

Quoteringen voor stadsderby Atlético Madrid – Real Madrid

Voor de bookmakers mag de stadsderby alvast van start gaan. De pre-wedstrijdquoteringen zijn ingedeeld dus het Spaanse spektakel kan beginnen. Voor een zege voor de thuisploeg Atlético Madrid hebben de wedkantoren een quotering van x 3.05 keer uw inleg voor u. Een gelijkspel wordt door de bookies het hoogst beloond: namelijk x 3.35 keer het speelbedrag. Trekt Real Madrid aan het langste eind? Zet dan in op winst van Los Blancos en ontvang je inleg niet ‘blanco’, maar x 2.36 keer terug.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De LaLiga-wedstrijd Atlético Madrid – Real Madrid wordt gespeeld op zondag 18 november om 20:45 uur in stadion Wanda Metropolitano te Madrid. Wie wint volgens u de derby van Madrid? Wat uw voorspelling ook is, speel via de wedkantoren op VoetbalGokken.be en pak de hoogste odd als uw voorspelling klopt!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN