Straffe odds: El Clásico FC Barcelona – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 oktober 2020     3 REACTIES

Deze zaterdag staat er nog een straffe affiche op de voetbalkalender. FC Barcelona en Real Madrid spelen tegen elkaar in de Spaanse competitie. In Camp Nou mogen geen supporters aanwezig zijn maar gokken op El Clásico mag wel en daar wordt al flink gebruik van gemaakt. De quoteringen zijn straf ingeschaald voor de match tussen aartsrivalen FC Barcelona en Real Madrid.

Ronald Koeman: “Real verslaan we niet zomaar even”

FC Barcelona heeft een overvol schema af te werken. Barça speelt in 22 dagen 7 matches waaronder de match tegen Real Madrid en komende week tegen Juventus in de Champions League. De nieuwbakken-coach van Barcelona Ronald Koeman wil zijn spelers sparen, maar wil ook geen punten onnodig verspillen. “In mijn hoofd ben ik totaal onafhankelijk en klaar voor deze klus. Maar denk nou niet dat wij Real Madrid in Camp Nou zomaar even verslaan”, zegt de T1 van Barcelona.

FC Barcelona wint de wedstrijd
2.10
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Real Madrid wint de wedstrijd
3.15
Exclusieve El Clásico win actie!
ACTIE

“Match tegen Real Madrid goed doorkomen”

De match tegen Real Madrid zal zonder publiek gespeeld gaan worden, maar ondanks dat zou een zege op de Madridlenen een goed begin van een drukke week betekenen. “Dat gaan wij ook zeker proberen. We richten ons eerst op Real Madrid. Die match moeten wij goed doorkomen en dan komt de rest”, aldus Koeman in zijn voorbeschouwing op het digitale kanaal van de Catalaanse club.

Zinedine Zidane: “Winnen van FC Barcelona is belangrijk”

Ook Real Madrid moet in zeer korte tijd een pak duels spelen. Komende week reist de ploeg van coach Zinedine Zidane naar Mönchengladbach voor de Champions League. Tussentijds gaan de Madridlenen nog een bezoekje brengen aan FC Barcelona. “We moeten nu extra gas geven, want de matches volgen elkaar snel op. Bovendien willen wij in La Liga geen punt laten liggen. Zaterdag winnen van FC Barcelona is belangrijk voor het verdere verloop van dit seizoen”, zegt Zidane in de Spaanse media.

“Iedereen hard nodig”

De coach moet nog wel enkele sterhouders missen, waaronder onze landgenoot Eden Hazard. “Wij hopen dat de geblesseerde spelers snel weer aan kunnen sluiten, want wij hebben elke speler hard nodig om succesvol te blijven. Maar ik heb ook vertrouwen in mijn spelers die zaterdag tegen FC Barcelona zullen aantreden”, zo besluit Zidane zijn voorbeschouwing op El Clasico.

Statistieken

Dit La Liga-seizoen is al zes speelronden ver. Real Madrid en FC Barcelona begonnen vanwege Europese verplichtingen later in de Spaanse competitie. Real en Barça lopen dan ook nog wat achter op de rest van de teams. De ploeg uit Madrid heeft vijf wedstrijden gespeeld en staat met tien punten op de derde plek. De Catalanen hebben nog maar vier matches gespeeld en staan dus pas negende met zeven punten. Real Sociedad en Villarreal staan bovenaan de ranglijst. Beide teams haalde elf punten uit zes matches.

Head 2 Head

De Spaanse Klassieker staat garant voor een mooi potje voetbal en straffe odds. Voorbije seizoen wisten beide teams niet te scoren op Camp Nou: 0-0. Een seizoen eerder vlogen de doelpunten nog om de oren. Barcelona wist met 5-1 te zegevieren van Real. Een overwinning die niet snel voorkomt tussen deze twee Spaanse grootmachten. De Madridlenen wonnen zelf voor het laatst in seizoen 2017-2018. Met een 1-3 zeg pakte Los Blancos ook flink uit op Camp Nou.

Huidige vorm FC Barcelona

Voorbije weekeinde wist FC Barcelona niet te zegevieren. Bij Getafe CF werd het 1-0. Een week eerder werd er ook al niet gewonnen. In Barcelona werd het 1-1 tegen Sevilla. De eerste twee matches aan het begin van dit huidige seizoen werden nog wel gewonnen: 0-3 bij Celta de Vigo en 4-0 tegen Villarreal.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid won van de vijf competitiematches er drie, speelde één keer gelijk en verloor eenmaal. Van Cadiz wist de ploeg van coach Zidane voorbije weekeinde niet te winnen. In Estadio Bernabeu werd het 0-1 voor bescheiden Cadiz. De overwinningen werden geboekt bij Levante 0-2, Valladolid 1-0 en Betis 2-3. Op bezoek bij Real Sociedad die eerste staat in La Liga werd er met 0-0 gelijkgespeeld.

Lappenmand

Bij FC Barcelona is het nog altijd afwachten wanneer de Duitse doelman Marc-Andre ter Stegen (knieblessure) weer terug kan keren. De sluitpost van Barcelona wordt in de lappenmand vergezeld door Matheus Fernandes en Jordi Alba (beiden spierblessures). Samuel Umtiti traint weer mee maar kan zaterdag nog niet in actie komen voor de Klassieker.

Eden Hazard zal niet met Real meereizen naar kustplaats Barcelona. Onze landgenoot heeft nog altijd last van een spierblessure. Ook Daniel Carvajal (binnenbandblessure), Martin Odegaard, Alvaro Odiozalo (beiden kuitblessure) en Mariano Diaz (ontsteking) zullen er zaterdag niet bij zijn.

Prognose

De Spaanse Klassieker is één van de mooiste matches om op te spelen bij de Belgische wedkantoren. Maar waarschijnlijk is het ook één van de uitdagendste matches om goed te voorspellen. Wij denken dat het deze zaterdag een gelijkspel gaat worden in Camp Nou. Onze wedtip is een 2-2. Mocht dit uitkomen dan pakken we de hoogste odd van deze match. Benieuwd geworden hoe veel uw inleg zaterdag waard kan worden? Check alvast onderstaand odd-overzicht van de bookmakers.

Quoteringen FC Barcelona – Real Madrid

Voor de Spaanse El Clásico zijn de odds standaard straf ingeschaald. De Belgische wedkantoren belonen de spelers die deze Klassieker juist voorspellen altijd erg graag. Zo wordt uw inleg bij een gelijkspel al x 3.50 keer meer waard.

Een overwinning van Real Madrid staat genoteerd op x 3.15 keer uw inleg en dat mag ook gerust een zeer straffe odd genoemd worden. Wees niet ontmoedigd want ook een overwinning van FC Barcelona wordt goed beloond. In het 1X2 spelsysteem staat een zege van Barça op x 2.10 keer uw speelbedrag ingedeeld en dat is toch een ruime verdubbeling van uw inleg.

De Spaanse La Liga wedstrijd FC Barcelona – Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 24 oktober om 16:00 uur (Belgische tijd) in Camp Nou te Barcelona. Wie wint deze El Clásico volgens u? Zet u uw geld op een overwinning van Real dat het zonder Hazard zal moeten doen of heeft Barcelona zaterdagavond iets te vieren? Laat de bookmakers alvast weten wat uw voorspelling is en ga voor de hoogst mogelijke odd die past bij uw voorspelling!


Reacties

leovandere
23 oktober 2020

Wie wil hier nou niet op gokken. Ik ga voor de hoogste odd 2-2 gelijkspel

4 jaar geleden

casinoking
24 oktober 2020

Geen Hazard, maar wel Courtois ;) Barcelona gaat verliezen!

3 jaar geleden

bobgok
24 oktober 2020

Straffe odds en een mooie match! Hier ga ik zeker op gokken.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN