Straffe odds bij El Clásico Real Madrid – FC Barcelona

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 maart 2022     0 REACTIES

Deze zondag treffen Real Madrid – FC Barcelona elkander in de Spaanse La Liga Santander. Het is een ontmoeting tussen de nummer een en drie van de Spaanse competitie. Het duel vindt plaats in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Op VoetbalGokken.be vindt u de Belgische wedkantoren met straffe pre-odds voor de Spaanse El Clásico: Real Madrid – FC Barcelona.

Carlo Ancelotti: “FC Barcelona heeft goede resultaten behaald”

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti vindt dat FC Barcelona met sprongen vooruit gaat. Volgens de coach van de Koninklijke uit Madrid wordt het opletten als de Catalanen zondag op de stoep staan. “De sfeer bij FC Barcelona is nu veel beter dan een paar maanden geleden. Ze hebben goede resultaten behaald in de competitie. Ik zie dat ze steeds beter worden. Barcelona heeft een heel goede selectie. Ze hebben herstelde spelers en het team zal zich verder verbeteren”, zegt de coach van Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois.

“Ons uitdagen”

Real Madrid staat op de eerste plaats in de tabel en heeft vijftien punten meer dan de ploeg uit Barcelona. Toch zegt dat volgens trainer Ancelotti niets over de krachtverhoudingen tussen beide teams. “Barcelona is geen directe rivaal voor ons, maar ze hebben wel de kwaliteit om ons dit seizoen nog een keer uit te dagen en als ik de trainer van Barcelona was, zou ik precies hetzelfde doen. Ik denk dat mijn team voorbereid is op dit soort wedstrijden”, aldus de Italiaanse coach.

Xavi Hernández : “Match Real Madrid is een ferme test”

FC Barcelona bouwt aan een ongeslagen reeks in La Liga. Barça-coach Xavi Hernández sleutelt nog iedere dag aan zijn ploeg om zijn team te verbeteren. “Om een competitief team te worden moeten er nog veel dingen verbeterd worden. Al zit er al vooruitgang in en zijn de resultaten goed, maar we zijn er nog lang niet. We zijn op de goede weg. El Clásico wordt een ferme test voor ons”, blikt de coach van FC Barcelona vooruit.

“Moraal en vertrouwen”

FC Barcelona won voorbije donderdag de return tegen Galatasaray met 1-2 in de achtste finales van de Europa League. Hierdoor zijn de Catalanen door naar de kwartfinales en dat geeft de ploeg van trainer Xavi vertrouwen voor de Klassieker tegen Real Madrid.  “Als je wint, krijg je moraal en vertrouwen en als je verliest gebeurt het tegenovergestelde. In het voetbal gebeurt het altijd zo. Het zou leuk zijn als we nu ook in het Bernabéu winnen”, aldus Xavi.

Statistieken

Real Madrid is koploper in La Liga Santander. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti haalde 66 punten binnen. De nummer twee in de tabel is Sevilla, maar de ploeg uit de Sinaasappelstad heeft al tien punten minder dan de Madridlenen. Op de derde plaats staat FC Barcelona met 51 punten.

Head 2 Head

Real Madrid en FC Barcelona speelden voorbije jaar in april voor de laatste keer tegen elkander. Op Bernabéu werd het 2-1 voor Los Blancos. Benzema en Kroos maakten de goals voor de ploeg van Rode Duivels Hazard en Thibaut. De laatste maal dat FC Barcelona kwam zegevieren, was in maart 2019. Het werd toen 0-1 voor de Catalaanse ploeg dankzij een doelpunt van de Kroaat Ivan Rakitic.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid speelde deze week niet in de UEFA Champions League. De ploeg van coach Ancelotti wist zich vorige week al te plaatsen voor de kwartfinales door Paris St. Germain met 3-1 te hebben verslagen. Voorbije maandag werd La Liga match tegen Mallorca met 0-3 gewonnen.

Huidige vorm FC Barcelona

Deze week speelde FC Barcelona de return in de achtste finales van de Europa League tegen Galatasaray. De ploeg van trainer Xavi won met 1-2 bij de Turkse ploeg. In Barcelona werd het twee weken terug nog 0-0 gelijkspel. Voorbije weekend werd er in La Liga met 4-0 gewonnen van Osasuna in Stadion Camp Nou te Barcelona.

Lappenmand

Real Madrid kan voor El Clásico niet rekenen op Ferland Mendy. De Franse verdediger heeft een spierblessure. De Braziliaan Éder Militão heeft griep en kan er zondag naar alle waarschijnlijk niet bij zijn.

FC Barcelona speelt zonder de geblesseerde Alejandro Balde, Samuel Umtiti, Roberto Sergi en Ansu Fati tegen haar rivaal Real Madrid.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege voor Real Madrid. Wij verwachten ook dat de Madrileense ploeg gaat zegevieren en vullen een 3-2 overwinning van Los Blancos in bij de bookmakers. Wat is uw voorspelling voor El Clásico in Madrid?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Klassieker in La Liga.

Quoteringen Real Madrid – FC Barcelona

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds voor de Spaanse El Clásico als volgt in. In het 1X2 spelsysteem staat de hoogste pre-odd van de Spaanse Klassieker genoteerd bij een puntendeling. De wedkantoren keren maximaal x 3.75 keer de inleg uit als de ploegen niet van elkaar kunnen winnen in Bernabéu.

Een zege van FC Barcelona kan u ook een straffe uitkering van de bookmakers opleveren. Maximaal wordt er x 3.25 keer het speelbedrag aan u uitgekeerd als Barça wint en u dit vooraf ook had ingevuld bij de Belgische bookies.

Een zege van Real Madrid is voor El Clásico goed voor een straffe bookmakers-quotering van gemiddeld x 2.10 keer uw gekozen speelbedrag.

De Spaanse El Clasico in La Liga Santander Real Madrid – FC Barcelona wordt gespeeld op zondag 20 maart om 21:00 uur in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Bij de Belgische wedkantoren kunt u nu al meespelen voor zeer straffe pre-odds. Voorspel en win de fermste bookmakersdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN