Real Madrid treft Valencia in eigen huis

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 juni 2020     2 REACTIES

Het is deze week weer smullen geblazen in de Spaanse La Liga. Deze donderdag staat de topmatch Real Madrid tegen Valencia CF op het menu. De Belgische wedkantoren hebben straffe odds genoteerd voor dit thuisduel van onze landgenoten Eden Hazard en Thibaut Courtois. Speel mee met deze kraker in de Spaanse competitie via VoetbalGokken.be!

Zinedine Zidane: “Uitrusten in voorbereiding op Valencia”

Real Madrid heeft de match tegen Eibar nog maar net gespeeld en donderdag staat het volgende opdracht alweer gepland. Real Madrid-trainer Zinedine Zidane bereid zich zo goed mogelijk voor op de komst van Valanecia, maar baalt wel een beetje van het competitieschema:  “We kunnen niets aan de planning doen. We hebben een grote ploeg en elke speler is er klaar voor. Nu rusten we uit en bereiden we ons voor op de komst van Valencia.”

Real Madrid wint de wedstrijd
1.37
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.85
Valencia wint de wedstrijd
7.05

“Voetbal is nu heel anders”

In rap tempo moet de Spaanse competitie afgehandeld worden en dat is volgens de trainer van Real een uitdaging. “Voetbal is op dit moment heel anders, maar we moeten ons aanpassen. De eerste match na de herneming ging goed en dat moeten we vast houden. Donderdag zijn er weer drie belangrijke punten te verdienen. We hebben nog tien wedstrijden te gaan”, aldus Zidane.

Eden Hazard:  “Fit en tevreden”

Tegen Eibar werd Eden Hazard hard aangepakt en was er even schrik of De Rode Duivel opnieuw met een kwetsuur kwam te zitten. Achteraf was dat moment volgens Zidane toch ergens goed voor. “Ze raakten hem behoorlijk, maar zo was het ook beter. Dit hoort bij het voetbal. Halverwege zei hij dat hij zich goed voelde en Eden was juist blij dat hij geraakt was. Dat hij merkte dat hij zich niet angstig voelde. Hij was ook tevreden over zijn optreden, net als wij”, aldus Zidane.

Albert Celades: “Doel is Europees voetbal halen”

Valencia CF is hard op weg om zich in de top zeven van La Liga te mengen en daarmee Europees voetbal voor komend seizoen veilig te stellen. Valencia-trainer Albert Celades wil daar niet te veel mee bezig zijn. “Sommige spelers hebben gesproken over het doel van de Europees voetbal, maar mijn doel is om één wedstrijd tegelijk te spelen en dat is nu de match op verplaatsing bij Real Madrid”, zo zegt Celades.

“Een punt pakken”

Celades is assistent-trainer geweest bij Real Madrid en hoopt nu met zijn team uit Valencia iets te kunnen halen uit de match tegen de Koninklijke. “Ik concentreer me op het duel tegen Madrid van donderdag. Daar moeten we een punt kunnen pakken”, aldus Celades die dus mikt op een gelijkspel.

Statistieken

Real Madrid staat op de tweede plek in La Liga en moet aartsrivaal FC Barcelona voor zich duiden. De ploeg van trainer Zidane heeft 59 punten en Barça heeft er 61. Eén match kan dus al heel veel verschil gaan maken, maar net als Real wisten ook de Catalanen voorbije weekeinde gewoon te zegevieren. Valencia staat op de zevende plek en die plaats geeft nog net toegang tot de kwalificaties  van de Europa League. Valencia moet daar echter wel hard voor knokken want de concurrentie rondom de zevende plaats is groot.

Head 2 Head

Real Madrid heeft in de regel weinig moeite met Valencia, maar zo nu en dan worden er natuurlijk wel punten gemorst tegen de quipe uit de sinaasappelstad. Zo werd in 2008 met 1-2 verloren van Los Murciélagos.

Na die match speelde Real nog elf keer in eigen huis tegen Valencia. Daarvan werden er vijf gewonnen en zes keer werden de punten gedeeld. De laatste keer dat Valencia op bezoek kwam in Madrid werd het 2-0 in het voordeel van Los Blancos.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid is na de onderbreking goed van start gegaan. Op het trainingscentrum Valdebebas van de Madridlenen (Santiago Bernabéu wordt verbouwd) werd het 3-1 tegen SD Eibar. Real kwam langzaam op gang, maar trok de match uiteindelijk toch vrij simpel naar zich toe. Met name Jordi Alba, maar net op tijd fit geraakt gaf blijk van een blakende vorm.

Net voor de coronabreak werd er nog verloren van Real Betis met 2-1, een ploeg die zich net als Eibar in de middenmoot ophoudt.

Huidige vorm Valencia CF

Valencia herstarte de Spaanse competitie met een thuismatch tegen Levante UD. Die match eindigde in een draw: 1-1. De ploeg van trainer Celades ging daarmee op dezelfde voet verder als waar het gebleven was. Net voor de verplichte pauze werd het ook al een 1-1 gelijkspel bij Deportivo Alavés.

Lappenmand

Real Madrid moet donderdag zonder Luka Jovic (voetblessure), Lucas Vázquez (kuitblessure), Nacho Fernández (hamstring) en Mariano Díaz (voetblessure) aantreden tegen Valencia. Sergio Ramos is nog geschorst voor deze thuismatch.

Ook de lappenmand van Valencia baart de staf zorgen. Ezequiel Garay (gescheurde kruisband) en Eliaquim Mangala (hamstring) kunnen door kwetsuren niet mee af naar Madrid.

Prognose

Valencia is een taaie ploeg als het in Madrid komt te spelen, maar het team van Hazard en Courtois gaan volgens ons wel zegevieren. We voorspellen een 2-1 zege voor de Koninklijke. Check de bijbehorende quotering en overige odds op de bookmakerspagina. naar de bijbehorende odds voor deze wedstrijd? Hieronder staat een indicatie van de gemiddelde odds van de Nederlandse TOTO.

Quoteringen Real Madrid – Valencia

De hoogste odd van dit duel staat genoteerd bij een zege van Valencia. Uw inleg wordt x 7.05 keer meer waard als de ploeg uit de Sinaasappelstad komt zegevieren in Madrid. Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 4.85 keer de inleg ook een zeer straffe odd mee voor deze match. Mocht Courtois zijn doel schoon houden en winnen met de Koninklijke uit Madrid dan wordt uw inleg x 1.37 op uw rekening teruggestort.

De wedstrijd in La Liga Real Madrid – Valencia CF wordt gespeeld op donderdag 18 juni om 22:00 uur in het trainingscentrum Valdebebas te Madrid. Laat Real ook deze week geen punten liggen in La Liga en kan de ploeg van Zidane aartsrivaal FC Barcelona bijbenen of is het Valencia die drie punten uit Madrid wegsnoept? Ga naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en maak een deal met uw favoriete bookmaker.


Reacties

mignole...
18 juni 2020

Ik gok dat het helemaal goed komt met Real tegen Valencia

4 jaar geleden

belga
19 juni 2020

3-0 voor Real! Dat is geweldig!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN