Real Madrid start 2020 op verplaatsing bij Getafe

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 januari 2020     1 REACTIE

Rode Duivel goalie Thibaut Courtois trekt deze zaterdag met zijn club Real Madrid – en zonder Eden Hazard – naar Getafe om daar de tweede seizoenshelft van La Liga aan te vatten. Real kent dus een ultra korte winterstop, al is er na deze speelronde volgende week nog een korte break in Spanje. VoetbalGokken.be blikt voor u vooruit op deze competitiematch in Spanje en zet alle wedstrijdfeiten op een rijtje. Maar eerst is het woord aan de coaches van beide elftallen.

José Bordalás (Getafe): “Real Madrid is duidelijk favoriet”

Getafe krijgt ook dit seizoen weer veel lof voor het spel en de punten die ze wekelijks rapen in de Spaanse voetbalcompetitie. Maar trainer José Bordalás is een nuchter man en beseft dat komende zaterdag zijn ploeg normaal gezien niet de bovenliggende partij gaat zijn: “Zij zijn de favoriet, dat is duidelijk. Wij zijn gewend om te concurreren met grotere ploegen. In de Spaanse competitie spelen we ook tegen FC Barcelona, Sevilla en Valencia, die geven ons de ervaring voor deze topontmoetingen tegen Real.”

FC Getafe wint de wedstrijd
4.33
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Real Madrid wint de wedstrijd
1.80

Vertrouwen

Bordalás verwacht dat zijn elftal goed voor de dag gaat komen, ondanks de mindere prestatie in de laatste match van 2019, toen het verloor van Real Valladolid: “We hebben ook toen een goede match gespeeld. We gaan Real proberen vanuit onze verdediging te neutraliseren. Als wij hun centrum onder controle weten te houden, dan maken we een kans”, zo vertelt hij in de Spaanse pers.

“Onze beste wapens tonen”

“We zijn heel goed in vorm en spelen met vertrouwen. Momenteel winnen we veel wedstrijden en ik ben ervan overtuigd dat Real met hun beste wapens zal komen, maar wij ook”, besluit hij.

Zinedine Zidane: “Ongelooflijk goed wat Getafe doet”

Real-coach Zinedine Zidane staat de Spaanse pers te woord vlak nadat hij zijn laatste oliebollen had verorberd en sprak vol lof over Getafe: “Het is ongelooflijk straf was Getafe ook dit seizoen weer laat zien. Ze staan weer in de Top 6. En als ze daar zijn, dan zijn ze er voor een reden”, aldus Zidane tegenover de Spaanse sportverslaggevers.

Felicitaties

Zidane is dan ook op zijn hoede voor dit lastige duel op verplaatsing: “We feliciteren ze met de prestatie tot nu toe. Ze hebben al veel punten op het bord staan en ik hoop voor ze dat ze weeral hoog zullen eindigden, maar zaterdag wens ik ze een nederlaag”, eindigt hij zijn voorbeschouwing met een knipoog.

“We zullen er direct moeten staan”

Tot slot keek de Fransman nog even vooruit naar de komende zware weken. Daarin niet alleen Getafe, maar ook de Spaanse Cup en de wedstrijd tegen Sevilla in het vooruitzicht. “We zullen er direct moeten staan”, besloot Zidane zijn relaas met een open deur.

Statistieken

Real Madrid bevindt zich voor aanvang van de tweede seizoenshelft op plek twee in La Liga. Los Blancos heeft 37 uit achttien en hoopt na zaterdag op veertig te komen. Getafe doet het met dertig uit achttien ook lang niet slecht. Ze staan daarmee zelfs zesde in de huidige competitie tabellen; met recht weeral een straf seizoen tot noch toe.

Head 2 Head

Ook vorig seizoen verbaasde Getafe de voetbalwereld al. Ze behaalde toen zoveel punten waardoor ze nu nog altijd Europees actief zijn in het Europa League toernooi. De 0-0 tegen Real Madrid in de vorige onderlinge ontmoeting was direct ook één van strafste resultaten die de ploeg van Bordalás wist te bewerkstelligen. Waarschijnlijk tekent men bij Getafe daar voor komende zaterdag wel weer voor.

Huidige vorm Getafe

Of zit er nog meer in voor de thuisploeg? Gezien de huidige vorm mag men hopen. In de voorbije weken werden er zeges geboekt op Levante (4-0), Eibar (0-1) en Real Valladolid (2-0). Maar de laatste match van het oude jaar werd verloren en daarmee eindigden 2019 in mineur: Villarreal was op 21 december met 1-0 te sterk voor Getafe dat zich tegen Real Madrid dus weer moeten proberen op te richten.

Huidige vorm Real Madrid

Getafe treft het dat Real ook niet in haar beste vorm lijkt te verkeren. De laatste drie matches van het voorbije jaar werden namelijk afgefloten bij een gelijke stand. Real speelde achtereenvolgens gelijk tegen Valencia (1-1), FC Barcelona (0-0) en Atletic de Bilbao (0-0). De laatste maal dat Real de bloemen mocht pakken was op 7 december thuis tegen Espanyol: 2-0.

Lappenmand

Eden Hazard kan deze zaterdag nog niet opdraven voor zijn werkgever. De Rode Duivel vedette is naar verwachting tot volgende week out vanwege een microscheurtje in de voet. De 28-jarige Belg mist dus de match tegen Getafe, maar kan wel meedoen in de Spaanse Supercup match volgende week.

Ook Marco Asensio is nog altijd niet fit bij Real. Hij scheurde deze zomer zijn kruisband en hoopt eind volgende maand zijn rentree te mogen vieren na een bijzonder lange revalidatieperiode. Daniel Carvajal moet oppassen voor een boeking: een gele prent tegen Getafe zorgt namelijk automatisch voor een match schorsing omdat Carvajal in de eerste seizoenshelft al viermaal de gele kaart voorgeschoteld kreeg.

Bij FC Getafe ontbreken linksbuiten Amath Ndiaye (kruisband), Markel Bergara (gescheurde meniscus) en linkermiddenvelder Kenedy (kruisbandverrekking). Djené en Mathias Olivera zijn geschorst.

Prognose

De wedtip voor deze match is: 0-1. Ondanks een straffe eerste seizoenshelft van Getafe en een wat mindere periode van Real – sinds Hazard in de ziekenboeg vertoeft – verwachten we dat de Koninklijke uit Madrid hier wel drie punten gaat rapen. Wat denkt u? Check onderstaand odds overzicht en speel mee via VoetbalGokken.be!

Quoteringen FC Getafe – Real Madrid

De bookmakers pakken de odds voor de Spaanse competitiematch in Coliseum Alfonso Perez goed aan door hoge odds te plaatsen. Vooral winst van de thuisploeg zit hoog in de quoteringslijstjes: x 4,33 is de gemiddelde uitkering. Een draw pakt ook goed uit in het 1×2 speelsysteem: x 3,60. Winst voor Real blijft bij de meeste bookmakers steken op: x 1,80 keer uw inleg. Bezoek onze bookmakerspagina voor de actuele quoteringen!

De Spaanse competitiematch tussen FC Getafe – Real Madrid wordt afgewerkt op zaterdag 4 januari 2020 en vangt aan om 16:00 uur als scheidsrechter Munuera Montero in het Coliseum Alfonso Perez voor het eerst op zijn fluit zal blazen. Negentig minuten later zal de uitslag bekend zijn. Zorg dat u dan ook bij de winnaars zit door de eindstand goed te voorspellen via VoetbalGokken.be! De bookmakers hebben speciaal voor u veel straffe odds in petto!


Reacties

teamspeler
3 januari 2020

Dit zal toch zeker een overwinning van Real worden

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN