Real Madrid start 2016 tegen Valencia!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 december 2015     0 REACTIES

Valencia is al jaren een vaste klant in de Spaanse subtop. Ook Europees laat de ploeg regelmatig van zich spreken, maar begin december trakteerde de club uit de sinaasappelhoofdstad van de wereld het grote FC Barcelona op een onverwacht gelijkspel (1-1). Sindsdien kwakkelt Barça met de vorm en nu Real Madrid op komst is heeft Valencia dezelfde plannen in petto voor de Koninklijke.

Zakkaria Bakkali geliefd in Spanje

Valencia draait wellicht niet het beste seizoen uit de historie van de club, want vlak voor de winterstop staat de ploeg maar net in de Top-10 van de Primera Division. Toch maakte de ploeg indruk door het gelijkspel tegen FC Barcelona. Onze landgenoot Zakkaria Bakkali mocht in dat duel invallen bij een 1-0 achterstand van zijn ploeg. Mede dankzij zijn frivole spel wist Mino vier minuten voor het eindsignaal de gelijkmaker aan te tekenen. Sindsdien gaat het snel met Bakkali. De aanvaller is weer Rode Duivel en is één van publiekslievelingen van Valencia: “Bakkali is momenteel een van de beste Valencia-spelers”, vertelt Hector Esteban, chef sport bij de Valenciaanse krant Las Provincias, tegen Sporza. “Bakkali is een lust voor het oog.”

Volgens de Spaanse media is Bakkali dan ook echt gemaakt voor de Primera Division. Vooral zijn snelheid en vinnigheid worden geroemd. De jongeling blijft er zelf aller sinds rustig onder. De geruchten dan bondscoach Marc Wilmots verantwoordelijk is voor de droomtransfer naar Spanje veegt hij dan ook direct van tafel: “Valencia was toch mijn keuze. Iedereen mag raad geven, maar ik doe uiteindelijk toch mijn goesting. Ik ben niet de man die veel naar anderen luistert.”

Real Madrid-machine draait zeer wisselvallig

Het wil de laatste weken nog niet echt vlotten bij de Koninklijke uit Madrid. De voorbije weken werd meerdere keren puntverlies geleden, ook in wedstrijden waar dit niet nodig leek. De 0-4 thuisnederlaag tegen aartsrivaal Barcelona was uiteraard de meest pijnlijke. Daarnaast wist Villareal thuis met 1-0 te winnen van Los Galácticos en dat terwijl Real wel degelijk kansen kreeg om de wedstrijd in Madrileens voordeel te beslissen. Ronaldo verkeert echter ook niet in zijn beste vorm en dat doet gelijk voelen. Althans tot aan het kerstweekeinde: De sensationele 10-2 overwinning tegen Real Vallecano (direct na Kerst) maakte veel goed. Gareth Bale – die wij nog kennen van de EK-kwalificatieduels tegen Wales – speelde een dijk van een wedstrijd en liet na afloop weten dat deze uitslag “het perfect kerstcadeau was”.

Na de doelpuntenkermis had Benitez voor zijn gehele team louter complimenten: “Mijn team heeft gedaan wat het móést doen: veel goals maken. Ik weet dat de fans op de tribunes niet altijd tevreden zijn. Dat betekent dat we het beter moeten doen. Deze tien treffers zijn echter tegen Valencia niks meer waard, dan moeten we er opnieuw staan.”

Ronaldo blijft ‘gewoon’ in Madrid

Uiteraard had ook Ronaldo weer een groot aandeel in de monsterzege. Trainer Rafael Benitez heeft zich volgens eigen zeggen dan ook nooit zorgen gemaakt over het vormpeil van de Portugese sterspeler: “Ronaldo is heel gelukkig bij ons, ik hoop dat hij nog vele jaren hier speelt en doelpunten blijft maken. Op de training scoorde hij vandaag weer drie keer. Dat laat wel zien dat Cristiano goed in zijn vel zit.” Benitez wordt op zijn wenken bedient, want de zaakwaarnemer van Ronaldo liet door de Spaanse sportkrant Marca optekenen dat Ronaldo niet van plan is het warme nest in Madrid te verlaten: “Hij is de beste voetballer aller tijden. Wellicht speelt hij nog vier, vijf, zes of zelfs zeven jaar bij Real Madrid. Hij zal zijn loopbaan bij Real Madrid beëindigden. Hij is hier gelukkig. Hij stopt ermee als hij veertig is”, liet Jorge Mendes weten.

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers hebben het volste vertrouwen in Los Galácticos, de bijnaam van Real Madrid. De 1-1 van Valencia tegen Barcelona lijkt allang vergeten. De 10-2 staat nog vers in het geheugen en dus kiezen veel gokkers de kant van Real Madrid. De noteringen voor Madrileense winst staan op x 1,40. Een gelijkspel levert vijf keer de inleg op. Een nieuwe stunt van reuzendoder Valencia wordt zeer hoog ingeschaald. De wedkantoren keren in dat geval x 7,00 de inleg uit en bij een gelijkspel x 4.75.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Valencia – Real Madrid wordt gespeeld op 3 januari 2016 om 20:30 uur in Estadio Mestalla. Plaats de weddenschap via voetbalgokken.be en profiteer van extra hoge odds en aantrekkelijke inschrijfbonussen. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN