Real Madrid opent La Liga bij Real Sociedad

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 september 2020     2 REACTIES

De Spaanse competitie begint dit weekeinde aan haar tweede speelronde, maar voor Real Madrid wordt dit het eerste duel in La Liga 2020/2021. De ploeg van trainer Zinedine Zidane kreeg uitstel vanwege de lange deelname in de UEFA Champions League. De Belgische wedkantoren hebben meteen hoge quoteringen voor de match op verplaatsing van Los Blancos!

Imanol Alguacil: “Moeilijke match tegen Real Madrid”

Real Sociedad begon het seizoen met een match op verplaatsing bij middenmoter Valladolid (1-1), maar moet zich vroeg in het seizoen al gereed maken voor een straffe thuismatch tegen landskampioen, Real Madrid. Real Sociedad-trainer Imanol Alguacil: “Dit wordt een moeilijke match waarin we ook al blij moeten zijn met één punt”, aldus de T1 van Sociedad.

Real Sociedad wint de wedstrijd
4.35
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Real Madrid wint de wedstrijd
1.72

“Wij zijn gefocust op Real Madrid”

De coach gaat echter wel voor een resultaat in het Reale Seguros Stadion waar zondag een beperkt aantal toeschouwers aanwezig mogen zijn. “De spelers en ik zijn gefocust op de thuismatch tegen Real Madrid”, zegt Alguacil over de ambities. “De match van zondag is essentieel om te blijven groeien en om te blijven ontwikkelen.”

Zinedine Zidane: “Real Sociedad is een geweldig team”

Voor Real Madrid wordt dit de eerste speelronde van LA Liga. Real Madrid-trainer Zinedine Zidane is klaar voor de aftrap bij Real Sociedad. “We spelen tegen een geweldig team dat erg goed en leuk voetbal speelt”, zegt de coach van Los Blancos. Om de competitie meteen goed te beginnen wil de trainer zijn team honderd procent fit hebben. “We moeten vanaf het begin aan gefocust, geconcentreerd en betrokken zijn bij deze match tegen Sociedad.”

“Werken aan de wedstrijd van zondag”

De trainer verwacht dat het wel goed zit bij zijn ploeg. “We zijn goed en gelukkig, maar dit is een lang seizoen. We hebben nog niets gewonnen en we moeten op dezelfde manier doorgaan. Je kunt pas blij zijn als je iets hebt gewonnen. Ik werk alleen aan deze wedstrijd, dat is de volgende en die komt zondag”, zegt Zidane.

Statistieken

Real Madrid mag zich voor het komende seizoen landskampioen noemen. De ploeg uit Madrid haalde 87 punten binnen en liet aartsrivaal FC Barcelona met een verschil van vijf punten achter zich. Real Sociedad werd vijfde en mag zich gaan opmaken voor de Europa League.

Head 2 Head

Real Madrid komt lang niet altijd zegevieren bij Sociedad. Voorbije seizoen werd het 1-2, maar vorig jaar was het Sociedad die met 3-1 wist te winnen van Los Blancos. Een gelijkspel kwam in mei 2013 voor het laats voor. Het werd toen 3-3 in het Reale Seguros Stadion.

Huidige vorm Real Sociedad

Real Sociedad heeft al een speelronde afgewerkt in La Liga. Bij Valladolid werd het 1-1 een gelijkspel. Daarmee staat de ploeg van trainer Alguacil op de nog niets zeggende vijfde plek.

Huidige vorm Real Madrid

Voor Real Madrid wordt dit de eerste match van het nog prille voetbalseizoen in Spanje. Er werd afgelopen week nog een oefenduel afgewerkt tegen Getafe en die werd met 6-0 simpel gewonnen door de mannen Real Madrid.

Lappenmand

Real Sociedad kan zondag niet beschikken over sterkhouder David Silva. De aanvaller is positief getest op corona net als bij Willian Jose het geval was. Verder is het nog onduidelijk over welke kernspelers trainer Alguacil wel kan beschikken.

Het is nog de vraag of onze landgenoot Eden Hazard zondag weer van de partij is. De Rode Duivel zou met overgewicht teruggekeerd zijn uit vakantie en ook zijn oude enkelblessure zou weer gaan opspelen. Zidane zou de medische staf van Real dan ook gevraagd hebben om zeker niets te overhaasten met de enkel van Hazard. Ook Isco is nog niet hersteld van een enkelblessure.

Thibaut Courtois werd begin deze maand positief getest op corona en kon de interlands van de Rode Duivels ook al niet onder de lat staan. Het is de vraag of de Belg zondag volledig mee zal spelen.

Prognose

Wat onze voorspelling betreft, verwachten wij ‘gewoon’ weer een overwinning van Real Madrid. Een doelpuntenregen zoals tegen Getafe zal het volgens ons niet worden, maar wij vullen wel een 0-3 zege in bij de Belgische wedkantoren!

Quoteringen Real Sociedad – Real Madrid

De hoogste odd kunt u verwachten bij een zege van Sociedad. Uw inleg wordt x 4.35 keer meer waard als de Baskische voetbalclub wint.

Een gelijkspel is goed voor een quotering van x 3.75 keer uw speelbedrag en dat mag ook gerust een zeer straffe odd genoemd worden.

Voor een zege van de Madridlenen hebben de bookies met x 1.72 keer uw inleg nog een hoge quotering voor u in petto. Wat nog best straf is!

De La Liga match Real Sociedad – Real Madrid wordt gespeeld op zondag 20 september om 21:00 uur in het Reale Seguros Stadion te San Sebastian. Gaat de ploeg van Courtois en Hazard met een klinkende overwinning op Real Sociedad de Spaanse competitie van start of zegeviert de ploeg van trainer Alguacil van de landskampioen? Laat uw voorspelling achter bij de bookies en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

tooskla...
19 september 2020

Madrid wint met 1-3.

4 jaar geleden

mignole...
21 september 2020

Een gelijkspel 0-0. Niet te geloven. Dat had ik niet voorspeld.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN