Real Madrid ontmoet Deportivo La Coruña

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 januari 2016     0 REACTIES

Real Madrid vecht om in de top drie te blijven van de Spaanse Primera Division. De Koninklijke liet afgelopen weekend twee punten liggen door een gelijkspel 2-2 tegen Valencia. Daardoor heeft Real nu 37 punten en bevindt zich op de derde positie. FC Barcelona heeft twee punten meer en koploper Atletico Madrid vier. Real heeft dit weekend een thuiswedstrijd tegen de nummer zeven Deportivo La Coruña om de twee topclubs bij te houden.

Zidane nieuwe trainer

De wedstrijd tegen Dep. La Coruña is het eerste duel voor de kersverse trainer Zinedine Zidane. Deze week werd Rafael Benitez buiten de straten van Madrid gezet. Real Madrid viel afgelopen jaar buiten de prijzen en werd het voor de Koninklijke tijd voor een andere trainer. Voorzitter Florentino Pérez maakte het nieuws over de nieuwe trainer bekend. “Het was een moeilijke beslissing om Rafael Benítez te ontslaan. Hij is een geweldig persoon en een groot professional”, zegt de voorzitter van Real. “Zinédine Zidane is één van de grootste voetballers uit de historie”, vervolgde Perez. “Het woord ‘onmogelijk’ bestaat niet voor hem. Zidane is geschikt om deze selectie te leiden. Hij kent veel spelers al goed omdat hij al assistent-trainer was en in die functie met veel van de spelers de Champions League in Lissabon won in 2014.”

“Ik wil de club en de voorzitter bedanken voor deze kans en ga mijn best doen om nog prijzen te pakken. Ik geloof dat het kan lukken”, sprak Zidane.

“Ik werd geboren om de beste te zijn”

Zidane zal Real weer op het rechte pad moeten krijgen die niet zonder Ronaldo lijkt verder te kunnen. Dat Real Madrid de vedette meer dan nodig heeft, is overduidelijk. In 2015 scoorde Ronaldo 57 keer in 58 duels. “Er zijn mensen die mij haten en die zeggen dat ik arrogant ben. Dat is eigenlijk een deel van mijn succes. Ik werd geboren om de beste te zijn en daar wil ik niets aan veranderen”, zegt Ronaldo die zijn loopbaan bij Real voorlopig niet wil stoppen.

Lang geleden overwinning bij Real

Het is al een lange tijd geleden dat Dep. La Coruña een wedstrijd bij Real onder controle wist te krijgen. Op 3 oktober 2004 slaagde Coruña erin om met 0-1 te winnen van Los Blancos. De Spanjaard Albert Luque was toen de doelpuntmaker. In februari 2015 troffen de twee clubs elkaar ook al in het stadion van Real. Toen wonnen de Madrilenen met 2-0. Komende zaterdag wordt het voor Dep. La Coruña zeer waarschijnlijk een enorm zware klus om de drie punten mee te nemen uit Santiago Bernabéu. De meest gespeelde uitslag bij de wedkantoren is momenteel 0-3 in het voordeel van Real.

Bookmakers

De bookmakers hebben een torenhoge uitkering staan als Dep. La Coruña een stuntje weet uit te halen tegen Real. Bij bookmaker Unibet.be is de quotering x 15.00 en dat betekent als u 25 euro inlegt uw geld bij wist voor de uitploeg 375 euro waard is. Dep. La Coruña heeft in het verleden laten zien dat dit mogelijk is. Een gelijkspel zal ook voor behoorlijke geldprijzen kunnen zorgen. De odd hiervoor is x 8.50. Speelt u liever op save dan kunt u inleggen voor winst van Real Madrid. Die notering is x 1.14.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Real Madrid – Deportivo La Coruña wordt gespeeld op zaterdag 9 januari om 20:30 uur in het Santiago Bernabéu stadion te Madrid. Durft u een mega-stunt uit te halen door in te zetten op Dep. La Coruña of gaat u liever voor het sterke Real. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN