Real Madrid in LA Liga op jacht naar driepunter bij Real Valladolid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 februari 2021     2 REACTIES

Deze zaterdag gaan onze landgenoten Eden hazard en Thibaut Courtois op verplaatsing naar Valladolid. De nummer twee tegen de nummer achttien van La liga. Denkt u dat De Koninklijke van Madrid simpel zegeviert of zijn de kaarten voor deze match nog niet geschud. Vul uw eigen voorspelling in en ontvang straffe bonussen als uw voorspelling de juiste blijkt te zijn!

Sergio González: “Real Madrid wordt moeilijke match voor ons”

Coach Sergio González zit op de schopstoel bij Real Valladolid. De ploeg moet punten pakken om dit seizoen niet te degraderen. Zaterdag staat voor González bijna een onmogelijke taak te wachten. Zijn team moet winnen van Real Madrid. “Dat gaat ook heel moeilijk worden voor ons”, gaf de coach al toe.

Real Valladolid wint de wedstrijd
5.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.95
Real Madrid wint de wedstrijd
1.52

“Tijd om punten te gaan pakken”

Toch houdt de coach hoop op betere tijden voor zijn huidige team. “Ik wil mijn werk graag blijven doen en bijdragen aan het team. Het wordt tijd dat wij onze dingen goed gaan doen. We moeten het veld gaan laten zien. Punten pakken, dat is nog steeds het doel”, aldus González.

Zinedine Zidane: “Real Valladolid geeft nooit op”

Ook Real Madrid-coach Zinedine Zidane staat onder druk. De huidige tweede in La Liga is niet genoeg voor de ploeg. De Koninklijke uit Madrid gaat voor kampioenschap en dan zal drie punten bij Valladolid zeer welkom zijn. “Het zijn drie zeer belangrijke punten die wij kunnen halen, maar Valladolid is een team dat nooit opgeeft”, analyseert Zidane.

“Geloven in onszelf”

Real Madrid heeft momenteel een waslijst aan geblesseerden waaronder onze landgenoot Eden hazard. “Het is waar dat het veel verwondingen zijn. Ik ben bezorgd, als een coach. We verliezen een belangrijke spelers, maar ik kan geen reden geven voor al deze blessures. We staan nu op de tweede plek en moeten in onszelf blijven geloven”, zegt Zidane in de Spaanse sportpers.

Statistieken

Real Madrid staat tweede in La Liga. De ploeg van coach Zidane doet elke week hard zijn best om koploper Atletico Madrid niet uit het oog te verliezen. De stadsgenoot van Los Blancos heeft al 54 punten uit 21 speelronden. Dat zijn twee speelronden minder dan Real Madrid.

Real Valladolid – dat begin april nog de bekerfinale bekampt tegen Bilbao- staat achttiende met 21 punten uit 23 matches. De ploeg bevindt zich daarmee in de gevarenzone betreffende degradatie naar de Secundo Division.

Head 2 Head

Voorbije jaar wist Real Madrid nipt te winnen van Real Valladolid. Iets meer dan een jaar geleden werd het 0-1 voor Real dankzij een rake goal van Nacho. Een seizoen eerder won Los Blancos ook al in Valladolid, maar werd het met 1-4 wel een pak vaker het net getroffen.

Huidige vorm Real Valladolid

Voor Real Valladolid is winnen momenteel niet evident. De laatste maal dat er gewonnen werd in La Liga was op 2 januari. Tegen Getafe won de ploeg van coach González met 0-1. Ook in de Copa del Rey werd Valladolid voorbije maand uitgeschakeld. Het zit daarmee in het sukkelstraatje. Voorbije speelronde behaalde het met hangen en wurgen een punt bij laagvlieger Eibar: 1-1. Dat was wel het eerste puntje in drie matches.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid zet de jacht op stadsgenoot en koploper van La Liga Atletico Madrid nog altijd voort. De ploeg van Zidane verloor eind januari nog van Levante met 1-2, maar won vervolgens drie matches op rij: 1-2 winst op verplaatsing bij Huesca, een 2-0 thuiszege op Getafe en voorbije weekeinde werd met 2-0 de maat genomen van Valencia.

Lappenmand

Valladolid-coach González kan zaterdag niet beschikken over Kiko Olivas (gescheurde kruisband), Raul Carnero (knieblessure), Pablo Hervias (ingescheurde meniscus) en Marcos Andre (pubalgie).

De blessurelijst bij Real Madrid is nog vele malen langer. Onze landgenoot Eden Hazard kan niet mee naar Valladolid door een spierblessure. Ook Federico Valverde, Marcelo en Daniel Carvajal blijven om die reden thuis achter. Alvaro Odriozola en Rodrygo hebben last van een hamstringblessure. Sergio Ramos kampt met een gescheurde meniscus. Éder Militão blijft door een blessure ook in Madrid achter.

Prognose

Wij verwachten een overwinning van Real Madrid. Onze wedtip is 1-3 voor de ploeg van coach Zidane. In onderstaand odds-overzicht kunt u de gemiddelde quoteringen van de Belgische wedkantoren bookmakers alvast en daarna uw eigen geluk beproeven op onze bookmakerspagina.

Quoteringen Real Valladolid – Real Madrid

U zult het wel verwachten. De hoogste odd wordt door de bookmakers uitgekeerd als Valladolid een stunt uithaalt tegen Real Madrid. Uw inleg op winst van Valladolid wordt x 5.85 keer meer waard als dit zaterdag ook echt gebeurt.

In het 1X2 spelsysteem vindt u ook een straffe odd bij een gelijkspel. Gemiddeld wordt er x 3.95 keer uw speelbedrag uitbetaald als de punten worden gedeeld. Een zege van Real Madrid levert u x 1.52 keer het speelbedrag op.

De Spaanse La Liga match Real Valladolid – Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 20 februari om 21:00 uur in Estadio José Zorrilla te Valladolid. Voorspel de uitkomsten van de Spaanse competitiematch bij uw favoriete bookmaker en maak kans op straffe winstbonussen bij VoetbalGokken.be!


Reacties

belga
18 februari 2021

Courtois gaat ze allemaal tegenhouden ;)

3 jaar geleden

thegambler
22 februari 2021

Die 0-1 was best zuinig.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN