Real Madrid gaat voor behoud koppositie tegen Getafe CF

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 juli 2020     2 REACTIES

Real Madrid speelt met onze landgenoten Thibaut Courtois en Eden Hazard deze donderdag in eigen huis tegen Getafe CF. Deze ploeg staat hoog in La Liga – top vijf – en is nog actief in Europa, nadat het Ajax uitschakelde in Europa League. van La Liga. De Belgische wedkantoren verwachten een spannende speelronde, waarbij Real tot het gaatje moet gaan om FC Barcelona voor te blijven.

Zinedine Zidane: “Moeten winnen van Getafe”

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane is het eens met de stelling van de bookmakers. Hoewel zijn elftal  de ene na de andere overwinning over de streep trekt, gaat winnen van Getafe op zeker geen sinecure wezen.. “Het is echt niet gemakkelijk om een resultaat te behalen tegen Getafe”, zegt Zidane voorafgaand aan de match tegen de nummer vijf van La Liga.

Real Madrid wint de wedstrijd
1.37
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.50
Getafe CF wint de wedstrijd
7.90

“Getafe kan het ons heel moeilijk maken”

Stadion Santiago Bernabéu wordt momenteel verbouwd en dus wordt er ook tegen Getafe in het Alfredo di Stéfano trainingsstadion gespeeld, maar het doel blijft voor coach Zidane hetzelfde. “We moeten winnen, maar daar moeten we wel voor vechten. Getafe kan het ons heel moeilijk maken. Het is gewoon belangrijk om te blijven winnen. De competitie is dit jaar heel zwaar, maar we moeten hongerig blijven voor die titel”, aldus Zidane.

José Bordalás: “Hopen op een punt bij Real Madrid”

Getafe CF weet zich dit seizoen verrassend goed te mengen tussen de grote ploegen in de top zes van La Liga. Die knappe prestatie is voor coach José Bordalás voldoende reden om content te zijn. “We blijven ons zelf maar verbeteren. We hopen dan ook op een punt bij Real”, zei Bordalás.

“Goed werk blijven leveren”

Dat is volgens de trainer ook nodig om een kans te maken bij een team als Real Madrid. “Ik ben echt trots dat we bij een relatief kleine club zulk goed werk blijven leveren. Voor Getafe is het een beloning. Elke punt is er voor ons weer een, zeker een punt behaald bij Real Madrid”, aldus Bordalás.

Statistieken

Real Madrid is de koploper van La Liga met 71 punten uit 32 matches. De Madridlenen worden op de voet gevolgd door FC Barcelona dat tweede in het rijtje staat met 69 punten. De Catalaanse ploeg speelde voorbije weekeinde met 2-2 gelijk tegen Celta Vigo. Hierdoor verkreeg Real een grotere voorsprong op haar aartsrivaal. De nummer drie, Atlético Madrid, volgt de titelkandidaten op gepaste afstand en heeft 58 punten. Getafe CF staat vijfde met 52 punten.

Head 2 Head

Het is reeds twaalf jaar terug dat Real Madrid in eigen huis nog eens verloor van Getafe. In februari 2008 ging Getafe er voor het laatst met drie punten vandoor door met 0-1 te winnen van De Koninklijke.

In de jaren erna kwam er niet eenmaal een gelijkspel uit de bus. De indrukwekkendste overwinning van Real tegen Getafe was in mei 2015. Los Blancos zegevierde toen met maar liefst 7-3. Het zal u vast niet verbazen dat drie van die zeven goals door Cristiano Ronaldo gemaakt werden.

Huidige vorm Real Madrid

Sinds de heropstart van La Liga heeft Real Madrid nog geen punt laten liggen. De koploper van de Spaanse competitie heeft een reeks van vijf ongeslagen matches. Afgelopen weekend was de overwinning wat magertjes. Bij hekkensluiter Espanyol werd het 0-1 gewonnen door een treffer van de Braziliaan Casemiro die na een prachtig hakje van Benzema kon binnen werken.

Huidige vorm Getafe CF

Getafe won voorbije zaterdag van Real Sociedad met 2-1. Sinds de herstart van La Liga is dit voor Getafe de eerste overwinning. Bij Valladolid werd het nog een 1-1 gelijkspel en ook de thuismatches tegen Eibar (1-1) en Espanyol (0-0) werden niet in zeges omgezet.

Lappenmand

Trainer Zidane heeft nog niet alle spelers tot zijn beschikking. Aanvaller Luka Jovic kampt met een voetblessure en Lucas Vázquez heeft last van een kuitblessure. Sergio Ramos is nog geschorst en mag deze donderdag niet in actie komen voor zijn ploeg.

Getafe komt zonder Erick Cabaco en Oghenekaro Etebo naar Madrid toe. Beide spelers hebben een kwetsuur die ze aan de kant houdt, maar de twee spelers van Getafe hebben ook geen speelbevoegdheid om donderdag te mogen aantreden in La Liga.

Prognose

Onze prognose is dat Real Madrid deze donderdag weer drie punten erbij kan tellen en zo nog even wat langer koploper van La Liga blijft. Wij voorspellen een 3-1 zege van de ploeg van trainer Zidane. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een indicatie van de gemiddelde quoteringen bij Unibet en de andere Belgische bookmakers.

Quoteringen Real Madrid – Getafe CF

De quoteringen zijn torenhoog ingeschaald voor de match van Real Madrid tegen Getafe. De hoogste odd voor dit duel wordt uitgekeerd als Getafe wint: x 7.90 keer uw inleg. Een gelijkspel kan met een odd van x 4.50 keer uw speelbedrag een hoge beloning worden. Denkt u dat de Koninklijke ook dit keer aan het langste einde van het spreekwoordelijke touw trekt? Een zege van Real levert u in het standaard 1X2 spelsysteem x 1.37 keer het aantal ingelegde euro’s op. Bij live-betting of handicap vergoot u uw winstuitkering.

De Spaanse La Liga match Real Madrid – Getafe CF wordt gespeeld op donderdag 2 juli om 22:00 uur in het Alfredo di Stéfano Stadion te Madrid. Houdt Los Blancos aartsrivaal FC Barcelona nog achter zich door de ploeg uit Getafe te verslaan? Wat uw voorspelling ook mag zijn, speel vandaag alvast mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

voetbal...
2 juli 2020

Winnen van Getafe kan Real vanavond als de beste ;)

4 jaar geleden

goktopper
2 juli 2020

Het wordt een gelijkspel 1-1.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN