Maakt Hazard zijn debuut voor Real Madrid tegen Levante?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 september 2019     3 REACTIES

Het is bijna een weddenschap op zich: geraakt Eden Hazard tijdig fit voor zijn La Liga-debuut van komende zaterdag als Real Madrid Levante ontvangt? Coach Zidane was voor de interlandbreak stellig dat De Rode Duivel niet kon spelen en was dan ook niet blij met zijn selectie. Nu de competitie weer hervat wordt, ziet het er beter en beter uit voor de Belg. De verwachting is dat hij zaterdag kan debuteren in het shirt van de Koninklijke. Gaat Hazard direct het verschil maken? Speel dan nu mee met VoetbalGokken.be en zet in op winst voor Real Madrid!

Zinedine Zidane: “Vanaf Levante-match begint ons seizoen echt”

Real Madrid-coach Zinedine Zidane lijkt de Madrileense trein eindelijk op de rails te hebben en met de comeback van enkele sterkhouders kan het enkel beter worden voor de Franse coach. Hazard keert in ieder geval terug in de wedstrijdselectie, maar de Spaanse media verwacht nog geen basisplaats tegen Levante. Dat is wel het geval voor Rode Duivel-doelman Thibaut Courtois. Hij is een vaste waarde in de goal van Real. Zidane wil de draad zo snel mogelijk weer oppakken en kijkt dan ook al dagen uit naar de match tegen Levante: “We beginnen aan een belangrijke maand. Doordat de tranferwindow is gesloten en diverse spelers terugkeren uit de lappenmand kan ik nu gaan werken aan mijn vaste elftal. Vanaf de thuiswedstrijd tegen Levante begint ons seizoen pas echt”, zo is hij stellig op de Spaanse sportwebsite Madridsmo.org.

Real Madrid wint de wedstrijd
1.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.00
Levante UD wint de wedstrijd
10.00

“Cruciale rol voor Hazard tegen Levante en verder”

Bij de teruggekeerde spelers niet alleen Hazard, maar ook Rodrygo Goes, James Rodriguez en Brahim Diaz kunnen de kicksen weer onderbinden worden voor een optreden in het elftal van Real. Isco en Marco Asensio spelen nog niet mee, hun herstel is voor langere duur. Zidane: “Ik ben blij dat we nieuwe opties hebben, vooral de terugkeer van Hazard en Rodriguez is belangrijk. Zij gaan een cruciale rol spelen tegen Levante en de daarop volgende matches”, zo besluit hij in sportkrant Marca.

Levante-coach Paco López: “Mooie wedstrijden tegen een voetballend Real”

Fransisco Lopéz Fernandéz – kortweg Paco – heeft zich de voorbije dagen goed voorbereid op de confrontatie in Estadio Bernabéu. De coach van Levante beseft dat het een straffe opgave gaat worden om zaterdagmiddag met een resultaat Madrid te verlaten. Paco López: “Real Madrid heeft veel voetbal in het team, we zullen proberen om niet weggespeeld te worden”, is de coach uiterst bescheiden in zijn doelstellingen.

“Matches uit vorige speelronde zeggen niks”

Ook de slechte vorm van Madrid in het begin van dit voetbalseizoen zorgt niet voor hoop bij de oefenmeester: “We hebben allemaal zaken waaraan we moeten werken. Uiteindelijk is er zoveel te doen dat je van de ene week op de andere vecht voor alle doelen, om vervolgens de volgende week het tegenovergestelde te doen. Dat Real tot nu toe niet goed draaide, zegt mij niets voor onze match van zaterdag”, vertelt hij op Bernabue digitaal.

Madrileense overheersing

Pacolo liet zich op die website ook nog uit over het eventuele meespelen van Hazard: “Ze hebben zulke goede spelers dat Madrid, ongeacht wie er speelt, een overheersend team zal zijn. In hun veld zullen ze proberen de kwaliteit die ze hebben naar voren te brengen.”

Nuanceverschillen

Aan de voorbereiding zal het volgens Pacolo niet liggen: “De voorbereiding is hetzelfde met de nuances van elke rivaal, in dit geval Madrid op de Bernabéu. Het zijn mooie wedstrijden voor iedereen, maar tijdens de week concentreer je je op het werk waarvan je wilt dat het weekend tot uiting komt.”

Statistieken

Real Madrid is nog ongeslagen in de Spaanse competitie dit seizoen, maar hebben geen enkele keer de nul weten te houden. In de laatste zes thuiswedstrijden die Real heeft gespeeld werden er in vier matches exact drie goals gemaakt. De laatste keer dat Levante op verplaatsing de nul wist te houden was in oktober vorig jaar, bijna een vol jaar terug.

Head 2 Head

Opvallend is dat er nog nooit 0-0 is gespeeld bij dit duel. Er vallen dus (tot nu toe) altijd goals in de onderlinge duels tussen Real en Levante. Dat belooft wat voor deze zaterdag! Een ander opvallend detail is dat Madrid vorig seizoen in Levante kwam winnen en dat Levante in Madrid er met de drie punten vandoor ging. Beide keren won de uitspelende ploeg. Voorgaand aan dit tweeluik was er – in 2018 – een gelijkspel te noteren. Levante – Real eindigden destijds in 2-2.

Dat laatste maal dat Levante deze thuiswedstrijd als winnaar beëindigden is al een pak jaren geleden. Op achttien september 2011 werd het 1-0 voor Levante dat op zes januari van dat jaar ook al de smaak van overwinning wist te proeven. In de strijd om de Copa del Rey 2-0 voor Levante UD. Maar dit gebeurde wel nádat de Koninklijke de heenmatch in de Spaanse cup met 8-0 had afgesloten.

Huidige vorm

Real kwakkelt nog wat met de vorm, dat is inmiddels al meermalen vastgesteld. De laatste twee competitiematches behaalden Los Blancos slechts twee puntjes, dankzij gelijke spelen tegen Valladolid (thuis, 1-1) en Villarreal (uit, 2-2). Levante daarentegen wist tweemaal het volle pond te pakken en staat mede daardoor boven Real op de huidige tabellen: Levante is vierde, Real vijfde.

Prognose

Real Madrid – Levante UD wordt volgens ons een mooie 2-1 in het voordeel van de thuisploeg. Met de verwachtte terugkeer van Hazard zal Real nog sterker voor de dag komen en daarom zetten wij bij deze La Liga-match ons geld op Real Madrid. Weet u het beter? Zet dan nu in via VoetbalGokken.be!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Real Madrid – Levante UD

De Belgische wedkantoren hebben het goed voor met Eden en zijn ploeg. De hoogste quotering van deze wedstrijd x 10.00 keer uw speelbedrag wordt namelijk uitgekeerd als Levante weet te stunten in het Santiago Bernabéu.

De bookies hebben ook voor een gelijkspel de odd omhoog geschroefd. Mochten beide teams een punt overhouden aan de vierde speelronde van de Spaanse competitie, dan wordt er x 6.00 keer de inleg uitbetaald. Voor een thuisoverwinning van Real Madrid keren de bookies x 1.25 keer uw inleg uit.

De wedstrijd in de La Liga Real Madrid – Levante UD wordt gespeeld op zaterdag 14 september om 13:00 uur in het Santiago Bernabéu stadion te Madrid. Trekt Eden Hazard met zijn ploeg deze match naar zijn hand of laat Levante de Madridlenen in de kou staan en pakt het drie punten weg uit de hoofdstad. Laat uw voetbalkennis spreken en vul uw voorspelling in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

tooskla...
15 september 2019

Jammer geen Hazard, maar wel winst!

5 jaar geleden

weddens...
15 september 2019

Gespeeld op een stunt van Levante en het zat er niet heel veel naast.

5 jaar geleden

heldenv...
15 september 2019

Zidane gaat met Eden nog maar weinig matchen verliezen. De komende wedstrijd van Real gok ik op Hazard. Het zit wel weer goed in Madrid.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN