La Liga: Real Madrid in nieuwe kalenderjaar op verplaatsing naar Getafe

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 december 2021     0 REACTIES

In de Spaanse La Liga Santader wordt op 2 januari de competitie alweer hernomen. Met de wedstrijd Getafe CF – Real Madrid staat er subiet een topper geprogrammeerd. Welke ploeg schiet volgens u ferm uit de 2022 startblokken door de eerste competitiematch van het nieuwe kalenderjaar voor zich op te eisen? Voorspel en scoor straffe odds op VoetbalGokken.be!

Quique Flores: “Geweldige wedstrijd tegen Real Madrid”

Laagvlieger Getafe CF draait onderaan de Spaanse competitie mee en voor de ploeg van trainer Quique Flores wordt het vooral zaak buiten de degradatiezone te blijven. Al wordt er wel gespeeld tegen Real Madrid. “De spelers weten dat er zondag met Real Madrid weer een geweldige wedstrijd gespeeld moet worden. We hopen ons te kunnen handhaven in La Liga. Het team moet uit een dal komen en daar doen we alles aan”, zegt de trainer van Getafe.

Getafe CF wint de wedstrijd
6.05
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
Real Madrid wint de wedstrijd
1.53

 “Onze huid duur verkopen”

Flores ziet de wedstrijd tegen de koploper niet als een kansloze missie. “We zijn bereid om ervoor te vechten. We komen dichter bij het winnen van wedstrijden, dat gaat niet lang meer duren. We laten het gewoon op ons afkomen en bereiden ons voor op een gevecht. We doen het goed en weten wat er op het spel staat. Zondag moeten we onze huid duur verkopen”, aldus trainer Flores.

Carlo Ancelotti: “Real is favoriet tegen Getafe”

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti durft het aan om deze match aan het begin van 2022 te bestempelen als een must win. Meestal durven oefenmeesters niet zo duidelijk te zijn in het kansen, maar Ancelotti is dat wel. “Het is duidelijk dat we de favoriet zijn. Ik heb gewoon een goed team. Mijn spelers weten wat ze moeten doen op het veld en gaan elke wedstrijd op de juiste manier in. Het zijn niet alleen goede spelers; het is écht een team”, begint hij zijn relaas.

“Alert blijven”

De oefenmeester van de Koninklijke uit Madrid wil dat zijn ploeg scherp blijft. Er mag geen punt verloren gaan in Getafe. “We hebben het beter gedaan dan de andere ploegen in deze competitie, maar we moeten alert blijven. In mijn eerste periode hier wonnen we ooit 22 wedstrijden op rij (een Spaans record, red.), maar deden we het in de laatste fase van het seizoen niet goed en werden we tweede. Dat vergeet ik niet en die ervaring kan mij nu helpen in het tweede deel van dit seizoen”, zo beluit de T1 van Real zijn vooruitblik.

Statistieken

Real Madrid is koploper van La Liga. Los Blancos pakte tot noch toe 46 punten. Getafe vinden we terug op de zestiende plek. De ploeg van trainer Flores haalde in het eerste deel van het seizoen ‘slechts’ vijftien punten bijeen.

Head 2 Head

In de H2H statistieken zien we de match van 18 april 2021. Toen speelde Getafe voor de laatste keer tegen Real Madrid. Het werd destijds 0-0.

In de meeste ontmoetingen hieraan voorafgaand zegevierde Real ruim. Zo ook in het voorlaatste treffen. Het werd toen 0-3 voor Real Madrid. In 2012 wist de ploeg uit Getafe voor de laatste keer te winnen van Real Madrid: 2-1 werd het destijds.

Huidige vorm Getafe CF

De huidige vorm van Getafe CF is zo slecht nog niet. Het ging de feestdagen in met een overwinning in de laatste speelronde van het kalenderjaar. Op 19 december werd Osasuna met 1-0 opzij gezet door de gastheer van dit duel tegen Real Madrid.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid rijgt de ene overwinning na de andere aan elkaar. De laatste keer dat de ploeg van trainer Ancelotti verloor, was op 3 oktober. Uitgerekend Espanyol, uit Barcelona, was toen met 2-1 te sterk voor de koploper in La Liga Santander.

Lappenmand

De lappenmand van Granada bevat drie sterkhouders. De ploeg speelt zondag 2 januari tegen Real Madrid nog zonder verdediger Chema, middenvelder Vitolo en aanvaller Jose Macias.

Real Madrid verdediger David Alaba, Daniel Carvajal en Marcelo zullen waarschijnlijk niet tijdig fit geraken. Ook middenvelders Isco, Luka Modrić en de aanvallers Gareth Bale, Marco Asensio en Rodrygo komen door blessureleed nog niet in actie tegen Getafe.

Prognose

En dan de prognostiek voor Getafe CF – Real Madrid. Onze wedtip is een zege van Real Madrid: 0-5. Wat is uw voorspelling voor deze match in La Liga Santander?

Check onderstaand odds-overzicht voor een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers hanteren bij deze eerste 2022 match van Real Madrid en dus ook van Thibaut Courtois en Eden Hazard.

Quoteringen Getafe CF – Real Madrid

De hoogste bookmakers bonussen worden uitgekeerd als Getafe voor een stunt zorgt op 2 januari 2022. Belgische voetbalpunters ontvangen dan maximaal x 6.05 keer hun inleg terug.

Wordt het net als in april 2021 een gelijkspel tussen Getafe en Real? Dan keren de bookmakers x 4.00 keer uw inleg uit. Bij een zege van Real Madrid staat momenteel een pre-odd van x 1.53 keer het ingelegde speelbedrag voor u klaar.

De Spaanse La Liga match Getafe CF – Real Madrid wordt gespeeld op zondag 2 januari en vangt aan om 14:00 uur in het Coliseum Alfonso Perez stadion te Getafe. Ben jij erbij als de bookmakers de eerste hoge pre-odds uitkeren in 2022? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN