Keert Eden Hazard terug bij Real Madrid tegen Sevilla?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 januari 2020     3 REACTIES

Deze zaterdag speelt Real Madrid in het eigen Estadio Bernabeu tegen Sevilla FC. De Koninklijke uit Madrid hoopt op een terugkeer van Eden Hazard in de A-kern en daarmee een grotere kans op winst. Sevilla zal proberen te verrassen, al verwachten de bookmakers niet dat ze dit gaat lukken. Wat verwacht u van deze Spaanse topmatch?

Zinedine Zidane: “Sevilla is altijd een lastige wedstrijd”

Real Madrid trainer Zinedine Zidane beleefde volgens eigen zeggen in september van het vorige jaar zijn absolute hoogtepunt sinds hij terugkeerde als trainer van Real toen zijn elftal Sevilla met 0-1 versloeg. In de aanloop naar de match in eigen stadion probeert hij zijn spelers dan ook te motiveren nogmaals zulk spel te tonen: “Sevilla is altijd erg lastige wedstrijd. Als wij negentig minuten lang elkaar helpen op het veld, dan straal je solidariteit uit en dat schrikt tegenstanders af.”

Real Madrid wint de wedstrijd
1.57
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.33
Sevilla FC wint de wedstrijd
5.00

“Vanaf begin tonen dat we willen winnen”

Real is 2020 bijzonder straf begonnen en daar wil Zidane ook in deze Lia Liga match gebruik van maken. “We moeten profiteren van de flow waarin we zitten. Maar elke wedstrijd is weer anders. Wat je wel altijd moeten proberen is om opnieuw met hoge intensiteit te spelen zodat we vanaf het begin tonen dat we op het veld staan om te willen winnen.”

Julen Lopetegui: “Gemotiveerd om tegen topteam Real te spelen”

Bij Sevilla mag Julen Lopetegui wekelijks de openstelling bepalen. De oefenmeester zal tegen Real Madrid zijn sterkste opstelling nodig hebben om punten over te houden aan het bezoek aan Madrid. Lopetegui: “Er liggen drie punten voor het grijpen en alleen dat al zou voor ons voldoende motivatie moeten zijn, ook al weten we wat het betekent om tegen een topteam als Real Madrid te moeten spelen”, zei hij voorbije weekeinde tegenover de Spaanse media.

“We zijn ambitieus”

Lopetegui weigert zich echter in de underdog positie te laten drukken en gaat van eigen kracht uit: “We zijn ambitieus en daarop zal de wedstrijd van komend weekeinde bij Real geen uitzondering zijn”, besluit de keuzeheer van Sevilla strijdvaardig.

Statistieken

Real vangt de match aan als runner-up. De equipe van Zidane heeft evenveel punten dan aartsrivaal Barcelona, maar de Catalanen hebben een beter doelsaldo en staan op basis daarvan bovenaan. Real zal dus niet alleen willen winnen, maar ook met zoveel mogelijk goals de punten binnenhalen.

Sevilla FC is daarvoor echter niet de ideale tegenstrever. Sevilla is vierde met 35 uit 19. Het staat daarmee pas vijf punten achter Real. Een zege in Bernabéu kan ze op twee punten van de gedeelde koploper brengen.

Head 2 Head

Eerder dit seizoen reisde Real al af naar Sevilla. Onze eigen Thibaut Courtois wist daar de nul te houden en dankzij een goal van Karim Benzema wist Real zelfs met 0-1 te winnen. De voorbije twee keer dat Sevilla in Madrid kwam postvatten werd ook verloren door de bezoekers. In 2017 werd het 5-0 en begin 2019 werd het 2-0. Madrid is dus qua onderlinge ontmoetingen stevig in het voordeel.

Huidige vorm Real Madrid

Los Blancos heeft de eerste prijs van het seizoen reeds binnen. In Saudi-Arabië won het voorbije weekeinde met 1-0 van stadsgenoot Atlético Madrid in de finale van de Spaanse Supercup. Real is in 2020 sowieso nog ongeslagen. In de halve eindstrijd van de Supercopa versloeg het Valencia (1-3) en in de eerste La Liga match van dit jaar nam het de maat van Getafe: 0-3.

Huidige vorm Sevilla FC

Ook Sevilla is 2020 goed begonnen. In de Copa del Rey won het simpel van Escobedo: 0-5. De eerste thuiswedstrijd van dit jaar leverde geen zege op, maar Sevilla hield wel een punt over aan de pot tegen Athletic de Bilbao: 1-1.

Lappenmand

De medische staf van Real meldt dat Hazard niet voor 24 januari terug kan keren, maar onofficiële berichten melden dat de Belg al ver staat in zijn herstel. Hij blijft dus afwachten of hij kan deelnemen deze zaterdag. Marco Asensio doet sowieso niet mee tegen Sevilla. Asensio heeft zijn kruisband gescheurd en is nog tot zeker eind februari out. Karim Benzema is nog zeker een week out met een bloeduitstorting. Tot slot mist Zidane ook sterkhouder Gareth Bale. De Welshmen heeft een infectie opgelopen in Saudi-Arabië.

Prognose

Wij voorspellen een zege voor Real ongeacht of Hazard nou wel of niet meer meedoet. Eerlijk gezegd zou het ons verbazen als Hazard daadwerkelijk in het veld komt, dus we houden onze voorspelling klein: 1-0 winst voor de thuisploeg. Wat verwacht u van deze topmatch uit La Liga? Check onderstaande odds en laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be!

Quoteringen Real Madrid – Sevilla FC

De Belgische wedkantoren zijn altijd te porren voor straffe quoteringen als het om de wedstrijden in de Spaanse competitie gaan. De hoogste odd van deze match x 5.00 keer de inleg wordt uitbetaald als Sevilla wint. Voor een puntendeling in het Santiago Bernabéu Stadion staat x 4.33 keer uw inleg genoteerd. Een thuiszege van Real Madrid levert u met x 1.57 keer de inleg ook een straffe beloning op.

De wedstrijd in La Liga Real Madrid – Sevilla FC wordt gespeeld op zaterdag 18 januari om 16:00 uur in het Santiago Bernabéu Stadion te Madrid. Sla dit kersverse jaar toe met een voorspelling voor deze wedstrijd in de Spaanse competitie en zorg dat u zaterdag tot de winnaars behoort.


Reacties

jupiler...
17 januari 2020

Een goede wedstrijd om te spelen op een gelijkspel.

4 jaar geleden

heldenv...
19 januari 2020

Dit scheelde niks, maar gelukkig pakte Real de punten

4 jaar geleden

bobgok
20 januari 2020

Toppie match met Real die de punten pakt. Mijn weekend is weer top

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN