Hoge pre-match odds La Liga stadsderby Real Madrid – Atletico Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 december 2021     0 REACTIES

Deze zondag wordt in de Spaanse La Liga de stadsderby Real Madrid – Atletico Madrid gespeeld. Het betreft de zeventiende speelronde van de Spaanse competitie. Plaats van handelen is het Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. De Belgische wedkantoren zijn er klaar voor en schalen de pre-odds hoog in. Speelt u vandaag al mee via VoetbalGokken.be?

Carlo Ancelotti: “In deze match is er geen favoriet”

Onze Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois komen zondag voor Real Madrid in actie tegen stadsgenoot Atletico Madrid. Real Madrid-coach Carlo Ancelotti voorspelt een loodzware zondagavond in eigen stadion Santiago Bernabéu. “De derby is altijd een speciale wedstrijd. In deze match is er geen favoriet. We zullen onze kwaliteit toetsen aan de kwaliteit die Atletico heeft”, blikt coach Ancelotti vooruit.

“Courtois doet buitengewone dingen”

Real Madrid vertrouwd daarbij deze zondag weeral op de diensten van Rode Duivel Thibaut Courtois, die in de vorm van zijn leven lijkt te steken. “Courtois doet buitengewone dingen. We moeten defensief verbeteren, vooral bij spelhervattingen, maar we hebben deze geweldige speler en we genieten van hem. Ik heb door de jaren heen veel geweldige keepers in mijn teams gehad, zoals Casillas en Diego López hier, daarna Petr Cech, Neuer en Buffon tijdens mijn carrière. Thibaut behoort zeker tot de besten. We zullen hem tegen Atletico weer hard nodig hebben”, aldus coach Ancelotti.

Diego Simeone: “Real Madrid concurreert met alle teams”

Ook Atletico Madrid Atletico kwam deze week in actie in de Champions League. De felbevochten match tegen FC Porto werd gewonnen met 1-3 en dat was nodig om Los Colchoneros in de Champions League te houden. Atletico-coach Diego Simeone wil dit niet te lang vieren, want zondag wacht de derby. “Real Madrid kent hun voetballers als geen ander, ze brengen altijd een verandering teweeg wanneer ze worden geconfronteerd met de druk van een topper en ze concurreren met alle teams, niet alleen met ons maar ook buiten Spanje”, zegt de coach in zijn persconferentie.

“Het wordt een strijd op Bernabeu”

Real Madrid staat eerste en loopt al acht punten vooruit en dat verbaast de coach van Rode Duivel Yannick Carrasco niets. “Ik bewonder Real Madrid enorm. Zij doen al decennia lang elk jaar mee om de titel. En ik weet – zeker na vorig seizoen – dat dat niet makkelijk is”, zegt Simeone. “Het zal zondag in Bernabeu ook weer een enorme strijd worden voor ons”, besluit de Atletico-coach.

Statistieken

De Spaanse La Liga is staat Real Madrid na zestien speelronden op de eerste plaats. De Koninklijke uit Madrid behaalde 39 punten. De eerste achtervolger van Real Madrid is Sevilla dat 31 punten, maar nog een speelronde in te halen heeft. Ook voor Atletico Madrid heeft nog maar vijftien matches gespeeld in de Spaanse competitie. De ploeg van trainer Simeone haalde tot nu toe 29 punten binnen en staat vierde.

Head 2 Head

In Estadio Santiago Bernabéu speelden Real Madrid en Atletico Madrid elkaar voorbij jaar voor de laatste keer. De Koninklijke uit Madrid won de stadsderby toen met 2-0. Een seizoen eerder was Real Madrid met 1-0 weer de sterkste van de twee. Het is ruim vijf jaar geleden dat Atletico Madrid voor de laatste keer wist te zegevieren op bezoek bij Real. Het werd toen 0-1 door een treffer van Antonio Griezmann.

Huidige vorm Real Madrid

In La Liga verloor Real Madrid haar laatste match op 3 oktober dit kalenderjaar. Het was Espanyol die in Barcelona het grote Real wist te kloppen. De ploeg van coach Ancelotti verloor er met 2-1. Aan het eind van die maand werd het ook nog eens een puntendeling tegen Osasuna (0-0) in Madrid. Daarna bouwde Real Madrid een zegereeks op. Voorbije weekeinde werd er nog met 0-2 gewonnen van Real Sociedad.

Huidige vorm Atletico Madrid

Atletico Madrid heeft het wat lastiger gehad in de jongste weken. Voorbije weekeinde wist de ploeg van coach Simeone niet te winnen van Mallorca. Atletico verloor in eigen Wanda Metropolitano stadion met 1-2 van de ploeg uit Mallorca. Eind november werd er dan weer wel gewonnen van laagvlieger Cadiz met 1-4 en versloeg Atletico ook Osasuna met 1-0. Op bezoek bij Valencia werd het met 3-3 een puntendeling.

Lappenmand

Voor Real Madrid is het nog afwachten of topscoorder van La Liga Karim Benzema terug inzetbaar zal zijn. De Fransman heeft een dijblessure en deed voorbije dinsdag tegen Inter ook al niet mee. Ook Gareth Bale zal niet aantreden tegen Atletico Madrid. De Welshman kampt al lange tijd met een kuitblessure.

Bij Atletico Madrid zijn veel verdedigers geblesseerd. Coach Simeone kan geen beroep doen op Sime Vrsaljko, Kieran Trippier, Stefan Savic en Jose Maria Gimenez. Ook Luiz Suarez reist waarschijnlijk niet mee naar Real Madrid. De Uruguayaan liep voorbije dinsdag een spierblessure op in de match tegen FC Porto.

Prognose

En dan de prognose voor Real Madrid – Atletico Madrid. Onze wedtip is een zege van Real Madrid 2-0 in Estadio Santiago Bernabéu. Wat is uw voorspelling voor deze derby van Madrid?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze La Liga-kraker.

Quoteringen Real Madrid – Atletico Madrid

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij een zege van Atletico Madrid iets hoger in. In het 1X2 spelsysteem staat maximaal x 3.60 keer de inleg voor u klaar als de ploeg van Rode Duivel Carrasco wint.

Weten de andere twee Duivels, Hazard en Courtois te winnen met hun ploeg Real Madrid, dan keren de bookmakers x 2.14 keer uw speelbedrag uit. Wordt het volgens u een gelijkspel? Dan hanteren de bookies met x 3.50 keer uw speelbedrag terug een hogere quotering dan bij een zege van de Koninklijke uit Madrid.

De Spaanse La Liga wedstrijd Real Madrid – Atletico Madrid wordt gespeeld op zondag 12 december om 21:00 uur in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Welke Rode Duivel zegeviert dit weekeinde in Madrid? Voorspel de Madrileense stadsderby via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN