Geraakt Real Madrid in La Liga match voorbij laagvlieger Elche?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 december 2020     0 REACTIES

Voorspel wat de uitkomst gaat zijn van de La Liga match tussen Real Madrid en Elche via VoetbalGokken.be! Voor een winnende weddenschap staan ferme winstbonussen klaar. Pakt u in deze laatste match van dit kalenderjaar nog even een straffe bonus mee? Zet nu in en win!

Trainer Elche: “Dromen van goed resultaat tegen Real Madrid”

Voor Elche CF is het vooral zaak de schade te beperken. Mochten ze daar in het begin van de match geruime tijd in slagen, dan zou Real Madrid zomaar kunnen gaan twijfelen. Wellicht is er dan een punt of meer mogelijk. De Argentijnse trainer Jorge Almiron ziet kansen voor de promovendus: “We dromen van een goed resultaat tegen Real Madrid en hebben de illusie dat het ook echt kan.”

Elche CF wint de wedstrijd
9.15
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.40
Real Madrid wint de wedstrijd
1.27

“Real één van beste teams ter wereld”

Voor de match tegen Real Madrid is Almiron nog getest. Het is dus niet zeker dat hij op de bank mag zitten woensdag, maar als de spelers het veld op gaan, wil Almiron één ding zeker zien: “We hebben een moeilijke wedstrijd tegen een van de beste teams ter wereld. We moeten gefocust zijn en dingen goed doen om tegen hen te kunnen scoren”, besluit hij zijn bespiegelingen vooraf.

Zinedine Zidane: “Ook Elche niet onderschatten”

Zinedine Zidane kan met zijn formatie eigenlijk alleen maar verliezen. Alle fans en bookmakers verwachten dat Los Blancos aan het feest gaat zijn. Zidane is die rol natuurlijk wel gewend, maar ziet voor deze match op verplaatsing wel extra obstakels. Ten eerste vanwege de planning middenin de feestdagen en ten tweede vanwege het drukke schema voor de Koninklijke uit Madrid: “Elche is een kleine ploeg. Maar geen team in La Liga is te onderschatten, ook Elche niet”, zo verklaart Zidane aan de vooravond van de matchday tegen Elche.

“Terugkeer Hazard belangrijk”

Bij Madrid keert onze landgenoot Eden Hazard terug in de basis. Ook Luka Modric en Martin Odegaard zijn weer beschikbaar. Zidane: “Alle drie deze spelers, maar vooral Hazard en Modric, zouden een grote invloed kunnen hebben bij een overwinning op Elche”, verklaart Zidane op de The Real Champs waarin het vooruitblikt op speeldag 16 van La Liga.

Statistieken

Thuisploeg Elche vangt deze match aan als de nummer zestien. Tot nu toe scoorde de ploeg vijftien punten uit dertien matches. Het won driemaal en pakte zes keer een draw.

Real Madrid staat na vijftien matches op een gedeelde eerste plaats. Het heeft – net als stadsgenoot Atletico – 32 punten. Atletico moet nog twee matches inhalen en staat daarom bovenaan in de La Liga.

Head 2 Head

In de onderlinge resultaten is Real Madrid de absolute primus. Tussen 2013 en 2015 speelde Elche ook in de Primeira Division. Real Madrid won zowel thuis als op verplaatsing. De verplaatsingen bij Elche gingen toen met 0-2 en 1-2 naar de Madrileense topploeg.

Huidige vorm Elche

Elche CF doet het als promovendus eigenlijk helemaal niet slecht. Voorbije week pakte het thuis nog een punt tegen Osasuna: 2-2 en op verplaatsing bij Villarreal: 0-0. In de Copa del Rey verschalkte het Bunol (1-2). Dat het van Atletico Madrid verloor mag geen verrassing heten. De uitslag laat echter zien dat het redelijk close was: 3-1 en dat is wellicht een waarschuwing voor Real?

Huidige vorm Real Madrid

De medekoploper van La Liga won in de laatste vijf matches alles! Voorbije week werd simpel de maat genomen van Granada: 2-0. Eibar werd met 1-3 verslagen, Athletic Bilbao werd in Bernabeu met dezelfde cijfers naar huis gestuurd: 3-1. De reeks werd gestart met een CL-victorie op Mönchengladbach (2-0) en winst in de stadsderby tegen Atletico: 2-0.

Lappenmand

In de lappenmand van FC Elche zitten geen kernspelers. Linksbuiten Tete Morente moet wel uitkijken. Bij een gele boeking zal hij in de eerste match van 2021 moeten toekijken vanwege een automatisch schorsing na vijf gele kaarten.

Real Madrid mag een pak spelers teug verwelkomen in de kern. Alleen Rodrygo zit nog in de lappenmand. De 19-jarige rechtsbuiten zal daar naar verwachting nog wel een tijdje vertoeven. Hij liep voorbije weekeinde namelijk een hamstringblessure op.

Prognose

Onze voorspelling voor deze La Liga match is 0-4 voor Real. Wij verwachten een hoge score en een bijgevolg een simpele zege voor Real. Bij de bookies levert dit niet direct de hoofdprijs op, maar als u dan toch inzet kan je beter winnen. Wij kiezen dus voor zekerheid en spelen op winst voor Los Blancos bij onze weddenschap op Elche – Real Madrid.

Quoteringen Elche CF – Real Madrid

Welke odds horen er bij deze match? Uw speelbedrag wordt x 9.15 keer de inleg meer waard als Elche thuis stunt tegen het grote Real Madrid. Dit is dan ook de hoogste odd van deze match.

In het 1X2 spelsysteem staat voor een gelijkspel x 5.40 keer het speelbedrag voor u ingedeeld. Mochten Courtois en Hazard met hun team winnen, dan wordt uw speelbedrag hierop x 1,27 keer meer waard.

De Spaanse La Liga match Elche CF – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 30 december om 21:30 uur in Estadio Manuel Martinez Valvero te Elche. Speelt u mee en voorspelt u deze match goed? Dan wordt u dit jaar nog ferm beloond door de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN