FC Barcelona moet winnen van Granada CF

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 januari 2016     0 REACTIES

Na het zoveelste puntenverlies in de Primera Division wordt het voor FC Barcelona hoog tijd om weer eens drie dikke punten te gaan pakken. Vorige week wist stadsgenoot Espanyol het sterrenelftal van trainer Luis Enrique nog op 0-0 te houden, deze week wacht een confrontatie met middenmoter Granada CF.

Transferban

Voor de Catalaanse ploeg verloopt het seizoen grillig. In de Champions League wordt gemakkelijk gewonnen en ook de wereldbeker voor clubs werd schijnbaar simpel veroverd. In La Liga laat de ploeg de voorbije weken telkens wat steken vallen. Een ontwikkeling die ook Luis Enrique zorgen baart. De trainer mag zich gelukkig prijzen dat voor de tweede seizoenshelft zijn team versterkt wordt met opnieuw twee topspelers: Arda Turan en Aleix Vidal. De twee werden afgelopen zomer al aangetrokken door Barça, maar mochten vanwege de transferban van de Catalaanse ploeg tot nu toe nog niet uitkomen voor hun ‘nieuwe werkgever’.

Na hun optreden in de bekerwedstrijd tegen Espanyol, maakt het tweetal komend weekend naar alle waarschijnlijk hun competitiedebuut tegen Granada CF.

Vermaelen op de wip

Onze landgenoot Thomas Vermaelen bewaard goede herinneringen aan Malaga. De Rode Duivel maakte tegen de club uit Andalusië zijn debuut voor de Spaanse grootmacht. “Het is de droom van iedere voetballer om voor een grote club als Barcelona te mogen spelen”, aldus Vermaelen na zijn debuut tegen Malaga tegenover FourFourTwo.

Inmiddels zit Vermaelen vaker op de bank, dan in de basisopstelling. Reden voor Lazio Roma om bij Blaugrana op de deur te kloppen en een ruil voor te stellen. Lazio is op zoek naar verdedigende versterking en heeft daarvoor de Rode Duivel op het oog. De Verminator lag afgelopen maanden vaak in de lappenmand, dus het is evenwel goed mogelijk dat Barça ingaat op de ruil of het overnamebod van 6 miljoen euro van de Italiaanse middenmoter.

Head 2 Head

Hoewel op het oog Granada geen moeilijke horde mag zijn voor het grote Barcelona dateert de laatste nederlaag van Barça nog maar van 12 maart 2014. Het moet gezegd: dit was een uitwedstrijd en de laatste confrontatie in Nou Camp eindigde in een knetterende 6-0 overwinning, maar toch. Granada is bij voorbaat absoluut niet kansloos zeker gezien de matige resultaten in La Liga van de Catalanen. In de laatste vier competitiewedstrijden werd slechts één keer gewonnen: 4-0 tegen Betis Sevilla (30 december 2015). Bij de wedkantoren zijn de meeste gespeelde uitslagen momenteel: 3-0, 4-0 en 3-1 in het voordeel van Barça.

Pre-wedstrijd quoteringen

De online bookmakers beseffen dat bij de gokkers Barcelona de favoriet is, maar de recente puntendelingen tegen respectievelijk Espanyol, Deportivo La Coruna en Valencia zorgen ook voor hoge odds bij een gelijkspel: x 15,00. Mocht Granada (net als 2 jaar geleden) winnen van Barcelona dan wordt er x 34,00 keer de inleg uitgekeerd door de wedkantoren. Een overwinning van Barca levert nauwelijks euro’s op: x 1,04.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd FC Barcelona – Granada CF uit de Spaanse Primera Division wordt gespeeld zaterdag 9 januari 2016 om 16:00 uur. Kan Barcelona profiteren van de onrust bij Real Madrid en met drie punten de Koninklijke nog meer onder druk zetten? Zet in op de uitslag die u verwacht en scoor de hoogste odds via de bookmakers die aangesloten zijn bij VoetbalGokken.be: uw voetbalspecialist. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN