El Clásico: FC Barcelona – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 november 2016     7 REACTIES

Wie dit weekeinde op een regelrechte kraker wil gokken, overweegt vast deze topwedstrijd: FC Barcelona – Real Madrid. Barça speelt aanstaande zaterdag tegen aartsrivaal Real Madrid en dat is natuurlijk ook het duel tussen de twee grootste wereldsterren van dit moment: Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. De pre-wedstrijd quoteringen zijn zo ingedeeld dat winst van Real Madrid het meest oplevert. In dit geval is de thuisploeg favoriet, maar kan FC Barcelona koploper Real ook echt overmeesteren in Camp Nou?

Luis Enrique: “Er staat een ander Barcelona in El Clásico”

Dankzij twee gelijkspellen op rij lijkt FC Barcelona in een dipje te zitten. Real Sociedad was voorbije weekeinde FC Barcelona op alle fronten de baas. Het duel eindigde op 1-1 en zo bleef wonder boven wonder de schade voor Barça beperkt. Ook tegen Malaga was Barcelona geen schim van het sterrenelftal dat eerder dit seizoen schitterde op de Spaanse velden. Trainer Luis Enrique: “We wonnen niet eens vijf procent van onze duels. Dan valt er ook weinig aan te doen.”  

Hiermee verloor FC Barcelona verder terrein op Real Madrid, dat zaterdag in de klassieker begint met zes punten voorsprong. “Voor mij is het overdreven om te zeggen dat op de dertiende speeldag de titel is verspeeld. Maar we moeten het wel beter doen”, stelt Enrique. De oefenmeester maakt zich geen zorgen over de komende klassieker: “Er staat een ander Barcelona in El Clásico. Wedstrijden tegen Real Madrid zijn belangrijk en beslissend. Ik ben er zeker van dat we er een strijd van gaan maken.”

FC Barcelona is favoriet (!) – 1.91 !

Zinédine Zidane: “We gaan er alles aan doen om te winnen”

Met 33 punten piekt Real Madrid bovenaan de ranglijst. Het verschil met FC Barcelona is zes punten en de Koninklijke is bezig met een indrukwekkende ongeslagen reeks. Trainer Zinédine Zidane: “Ik maak me geen enkele zorgen richting zaterdag”, zegt de trainer relaxed over aankomende De Klassieker. “We gaan er alles aan doen om te winnen”, laat hoofdtrainer weten op de persconferentie. Real Madrid maakte twee weken geleden al indruk door met 0-3 van Atlético Madrid te winnen. “De winst op Atlético betekent dan niets. Het gaat erom dat we goed beginnen en dat we met een resultaat uit Nou Camp weggaan”, aldus Zidane.

Wedstrijdoverzicht

In april dit jaar werd de laatste Clasico in de LaLiga gespeeld. Real Madrid won met 1-2 van de Catalanen. Karim Benzema en Cristiano Ronaldo (Real Madrid) bepaalde de eindstand nadat Gerard Pique (FC Barcelona) nog wel op voorsprong had gezet. In de ontmoeting daarvoor (in maart 2015) won Barcelona op zijn beurt met 2-1 van de Koninklijke. Door de historie heen is dan FC Barcelona weer de winnaar en een wedstrijd later staat Real met de eer te strijken. Een uitdagende wedstrijd dus om een gokje op te wagen, want deze wedstrijden staan op zich en hebben dan ook vaak een verrassend scoreverloop.

Real Madrid verslaat Barca: 3.75 !


Wat wel belangrijk kan zijn in uw keuze zijn de geblesseerde spelers. Bij FC Barcelona blijven Jeremy Mathieu, Arda Ruran en Samuel Umtiti aan de zijlijn. Voor Wilfrid Kaptoum en Andres Iniesta is het nog onzeker of de spelers tegen Real Madrid kunnen worden ingezet. Ook Los Blancos heeft een belangrijke speler in de ziekenboeg: de Schotse topaankoop Gareth Bale kan wegens een enkelblessure niet meedoen in El Clasico. De 27-jarige aanvaller raakte dinsdag geblesseerd in de Champions Leaguewedstrijd tegen Sporting Portugal. De Welshman wordt deze week in Londen geopereerd. Bale zal daarna moeten revalideren. Na de enkeloperatie kan het wel twee tot drie maanden duren voordat Real weer een beroep kan doen op Bale. Verder ontbreken bij Real ook Toni Kroos, Avaro Morata en Raphael Varane in de wedstrijd tegen FC Barcelona

Pre-wedstrijd quoteringen voor Barcelona – Real Madrid

De Belgische wedkantoren belonen winst van Real Madrid het hoogst. Er staat een quotering van x 3.60 klaar als Ronaldo en co de punten mee naar Madrid kunnen nemen. Blijven de punten in Barcelona? Dan wordt er x 1.91 keer op het ingelegde bedrag uitgekeerd. De hoogste odd voor de Spaanse kraker is voor een gelijkspel. Die staat in het 1X2-spelsysteem momenteel genoteerd op x 3.75.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De LaLiga-wedstrijd FC Barcelona – Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 3 december om 16:15 uur in stadion Camp Nou te Barcelona. Maak deze kraker nog spectaculairder door een juiste voorspelling achter te laten bij de Belgische wedkantoren die zijn aangesloten voor VoetbalGokken.be! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

belga
30 november 2016

Real Madrid is iets beter in vorm de laatste weken. Ronaldo speelde tegen Atletico ook fantastisch. Ik denk dat Ronaldo nu trefzekerder is dan Messi.

7 jaar geleden

peterwi...
1 december 2016

Top quoteringen voor een top wedstrijd! ;) ;)

7 jaar geleden

footbal...
2 december 2016

De Messi-Ronaldo show wil ik niet missen. Vol met schitterende doelpunten en een flinke bonus hoop ik.

7 jaar geleden

tooskla...
3 december 2016

Een gelijkspel lijkt mij het meest logisch. 2-2 in Camp Nou.

7 jaar geleden

kampioe...
3 december 2016

Net ff een CS ingevuld bij BetwWay. Suarez is vanmiddag de man! ;)

7 jaar geleden

fcdekam...
3 december 2016

33 wedstrijden ongeslagen. Real blijft top!

7 jaar geleden

tooskla...
5 december 2016

Misschien miste Real Madrid toch Bale.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN