Copa del Rey: FC Barcelona tegen Valencia

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 januari 2018     7 REACTIES

In het Spaanse bekertoernooi spelen de nummers één en drie van de competitie tegen elkaar in de halve eindstrijd. FC Barcelona neemt het eerst thuis op tegen Valencia en op 8 februari volgt de return in ‘de sinaasappelstad’ van Europa. De nummer twee op de ranglijst, het Atlético Madrid van onze landgenoot Yannick Carrasco, werd in de vorige speelronde uitgeschakeld door Sevilla dat het in de andere halve finale opneemt tegen Leganes.

Barcelona-coach Valverde: “We weten allemaal dat Valencia een goed elftal heeft”

De fans in de Catalaanse hoofdstad verwachten dat hun Barça elke wedstrijd naar zijn hand zet. Afgelopen weekend lukte dat maar ternauwernood. Na een 0-1 achterstand tegen Alaves zette Luis Suarez en Lionel Messi de scheve situatie recht.

Ook in de vorige bekerronde geraakte het maar net voorbij de opponent. Espanyol won de heenwedstrijd met 1-0, maar in eigen stadion wist Barcelona ook die achterstand weg te werken door met 2-0 te winnen. In de halve eindstrijd moet nu worden afgerekend met Valencia. Een pittige opgave zo stelt Barça-coach Valverde: “We weten allemaal dat Valencia een goed elftal heeft. Het zal een hevige strijd worden, net als tegen Espanyol het geval was. Toen mochten wij de return thuis spelen, nu ligt dat voordeel aan hun zijde. En thuis zijn zij op hun sterkst. Valencia zal er veel aangelegen zijn de finale te behalen, dus daar zullen zij alles voor doen.”

“Valencia verkeert in uitstekende vorm”

Na de wedstrijd tegen Alaves keek de leidsman van het Catalaanse sterrenensemble dan ook direct vooruit naar de naderende bekermatch: “Valencia is een lastige uitdager. We hebben goede hoop op het bereiken van de finale, maar Valencia heeft al eerder aangetoond een vervelende tegenstander te zijn. In de competitie doen ze het ook bijzonder goed en dat maakt dit duel extra lastig: ze verkeren in uitstekende vorm.”

Valencia-trainer Marcelino: “We hebben de moeilijkste tegenstander getroffen”

Bij Valencia rekenen ze zich allesbehalve rijk met de wedstrijden tegen Barcelona in het vooruitzicht. Trainer Marcelino maakt dan ook dankbaar gebruik van de underdogpositie waarin zijn team zich bevindt: “We hebben met Barcelona de moeilijkste tegenstander getroffen die we konden krijgen”, aldus Marcelino. “Het worden hele zware wedstrijden. We zullen twee keer boven onszelf moeten uitstijgen om de finale te halen. We spelen immers tegen een fantastisch elftal.”

Het moment waarop de bekermatch wordt afgewerkt speelt Valencia ook al niet in de kaart, zo stelt Marcelino in zijn vooruitblik. “De kalender is nou eenmaal zo, dus daar moeten we het mee doen. Het enige wat we kunnen doen is ons goed voorbereiden. Espanyol heeft het Barça ook lastig gemaakt, maar uiteraard blijven ze de topfavoriet tijdens de komende twee bekermatches.”

Wedstrijdoverzicht

Barcelona gaat met een magere 2-1 overwinning op Alaves op zak deze halve eindstrijd in. De Catalanen zijn in de competitie dit kalenderjaar nog aangeslagen, maar in de beker werd al verloren van Espanyol (in de heenwedstrijd) en gelijkgespeeld tegen Celta de Vigo (1-1).

Valencia bereikte ten kosten van Alaves deze halve finale. Ook dat ging met de nodige moeite. Valencia boekte een 2-1 thuisoverwinning en wist in de return een 2-2 uit het vuur te slepen. Ook in La Liga kreeg het elftal van Marcelino al enkele tikken te verwerken dit jaar. Las Palmas versloeg de huidige nummer op de ranglijst met 2-1 en voorbije weekend kwam daar nog eens een dikke thuisnederlaag tegen Real Madrid overheen: 1-4.

Pre-wedstrijdquoteringen tussen FC Barcelona tegen Valencia

Het is duidelijke dat Barcelona met een stuk meer goesting deze dubbele bekerconfrontatie ingaat. De Belgische bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor een zege van de uitploeg dan ook hoog ingeschaald.

Winst van Valencia levert u x 9.95 keer de inleg op in het 1X2 spelsysteem. Ook voor een gelijkspel zwaaien de bookies met de portemonnee. Een puntendeling in de heenwedstrijd levert u x 6.75 keer de inleg op. Wint Barcelona van Valencia? Dan kunt u rekenen op een beloning van x 1.26 keer het ingelegde speelbedrag.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De heenwedstrijd van de halve finale in de Copa del Rey FC Barcelona – Valencia CF wordt gespeeld op donderdag 1 februari om 21:30 uur in Camp Nou te Barcelona. Maak uw voorspelling geld waard en speel mee via de Belgische bookmakers op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

goktopper
29 januari 2018

Valencia kan Barcelona nooit tegenhouden. Ik gok op de Catalanen.

6 jaar geleden

ysentje
30 januari 2018

Winst van Valencia levert tenminste wat op. Dus gok ik daarop!

6 jaar geleden

messibarca
30 januari 2018

In Camp Nou kan niemand Barça de baas. Haha! Ik speel zeker op winst van de beste club van Spanje.

6 jaar geleden

sporza
30 januari 2018

Het gaat zo goed met Barcelona dat ze Valencia er ook wel ff bij kunnen hebben. Ik gok zeker op winst van de Catalanen.

6 jaar geleden

weddendat
31 januari 2018

Ik zet in op een gelijkspel 2-2.

6 jaar geleden

jupiler...
1 februari 2018

FC Barcelona gaat dit winnen met 4-0 ;)

6 jaar geleden

teamspeler
2 februari 2018

Suarez is mijn held. Dankzij hem heb ik mijn buit weer binnen.

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN