Bookmakers verwachten titel voor Hazard en Courtois met Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 juli 2020     0 REACTIES

Deze donderdag kan het maar zo gebeuren: onze landgenoten Eden Hazard en Thibaut Courtois worden kampioen van Spanje! Maar om dat te bereiken moet er nog wel even gewonnen worden van Villarreal. De Belgische wedkantoren zien Real als de favoriet, maar een zege van Villarreal is het meeste waard! VoetbalGokken.be blikt graag met u vooruit op het slot van La Liga 2019/2020.

Zinedine Zidane: “Altijd diepgaan als je kampioen wil worden”

Het lijkt trainer Zinedine Zidane weer te gelukken een prijs te veroveren met Real Madrid. Deze donderdag kan de Koninklijke voor de 34e keer in het clubbestaan kampioen worden. Om die droom bewaarheid te laten worden moeten de spelers van Los Blancos nog eenmaal tot het gaatje gaan.  “We moeten tegen Villarreal weer diepgaan om de zege binnen te slepen. Dat moet sowieso als je kampioen wil worden van La Liga”, aldus de topcoach van Real Madrid. Zondag worden de laatste matches van La Liga gespeeld afgewerkt en dan staat er voor Real nog het duel op verplaatsing bij Leganes gepland.

Real Madrid wint de wedstrijd
1.44
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.50
FC Villarreal wint de wedstrijd
6.05
Win €50 als Real Madrid wint!
ACTIE

Sergio Ramos: “We mogen niet verslappen”

Ook Real-aanvoerder Sergio Ramos heeft al heel wat prijzen in de kast mogen zetten sinds de Spaanse verdediger bij de ploeg uit Madrid speelt. Ook dit seizoen moet het er volgens Ramos van komen. “We zijn een stap dichterbij, maar we zijn er nog niet. We mogen nu niet verslappen. Kampioen worden betekent dat je over het hele seizoen de beste was. We hebben goed gereageerd na de periode waarin de competitie stil lag vanwege de coronacrisis. Hopelijk kunnen we donderdag feest vieren”, aldus de aanvoerder op het digitale huis van de club.

Javier Calleja: “Real is de grote kandidaat voor de titel”

Villarreal staat bijna voor een onmogelijke opgave. Zorgen dat Real Madrid donderdag geen kampioen kan worden. Daarvoor moet de ploeg van trainer Javier Calleja zelf zien te winnen van Real in Madrid en houdt het tegelijkertijd de kansen op een eigen Europese campagne gaaf. “Real is de grote kandidaat voor de titel en wint alles. Het wordt donderdag in Madrid een moeilijk duel voor ons. We moeten analyseren hoe we kunnen concurreren en schade kunnen aanbrengen in het bolwerk van Real”, aldus Calleja in de Spaanse media.

“Wij willen het klassement goed afsluiten”

Na Real treft Villarreal zondag nog Eibar in La Liga. De ploeg van trainer Calleja is zeker van een plek in de top van de Spaanse competitie en is dan ook tevreden ondanks wat er donderdag in Madrid gebeurt. “We hebben het gemiddelde doel gered, maar we moeten proberen onze best te doen tegen Real Madrid en Eibar om het klassement goed af te sluiten”, aldus de trainer van Villarreal.

Head 2 Head

Villarreal kan het Real in Madrid heel lastig maken. Voorbije jaar won Los Blancos nipt van Villarreal met 3-2.

Het seizoen ervoor wist El Submarino Amarillo zelfs drie punten mee naar huis te nemen. Villarreal-speler Pablo Fornals scoorde in het slot van de match tegen het sterrenteam uit Madrid. In 2016 wisten de Madridlenen ook al niet te zegevieren van de bezoekers. In september van dat jaar werd het een gelijkspel 1-1 in stadion Santiago Bernabéu .

Huidige vorm Real Madrid

Het team van trainer Zidane wint aan de lopende band, maar scoort niet veel in een duel. Voorbije maandag werd het krap 1-2 tegen Granada en ruim een week geleden werd Alaves aan de zegekar geknoopt: 2-0.

Huidige vorm Villarreal

Villarreal staat vijfde, maar heeft het daar niet altijd gemakkelijk. Begin deze week werd er thuis verloren van Real Sociedad met 1-2, maar die week ervoor wist het team van trainer Calleja nog knap te winnen van en bij Getafe: 1-3. Begin deze maand werd er thuis nog verloren van FC Barcelona met 1-4, maar dat kan nog door de vingers worden gezien als het kampioenschap eenmaal een feit is.

Lappenmand

Real Madrid moet met Nacho Fernandez (hamstringblessure), Luka Jovic (quarantaine), Marcelo (adductorspier) en Mariano Diaz (blessure) enkele spelers missen als het tegen Villarreal uitmoet komen.

Aan de kant van Villarreal zijn het Ramiro Funes Mori (achillespees) en Carlos Bacca (hamstring) die niet naar Madrid toe kunnen komen. Ook doelman Mariano Barbosa blijft achter in Villarreal. Dit heeft te maken met een schorsing en niet met een kwetsuur.

Prognose

Wat ons betreft is er geen houden meer aan en worden Hazard en Courtois met Real Madrid deze donderdag al kampioen. Onze wedtip: is 2-0 voor de Koninklijke uit Madrid. De gemiddelde quotering voor een zege van Madrid is de moeite van het meespelen waard. Check voor de overige straffe odds bij de bookies alvast het onderstaand odd-overzicht.

Quoteringen Real Madrid –  FC Villarreal

De Belgische wedkantoren hebben de gemiddelde quoteringen in het 1X2 spelsysteem als volgt voor u ingedeeld. De hoogste odd kunt u verwachten bij een zege van Villarreal op verplaatsing in Madrid. Een stunt van de ploeg van trainer Calleja levert u x 6.05 keer de inleg op.

Een puntendeling is bij de bookies goed voor een pre-wedstrijdquotering van x 4.50 keer het speelbedrag. Mocht Real Madrid donderdagavond zegevieren en daarmee haar 34ste titel veroveren, dan wordt elke speler die dit vooraf correct voorspelde x 1.44 keer de inleg rijker.

De mogelijke kampioenswedstrijd in La Liga Real Madrid – FC Villarreal wordt gespeeld op donderdag 16 juli om 21:00 uur in het Alfredo di Stefano Stadion te Madrid. Worden Hazard en Courtois donderdagavond kampioen of gaat Villarreal hier niet aan meewerken en snoept het punten af van het sterrenelftal uit de hoofdstad van Spanje? Mis het slot van La Liga niet en ga vandaag alvast naar uw favoriete bookmaker om een kampioenendeal te sluiten via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN