Bookies schalen odds hoog in voor Real Madrid – SD Eibar

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 juni 2020     1 REACTIE

Ook in Spanje wordt de voetbalcompetitie volledig uitgespeeld. Dit weekeinde heeft Real Madrid haar eerste match gepland staan en ontvangt het laagvlieger SD Eibar. Voor Real is elke punt van groot belang in de titelstrijd met FC Barcelona. Ook Eibar wil geen punt missen om niet te degraderen. Welk team pakt de herneming meteen goed op en boekt een resultaat? VoetbalGokken.be blikt vooruit en begint met een korte analyse van beide coaches.

Zinedine Zidane: “Eibar is zeer taaie tegenstander”

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane heeft er richting deze herneming tegen Eibar telkens bij zijn spelers op gehamerd dat dit geen gemakkelijke openingsmatch gaat zijn. “Eibar is een zeer taaie tegenstander. Ze spelen heel direct voetbal. Van alle ploegen in La Liga is Eibar de ploeg die het meest voor de aanval kiest. We moeten die drive naar voren zien te controleren om de match te winnen.”

Real Madrid wint de wedstrijd
1.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.57
SD Eibar wint de wedstrijd
11.75

“Goed verdedigen is de basis”

Zidane kijkt ook nog even terug naar de match op verplaatsing bij Eibar, waar zijn equipe met 0-4 wist te winnen. “Dat was ook geen gemakkelijke wedstrijd. Veel ploegen worstelen met zichzelf als ze tegen Eibar moeten spelen. We zullen vooral goed moeten verdedigen om van daaruit ons spel te kunnen spelen en dat verdedigen is een zaak van Courtois, maar ook van Benzema, Hazard, Lucas, een taak van ons complete elftal.”

Eden Hazard

Over Eden Hazard gesproken. De laatste wedstrijd die De Rode Duivel speelde was de 1-0 nederlaag tegen Levante op 22 februari. Sindsdien onderging hij een operatie in de Verenigde Staten en keerde hij na zijn revalidatie terug naar Valdebebas met het oog op het einde van de campagne.

Hazard zei eerder in het seizoen dat hij zou moeten worden beoordeeld op zijn tweede jaar in Madrid. Doordat de competitie in de wachtstand stond, vanwege de coronavirus pandemie, en zijn operatie heeft Hazard niet de kans gehad zich te tonen, maar hij de coronabreak gaf hem wel voldoende tijd om weer volledig fit te geraken.

Basisplaats?

Hij ziet er volgens de staf van Real ‘scherp genoeg uit’ en heeft zelfs ‘verrast qua fitheid’ zodat Zidane geneigd zou zijn om tegen Eibar met de Belgische vedette te beginnen.

José Luis Mendilibar: “We zijn niet goed voorbereid”

Voor Eibar komt de herstart in La Liga duidelijk te vroeg. De ploeg bungelt onderin de tabellen en vreest voor een pandoering tegen Real Madrid: “We zijn niet goed voorbereid om zoveel matches te spelen in zo’n korte tijd: de voorbereidingstijd op matches tegen ploegen als Real Madrid is niet voldoende. We hebben slechts twee weken met alle voetballers volledig getraind, zonder voorafgaande vriendschappelijke wedstrijden en het zal een verrassing zijn hoe we elkaar ontmoeten”, legt Mendilibar in de Spaanse media uit.

“Slechter om in leeg Bernabue te spelen”

De hoofdcoach weet ook niet of het een voordeel is dat Real niet in Bernabue kan spelen. Mendilibar: “Ik weet niet of het voor ons beter is om in Valdebebas te spelen. Ik denk wel dat het voor hen slechter zou zijn om in een leeg Bernabéu aan te treden. Valdebebas lijkt echter meer op Ipurua, ons eigen stadion. Dus dat zou wellicht een klein voordeeltje voor ons zijn.”

 Statistieken

De Koninklijke uit Madrid heeft 56 punten uit 27 wedstrijden. Real moet dus minimaal twee punten goedgemaken op koploper FC Barcelona dat op 58 uit 27 staat.

SD Eibar heeft als doel om uit de gevarenzone te blijven. Met de zestiende plek is de ploeg van trainer Mendilibar net veilig, maar de concurrentie is daar wel heel groot. Celta de Vigo staat zeventiende met 26 punten, Real Mallorca achttiende met 25 punten. Vanaf plek achttien degraderen ploegen in Spanje.

Head 2 Head

Real Madrid wint de thuismatches tegen SD Eibar de jongste jaren meestal wel, maar in 2016 lukte dat niet. Het werd een gelijkspel 1-1 in het stadion van Madrid. Wel een opmerkelijk detail is dat Real het een kleine twee jaar geleden nog enorm zwaar had toen het op bezoek was bij SD Eibar. In het bescheiden Estadio Municipal de Ipurua van Eibar werd Real Madrid met 3-0 verslagen.

Huidige vorm Real Madrid

De Koninklijke uit Madrid verloor de laatste match voor de coronabreak van Real Betis met 2-1. FC Barcelona won op dat moment van Real Sociedad met 1-0 en pakte daarmee de eerste plaatst in de tabellen. Een behoorlijke aderlating van Real dat een week eerder zelf nog wist te winnen van de Catalanen met 2-0.

Huidige vorm SD Eibar

Ook SD Eibar kijkt niet graag terug naar de laatst gespeelde match voordat de coronamaatregelen van kracht gingen. In eigen huis wist Eibar tegen Real Sociedad geen vuist te maken: 1-2. Ook Real Mallorca was in Eibar te sterk voor de ploeg 1-2. Eind februari werd er nog wel gezegevierd van Levante met 3-0.

Lappenmand

Real Madrid moet het tegen Eibar zonder spits Luka Jovic (voetblessure) en Nancho Fernández (hamstringblessure) zien te stellen. Ook Sergio Ramos mag niet meespelen in deze eerste match van de herneming. Ramos is geschorst.

SD Eibar heeft de kernselectie geheel fit te krijgen voor het treffen met Real Madrid, maar ook daar zijn er twee schorsingen. Paulo Oliveira en Gonzalo Escalante mogen zondag door een schorsing niet in actie komen in Madrid.

Prognose

Wij voorspellen een 3-0 zege van de ploeg van trainer Zidane. Eibar heeft zich naar eigen zeggen niet lang genoeg kunnen voorbereiden om van Real Madrid te winnen. Check de gemiddelde quoteringen in het overzicht hieronder. Als u er klaar voor bent om in te zetten, ga dan naar uw favoriete bookmaker en sla toe in La Liga.

Quoteringen Real Madrid – SD Eibar

De Belgische wedkantoren komen meteen met straffe odds voor de dag. Een overwinning van SD Eibar kan u met x 11.75 keer de inleg de hoogste odd van dit duel opleveren. Een gelijkspel krijgt met x 6.57 keer het speelbedrag ook een zeer straffe odd mee. Denk jij dat Real Madrid deze match wint en in de voetsporen van FC Barcelona blijft? Speel dan op een zege van de Koninklijke en ontvang uw inleg x 1.25 keer retour gelijk krijgt.

La Liga wedstrijd Real Madrid – SD Eibar wordt gespeeld op zondag 14 juni om 19:30 uur in het  trainingsstadion Valdebebas te Madrid. Pak bij uw favoriete bookmaker de hoogste odd mee voor de herneming van de Spaanse competitie en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

heldenv...
15 juni 2020

Real begon straf zeg. Ik zie ze nog wel kampioen worden.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN