Atletico Madrid verdedigt La Liga koppositie tegen SD Huesca

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 april 2021     3 REACTIES

Deze week wordt in de Spaanse voetbalcompetitie midweeks de 31 speelronde afgewerkt. Voor koploper Atletico Madrid – met onze landgenoot Yannick Carrasco in de geleden – staat er een thuismatch tegen laagvlieger Huesca gepland. De ploeg uit Madrid mot winnen om stadsgenoot Real Madrid bij te benen. Drop uw voorspelling en sla uw slag bij VoetbalGokken.be!

Diego Simeone: “Wedstrijd tegen Huesca donderdag beslissend”

Atletico Madrid mag geen punt meer morsen wil het kampioen van Spanje worden. Real Madrid en FC Barcelona zitten de ploeg van coach Diego Simeone op de hielen. “We gaan een eindsprint in. Er zijn nog zeven speeldagen te gaan en natuurlijk is de wedstrijd tegen Huesca donderdag beslissend. Het kan een hele mooie finale worden”, bevestigt de coach van Rode Duivel Yannick Carrasco.

Atletico Madrid wint de wedstrijd
1.39
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.30
SD Huesca wint de wedstrijd
7.75

“Niet altijd Real of Barça kampioen”

Diego Simeone werd in seizoen 2013/2014 met Atletico Madrid kampioen en sindsdien zijn het Real Madrid en FC Barcelona die die titel mochten dragen. Hoog tijd vindt de coach dat de trofee terug naar Los Colchoneros komt. “Laten we hopen dat alle teams goed blijven meewerken om uit de eentonigheid te komen en dat het niet altijd Real of Barça zijn die uiteindelijk kampioen worden”, vindt de Argentijnse coach Simeone.

Coach Jose Rojo Martin: “Verbeterpunten voor match Atletico Madrid”

Huesca-trainer Jose Rojo Martin, beter bekend als Pacheta, staat met zijn ploeg op het randje van degradatie. Nu zijn team donderdag tegen de koploper van La Liga moet spelen rekent de coach zich niet rijk. “We moeten enkele details verbeteren, want we weten dat Atletico Madrid gaat aanvallen, maar we zijn bereid om tot het einde te vechten om ons doel te bereiken”, zegt de coach van Huesca.

“Kans om onszelf te redden”

Met de zeventiende plek van La Liga staat Huesca net veilig, maar coach Pacheta weet dat zijn ploeg niet afhankelijk moet zijn van de resultaten van andere teams. “Als we anderen in de gaten houden, bereiken we niets. Ik sta erop dat we naar onszelf kijken. Nu we nog in de strijd zitten, heeft Huesca een kans om zichzelf te redden”, zegt coach Pacheta.

Statistieken

Er zijn nog zeven speelwedstrijden in La Liga en met zeventig punten is Atletico Madrid de ploeg die tot nu toe de meeste punten heeft. Real Madrid staat op plek drie met 67 punten. FC Barcelona volgt op de derde plek met 65 punten. De Catalaanse ploeg heeft nog een inhaalmatch tegoed.

Huesca is de nummer zeventien in het rijtje. De laatste drie ploegen degraderen naar La Liga 2 en Huesca staat net op een veilige plek met 27 punten. Dat zijn er wel net zoveel als de nummer achttien: Real Valladolid.

Head 2 Head

Atletico Madrid speelde op 25 september 2018 voor het laatst thuis tegen Huesca. De ploeg van coach Simeone zegevierde toentertijd met 3-0. Ook de match op verplaatsing bij Huesca werd met 0-3 gewonnen. Voorbije september maakte Atletico de trip op verplaatsing naar Huesca, maar wist toen niet tot scoren te komen: 0-0.

Huidige vorm Atletico Madrid

Atletico Madrid werd voorbije maand door Chelsea uitgeschakeld in de UEFA Champions League en verloor daarna in La Liga ook eenmaal. Sevilla was in de belangrijkste sinaasappelstad van de wereld met 1-0 te sterk. Voorbije weekeinde werd er wel met 5-0 gewonnen van rode lantaarn Eibar.

Huidige vorm SD Huesca

Het zat Huesca voorbije weekeinde niet mee. De ploeg van coach Pacheta verloor met 1-0 van de nummer zestien Alaves. In de match daarvoor ging het een stuk beter met de ploeg van coach Pacheta. Er werd met 3-1 gewonnen van de huidige nummer negentien Elche en ook Levante moest erin eigen huis aan geloven: 0-2.

Lappenmand

Het tweetal spelers van Atletico Madrid, Joao Felix (enkelblessure) en Luis Suarez (spierblessure) zijn er door kwetsuren niet bij als de Madridlenen tegen Huesca uitkomen.

Ontbrekende spelers bij Huesca zijn: Pablo Maffeo, Javier Ontiveros Parra, Gaston Silva en Antonio Valera. Silva kampt met een enkelblessure en het overige drietal heeft last van een schouderblessure.

Prognose

Atletico Madrid zal gezien de stand in La Liga geen moeite moeten hebben om te zegevieren bij Huesca. Onze wedtip is 0-2 voor de Madridlenen. Voorspelt u dit ook of heeft u een andere uitslag in gedachten? Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een beeld van de gemiddelde pre-odds die de bookmakers hanteren.

Quoteringen Atletico Madrid – SD Huesca

De hoogste quotering kunt u verwachten bij een zege van Huesca. Mocht de ploeg stunten tegen Atletico Madrid dan wordt uw voorspelling hierop x 7.75 keer het speelbedrag meer waard.

In het 1X2 spelsysteem van de bookies staat er met x 4.30 keer uw speelbedrag een straffe quotering genoteerd bij een gelijkspel. Wint Rode Duivel Carrasco met Atletico? Dan krijgt u x 1.39 keer de inleg terug als u dit vooraf al had voorspeld.

De Spaanse La Liga match Atletico Madrid – SD Huesca wordt gespeeld op donderdag 22 april om 19:00 uur in Wanda Metropolitano Stadion te Madrid. Gaat u voor de hoogst mogelijke odd of verwacht een zege van Los Colchoneros? Bij VoetbalGokken.be is geen voorspelling te gek, dus doe vandaag al mee en scoor!


Reacties

hansd
21 april 2021

Huesca verslaan is een eitje voor Atletico Madrid

3 jaar geleden

ysentje
22 april 2021

Zou leuk zijn als Yannick vanavond scoort ;)

3 jaar geleden

teamspeler
23 april 2021

Straf goaltje van Carrasco!!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN