Atletico Madrid op verplaatsing bij Villarreal in La Liga

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 februari 2021     1 REACTIE

Deze zondag staat er een ferme clash gepland in de Spaanse voetbalcompetitie. Koploper Atletico Madrid speelt op verplaatsing bij Villarreal, de nummer zes in La Liga. Atletico zal de match zonder Rode Duivel Yannick Carrasco moeten spelen, maar de Belgische wedkantoren schalen de winstkansen voor de competitieleider toch hoog in. Speelt u mee met VoetbalGokken.be?

Unai Emery: “Atletico Madrid is een sterke tegenstander”

Villarreal rekende voorbije week knap af met RB Leipzig in de Europa League. De ploeg van coach Unai Emery mag zich nu gaan opmaken voor Dynamo Kiev dat donderdag Club Brugge op Jan Breydel versloeg. Eerst moet Villarreal zich gereedmaken voor de komst van koploper Atletico Madrid. “Het wordt een moeilijke match tegen een heel sterke tegenstander. We zullen proberen goed te concurreren tegen Atletico Madrid”, zo zegt coach Emery.

“Op goede spoor komen”

In de Europa League is de ploeg van coach Emery een ronde verder, maar in de jongste weken waren de resultaten in La Liga niet al te best. De ploeg staat nog zesde en omdat deze plek nog recht geeft op Europa League kwalificatie wil coach Emery die plek niet afgeven. “We willen dolgraag winnen om terug op het goede spoor te komen. Atletico Madrid moet weten wie wij zijn in deze competitie”, aldus de coach van Villarreal.

Diego Simeone: “Veel werk te doen richting Villarreal match”

Atletico Madrid verloor midweeks de heenmatch van de Champions League tegen Chelsea met 0-1. De ploeg van coach Diego Simeone moet zondag alweer aan de bak in de La Liga match tegen Villarreal. “Zondag hebben we een belangrijke wedstrijd in Villarreal. Een moment dat niet mooi is omdat de resultaten ons niet vergezellen. We hebben veel werk te doen”, zegt de coach van Los Colchoneros.

“Achtervolgers geraken steeds beter in vorm”

Atletico Madrid kan zich geen puntenverlies veroorloven om koploper van de Spaanse competitie te blijven. De ploeg uit Madrid voelt de hete adem in de nek van stadsgenoot Real Madrid. “Er is nog niets beslist, maar ik zie andere teams steeds beter worden. Er zijn sowieso heel veel sterke tegenstanders in La Liga, dat is altijd zo geweest”, bevestigt Simeone aan het slot van zijn vooruitblik.

Statistieken

Atletico Madrid staat al enige weken op de eerste plek van de Spaanse competitie. Met 55 punten uit 23 speelronden heeft de ploeg van coach Simeone de meeste punten bij elkaar geveegd. Real Madrid staat tweede in het rijtje met 52 punten. Villarreal staat zesde met 37 punten en die plek geeft nipt toegang tot de kwalificatieronden van de Europa League.

Head 2 Head

De laatste keer dat de teams tegenover elkaar stonden in Villarreal was op 6 december 2019. Beide teams wisten de competitiematch niet naar zich toe te trekken en het werd dan ook 0-0 in Estadio de la Ceramica. Een ontmoeting eerder werd er ook al gelijkgespeeld: 1-1. De laatste maal dat Villarreal thuis won was op 18 maart 2018. Het werd toen 2-1. Atletico Madrid zegevierde voor het laatste op 29 april 2015 van Villarreal. Ook toen werd het maar 0-1 voor de Madridlenen.

Huidige vorm Villarreal

Villarreal verzekerde zich voorbije donderdag van de volgende ronde in de UEFA Europa League. De ploeg versloeg twee keer over het sterke RB Leipzig. De heenmatch werd met 0-2 afgesloten en in terugmatch werd met 2-1 nogmaals gezegevierd van de Duitse ploeg.

Voorbije weekeinde wist El Submarino Amarillo in La Liga niet te winnen bij Athletic de Bilbao waar het 1-1 tussen beide teams werd. Van Betis Sevilla werd op Valentijnsdag zelfs verloren: 1-2.

Huidige vorm Atletico Madrid

Atletico Madrid speelde voorbije dinsdag in de Champions League tegen Chelsea. Thuis wist de ploeg van coach Simeone geen vuist te maken tegen de Engelse ploeg: 0-1. De Madridlenen hebben dus geen voorsprong kunnen boeken voor de terugmatch over twee weken.

Voorbije weken ging het in La Liga ook al niet opperbest. Tweemaal trof de ploeg Levante. Een tweemaal ging het mis. De match op verplaatsing werd 1-1. Thuis werd zelfs een nederlaag: 0-2. 

Lappenmand

Villarreal heeft met Francis Coquelin (enkelblessure), Mario Gaspar (spierblessure), Vicente Iborra en Alberto Moreno (beiden gescheurde kruisband) vier ervaren spelers in de lappenmand die voor zondag niet fit geraken.

Atletico Madrid kan sinds 19 februari niet rekenen op Rode Duivel Yannick Carrasco die kampt met een voetblessure. José María Giménez (spierproblemen) en Héctor Herrera (gezondheidsproblemen) zullen er ook niet bij zijn. Kieran Trippier is voor ruim een maand geschorst door de tuchtcommissie en mag de match tegen Villarreal nog net niet meespelen.

Prognose

Normaal gesproken is Atletico Madrid de sterkste van de twee. Onze wedtip is dan ook 1-3 voor de Madridlenen. Bovendien beschikken de Madridlenen over Luis Suarez. De oud-Barcelona speler staat na Lionel Messi op de tweede plek van de topscoorderslijst en is levensgevaarlijk voor de goal. Check in onderstaand odd-overzicht wat de gemiddelde quoteringen zijn voor deze match.

Quoteringen Villarreal – Atletico Madrid

De hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als Villarreal wint van Atletico Madrid. Gemiddeld wordt er x 3.10 keer de inleg uitbetaald als de ploeg van coach Unai zegeviert.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem goed voor een quotering van x 2.90 keer het speelbedrag. Wint Atletico volgens u? Vul dan de 2 in op het wedformulier van uw sportbookmaker en ontvang x 2.43 keer het speelbedrag als uw voorspelling de correcte blijkt te zijn.

De Spaanse La Liga match Villarreal – Atletico Madrid wordt gespeeld op zondag 28 februari om 21:00 uur in Estadio de la Ceramica te Villareal. Weet Atletico Madrid de eerste plek vast te houden op verplaatsing bij Villarreal? Bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be scoort u de hoogste odds als u deze match juist weet te voorspellen.


Reacties

bobgok
28 februari 2021

Alles op een zege van Atletico!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN