Atlético Madrid ontvangt Betis Sevilla in strijd om CL-deelname

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 juli 2020     0 REACTIES

Deze zaterdag zal Atlético Madrid met onze landgenoot Yannick Carrasco in eigen huis aantreden tegen Betis Sevilla. Atlético staat derde in de ranking en heeft tien punten achterstand op FC Barcelona. Vierde is Sevilla en die hebben slechts drie punten minder dat Atlético Madrid. Gaat Betis haar stadsgenoot naar de derde stek helpen of stellen Carrasco en co kwalificatie voor de Champions League veilig door te zegevieren? VoetbalGokken.be blikt vooruit!

Diego Simeone: “Goed uitrusten om klaar te zijn voor Betis”

Coach Diego Simeone speelde tot nog toe zestienmaal tegen Betis. Elf keer leverde dat het maximaal aantal punten op, viermaal een gelijkspel en drie keer werd er verloren. Ondanks deze straffe balans weet hij dat het een ander paar mouwen wordt nu de competitie in zijn beslissende plooi dreigt te vallen: “Het zal heel ingewikkeld zijn. Betis heeft net een nieuwe coach en er zullen veel spelers staan te popelen om zich te laten zien. Wij zullen de komende dagen goed uitrusten om een goede match te maken in Wanda”, zo vertelt Simeone in de Spaanse kranten.

Atlético Madrid wint de wedstrijd
1.43
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.15
Real Betis wint de wedstrijd
7.10

“We willen in de top-4 eindigen”

“Het doel is om in de top drie of vier van La Liga te eindigen, dat is het enige dat telt”, zo voegde de Atlético-coach er nog aan toe. De manager van Atlético gaat proberen om drie punten bij te schrijven tegen Betis om zodoende deelname aan de Champions League te bewerkstelligen.

Alexis Trujillo: “Hitte in Madrid zal ons parten spelen”

Op 21 juni werd trainer Joan Ferrer Sicilia, kortweg ‘Rubi, ontslagen bij Betis. De ploeg had daags ervoor verloren van Athletic Club de Bilbao. Sindsdien zwaait de 54-jarige Trujillo de scepter. Hem wacht een straffe opdracht: een resultaat pakken bij Atlético. Maar dat is niet het enige dat hem zorgen baart: “We zijn sowieso de underdog in deze match, maar de hitte in Madrid zal ons ook parten spelen (het is meer dan dertig graden momenteel, red.). Als we in Sevilla hadden gespeeld was het wellicht een pak simpeler geweest.”

Statistieken

Atlético Madrid staat met 63 uit 35 derde in La Liga. Los Colchoneros wonnen tot noch toe zestien matches, speelde er vijftien gelijk en verloren pas vier keer. Ter vergelijking: FC Barcelona verloor dit lopende seizoen als vijfmaal!

Betis Sevilla is de nummer dertien van Spanje. In totaal werden er tien competitiematches winnend afgesloten. Samen met de elf draws hebben de Beticos hierdoor 41 punten verzameld in La Liga Santander.

Head 2 Head

Voorbije seizoen klopte Atlético in eigen huis Betis met 1-0. Matchwinner werd Correa, die op aangeven van Thomas in de 74 minuut de bal binnen wist te werken. Een seizoen eerder bleven beide equipes nog steken op 0-0. De laatste zege van Betis in Madrid dateert van 18 december 2011. Het werd toen 0-2.

Huidige vorm Atlético Madrid

Het is voor de thuisploeg niet evident om in het tijdperk na de coronastop tot winst te komen. Er werden al diverse punten gemorst sinds de herneming van de Spaanse voetbalcompetitie. Voorbije weekeinde kwam de ploeg van trainer Simeone op verplaatsing bij Celta de Vigo niet verder dan 1-1. Het bezoek aan Camp Nou eindigde eveneens in een gelijkspel: Barcelona – Atlético Madrid 2-2.

Tussendoor werd nog wel de maat genomen van Mallorca (4-0) en Alaves (2-1). Beide thuismatches, wat maar aangeeft dat op verplaatsing spelen – ook zonder publiek – nog altijd een ander paar mouwen is dan thuis.

Huidige vorm Betis

Real Betis Balompié werd opgericht op 12 september 1907. De club beter bekend als Real Betis maakte veel hoogte- en dieptepunten mee in die ruim honderd jaar. Dit seizoen zijn het vooral dieptepunten. Reden dat coach Rubi de laan werd uitgestuurd nadat er met 1-0 werd verloren bij Athletic de Bilbao. Daarna verliep het nog steeds allesbehalve vlekkeloos.

De nieuwbakken trainer Trujillo won thuis van Espanyol, bleef daarna twee matches met lege handen achter (4-2 verlies bij Levante en 0-2 thuis tegen Villarreal) en speelde gelijk tegen Celta de Vigo. Midweeks viel er eindelijk weer wat te vieren. Er werd met 3-0 de maat genomen van Osasuna.

Lappenmand

De medische staf van Atlético Madrid heeft de handen vol aan Mario Hermoso. Hij kampt met een spierblessure en het is maar zeer de vraag of de 25 jarige centrale verdediger tijdig fit geraakt. Voor Joao Felix komt de match van deze zondag sowieso te vroeg. Hij is herstellende van een enkelblessure. Vrsaljko doet ook niet mee. Hij zit in de lappenmand vanwege een kniekwetsuur. De Braziliaan Renan Lodi is geschorst.

Bij Real Betis Sevilla geen zwaar gekwetste spelers in de kern. Alle sterkhouders kunnen dus meedoen in Madrid. Voor Alex Moreno en Guido Rodriguez is het wel oppassen: zij staan met vier gele kaarten achter hun naam op scherp.

Prognose

Wij voorspellen een zege voor de thuisformatie. Op ons wedformulier vullen we bij Atlético Madrid – Real Betis Sevilla 2-0 in. Denkt u ook dat Carrasco met zijn ploegmaten gaat winnen van Betis? Check dan de gemiddelde odds in onderstaand overzicht. Hier vindt u ook de hoogste odds die bij deze match gelden!

Quoteringen Atlético Madrid – Real Betis

De gemiddelde quoteringen voor de match in het Wanda Metropolitano stadion zijn door de bookies als volgt ingeschaald. De hoogste odd van dit duel x 7.10 keer de inleg staat gereed als Betis weet te zegevieren van Atlético.

In het 1X2 spelsysteem staat er bij een gelijkspel een odd van x 4.15 keer de inleg voor u genoteerd. Een zege voor Atlético trainer Simeone levert u gemiddeld x 1.43 keer het speelbedrag op als u deze vooraf via VoetbalGokken.be voorspelt heeft tenminste. Check voor u inzet eerst de actuele odds, spelopties en overweeg goed of de financiële risico’s acceptabel zijn.

De Spaanse La Liga match Atlético Madrid – Real Betis wordt gespeeld op zaterdag 11 juli om 22:00 uur in het Wanda Metropolitano stadion te Madrid. De Belgische wedkantoren laten deze match niet door de vingers glijden en hebben de odds alvast straf ingedeeld voor u als speler van VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN