Wie schiet de hoofdvogel in Premier League match Tottenham Hotspur vs Fulham?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 december 2020     0 REACTIES

Het wordt de laatste match van dit kalenderjaar en zo na de kerst is het altijd lastig om de goesting van voor kerstmis te hernemen. Hierdoor zien we jaar na jaar verrassende uitslagen in deze periode. Gaat Tottenham Hotspur wél gewoon winnen van Fulham of zorgen de bezoekers voor weeral een verrassing vlak voor de jaarwende? Voorspel de uitkomsten van deze ‘match en win via VoetbalGokken.be!

Jose Mourinho: “Geen domme tegentreffer slikken tegen Fulham”

Tottenham Hotspur trainer José Mourinho weet wat hem te doen staat woensdag: drie punten pakken. Alleen dan gaat de ploeg met een goed gevoel het nieuwe jaar in. Mourinho heeft er zijn handen vol aan, maar heeft vertrouwen in een goede afloop tegen Fulham FC: “Het wordt zaak om tegen Fulham niet weeral domme tegentreffers in de slotfase te slikken. Dat wil ik eigenlijk nooit meer zien”, zei een duidelijk geagiteerde Mourinho na afloop van de 1-1 draw tegen Wolverhampton Wanderers.

Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
1.50
Wedstijd eindigt in gelijkspel
4.00
Fulham FC wint de wedstrijd
6.05

“Tegen Fulham moet het een pak beter”

Verder zegt Mourinho in zijn bespiegelingen op de Fulham-match dat hij denkt dat Tottenham moet leren de kansen die ze krijgen te benutten: “We hadden tegen Wolverhampton 89 minuten de tijd om de tweede goal te maken en dat doen we niet. Dat moet tegen Fulham echt een pak beter.”

Scott Parker: “We moeten snel punten pakken”

Fulham trainer Scott Parker was vroeger als jeugdtrainer actief bij Tottenham en weet dus exact wat er speelt bij die club. Ook weet hij dat Fulham normaal de underdog is. Hij kan woensdag lekker vanuit die positie aan het duel beginnen. Dat betekent echter niet dat hij relaxed en ontspannen toewerkt naar het duel bij Tottenham. “We zitten vast in de onderste regionen. Er moeten snel punten gepakt worden om uit de problemen te komen.”

“Kalenderjaar goed afsluiten”

Parker komt zelf net terug van een thuisquarantaine waardoor hij de Boxing Day wedstrijd tegen Southampton moest missen. Hij hoopt met zijn terugkeer de selectie te motiveren om tegen Tottenham voor de winst te gaan. Al wordt dat natuurlijk niet evident: “Maar dan kunnen we dit kalenderjaar hopelijk alsnog goed afsluiten.”

Statistieken

Nog niet zo lang terug stond Tottenham Hotspur nog op de eerste plek van de Premier League. Inmiddels is de ploeg van coach Mourinho afgezakt naar de vijfde plek. Met 26 punten heeft The Spurs er zes minder dan de huidige koploper, Liverpool.

Fulham FC staat pas achttiende en met elf punten vecht de ploeg van coach Parker voor elke punt om degradatie te voorkomen.

Head 2 Head

Tottenham Hotspur had het voorbije seizoen niet evident bij de ploeg uit Fulham. Met 1-2 werd er nipt gewonnen door het team van coach Mourinho. De competitiematch die daarvoor werd gespeeld was eind 2013. Toen wist The Spurs met dezelfde cijfers te winnen. In 2017 troffen de teams elkaar nog in de FA Cup. In dat jaar versloeg Tottenham het team uit Fulham met 0-3 in de achtste finales van deze Engelse beker.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Van de laatste vijf competitiematches wist Tottenham Hotspur er maar één te zegevieren. Voor de kerst won de ploeg van trainer Mourinho met 1-3 van Stoke City. Voorbije zondag werd er een gelijkspel uit het vuur gesleept bij Wolverhampton Wanderers 1-1.

Huidige vorm Fulham FC

Dat Fulham nog eens won, was eind voorbije maand. De ploeg van coach Parker zegevierden toen op verplaatsing bij Leicester City met 1-2 waar onze landgenoten Timothy Castagne, Dennis Praet en Youri Tielemans ook spelen. Daarna werd er verloren van Kevin De Bruyne en zijn ploeg Manchester City: 2-0. De vier duels die volgenden werden allemaal gelijkgespeeld.

Lappenmand

Deze maand geraakten er twee spelers geblesseerd bij Tottenham Hotspur. Middenvelder Giovani Lo Celso heeft last van een hamstringblessure. De Welshman Gareth Bale heeft kuitproblemen die hem de rest van dit jaar aan de kant houden.

Bij Fulham is de lappenmand nog te overzien. Middenvelder Josh Onomah heeft een trainingsachterstand en zal er tegen Tottenham Hotspur nog niet bij zijn. Bobby Reid moet oppassen niet geschorst te worden. Reid heeft al vier gele kaarten achter zijn naam staan.

Prognose

De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Tottenham Hotspur en dat is ook onze verwachting van deze match. The Spurs wint volgens ons met 1-3 van Fulham. Pakt u het anders aan en gaat u voor de hoogste odd? Check onderstaand odd-overzicht en bereken wat uw inleg waard kan worden mitst u de juiste voorspelling tijdig achterlaat bij de bookmakers.

Quoteringen Tottenham Hotspur – Fulham FC

De Belgische wedkantoren schalen de quotering voor een zege van Fulham voor deze match het hoogst in. Gemiddeld wordt uw speelbedrag x 6.05 keer de inleg meer waard als The Cottagers winnen.

In het 1X2 spelsysteem is een gelijkspel goed voor een quotering van x 4.00 keer uw speelbedrag. Nog een straffe beloning vinden we bij een overwinning van Tottenham. Mochten The Spurs winnen dan wordt uw inleg x 1.50 keer meer waard.

De Premier League wedstrijd Tottenham Hotspur – Fulham FC wordt gespeeld op woensdag 30 december om 19:00 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Wint Alderweireld met Tottenham de laatste match van dit jaar? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en win!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN