Tottenham Hotspur op verplaatsing bij Sheffield United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 juni 2020     1 REACTIE

Liverpool mag dan wel kampioen van de Premier League zijn, voor de overige teams is er nog veel werk te doen. Tottenham Hotspur, met onze landgenoten Toby Alderweireld en Jan Vertonghen, moeten nog aan de bak om een Europees ticket te bemachtigen. Deze donderdag gaan The Spurs op pad naar Sheffield United en daar moet gewonnen worden om dat doel te bereiken. VoetbalGokken volgt de Belgen op de voet en heeft de strafste odds alvast voor u opgezocht.

Chris Wilder: “Tottenham heeft heel goed team”

Sheffield United moet na de uitschakeling van de FA Cup door Arsenal de rug snel weer rechten want donderdag komt Tottenham Hotspur alweer op bezoek. Sheffield-coach Chris Wilder verwacht een sterke tegenstander te treffen. Tottenham heeft een hele goede ploeg en een topmanager en ze kunnen bijna niet falen met de hoeveelheid kwaliteit die ze hebben”, zegt de coach van Sheffield.

Shefflield United wint de wedstrijd
3.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
1.92

“Goede stap zetten tegen Tottenham”

Wilder geeft toe dat zijn team sinds de herneming van het Engelse voetbal niet in topvorm is. “Mijn jongens hebben voor een flink aantal duels een aantal schitterende prestaties geleverd voor deze voetbalclub, maar ze maken een periode door waarin ze zichzelf niet zijn. We zitten momenteel in een dip waar we snel uit moeten zien te komen. Hopelijk zetten we een stap in de goede richting tegen Tottenham”, zegt de trainer.

José Mourinho: “Sheffield heeft kracht én kwaliteit”

Tottenham Hotspur-trainer José Mourinho zag dat Sheffield United het Arsenal heel lastig wisten te maken in de kwartfinale van de FA Cup. Mourinho is dus op zijn hoede voor de ploeg die donderdag in eigen huis speelt. “Sheffield onderschatten zal niet slim zijn. Kijk ook eens naar de huidige positie op de ranglijst. Deze ploeg heeft de kwaliteiten en kracht om topteams te kunnen verslaan. Daar moeten wij donderdag zeker voor waken”, zo zegt Mourinho.

“Leven van match tot match”

Met nog zeven duels te gaan houdt Mourinho de top vijf nauw in de gaten. Met drie punten op Sheffield komt Tottenham weer dichter bij een plekje in de top vijf. “De vijfde positie is ons doelwit en dat moet in die zeven matches gebeuren, maar laten we het van match tot match bekijken en laten we uiteindelijk kijken waar we uitkomen”, aldus Mourinho.

Statistieken:

Tottenham Hotspur staat pas zevende in de Premier League. Plaats vijf geeft nog recht op Europees voetbal. Op die plek staan nu de Wolverhampton Wanderers met 52 uit 31. The Spurs hebben 45 punten. Er mag dus geen punt verloren gaan in de resterende zes matches om bij de top vijf aan te kunnen sluiten.

Sheffield United is de nummer negen in de Engelse competitie en heeft maar één punt minder dan Tottenham. Burnley staat tussen beide equipes in met evenveel punten als de ploeg van Alderweireld en Vertonghen.

Head 2 Head

Tottenham Hotspur bewaart geen goede herinneringen aan de matches op verplaatsing bij Sheffield United. De ploeg uit Sheffield draait niet elk seizoen als vaste klant mee in de Premier League en daarom dateert het laatste bezoek van The Spurs al van begin 2015. Tottenham slaagde er niet in om te zegevieren en moest het doen met een 2-2 gelijkspel. In 2007 ging de ploeg uit Londen zelf over de knie in het Bramall Lane Stadion. Sheffield won met 2-1.

Huidige vorm Sheffield United

Sheffield United werd voorbije weekeinde door Arsenal uit de FA Cup geknikkerd. In de kwartfinales werd het 1-2 voor The Gunners. Sheffield verloor vier dagen eerder ook al van Manchester United in de Premier League met 3-0. Ook de eerste match van de herneming ging in rook op. Newcastle United was met een 3-0 thuiszege ook duidelijk te sterk voor de ploeg van trainer Wilder.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur wist West Ham United voorbije weekeinde te kloppen. In eigen stadion wonnen The Spurs met 2-0 van de nummer zeventien van de Premier League. Door een owngoal van West Ham-speler Soucek kwam Tottenham op voorsprong. Harry Kane maakte er in het slot van de match nog een doelpunt bij. Een paar dagen eerder werd er thuis niet gewonnen van Manchester United: deze match eindigde namelijk in een 1-1 gelijkspel.

Lappenmand

Het is nog afwachten of Sheffield United-speler John Lundstram donderdag tegen Tottenham zal aantreden. De middenvelder geraakte geblesseerd aan zijn schouder in de kwartfinale tegen Arsenal.

De lappenmand van Tottenham Hotspur is best vol. Verdediger Japhet Tanganga kampt met een onderrugblessure, maar naar verwachting zal dat niet lang duren. Rode Duivel Alderweireld en Eric Dier hebben al vier gele kaarten achter hun namen staan en moeten donderdag tegen Sheffield oppassen er niet nog een te krijgen.

Prognose

Het zal voor het eerst in jaren zijn, maar wij voorspellen een zege van The Spurs bij Sheffield United. Onze voorspelling is 1-2 voor de ploeg van Alderweireld en Vertonghen. Daartegenover staat bij de Belgische wedkantoren al een straffe odd genoteerd. Benieuwd naar de overige quoteringen? Check onderstaand odds-overzicht voor de gemiddelde quoteringen bij de bookies.

Quoteringen Shefflield United – Tottenham Hotspur

De quoteringen worden flink aangedikt voor de match van donderdag in Sheffield. De hoogste odd wordt gehanteerd als Sheffield United wint van The Spurs. U kunt dan rekenen bij Unibet.be op een interessante quotering van x 3.90 keer uw inleg als Sheffield inderdaad zegeviert. Een gelijkspel is goed voor een straffe odd van x 3.30 keer het speelbedrag. Een zege van Tottenham staat in het 1X2 spelsysteem op x 1.92 keer uw inleg genoteerd.

De Premier League match Sheffield United – Tottenham Hotspur wordt gespeeld op donderdag 2 juli om 19:00 uur in het Bramall Lane Stadion te Sheffield. Profiteert u mee van de straffe odds en beste deals die te sluiten zijn bij de bookmakers op VoetbalGokken.be?


Reacties

goktopper
2 juli 2020

Straffe odds bij Unibet. Ik moet gewoon een gokje doen. Op de Spurs dan maar!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN