Top odds bij Premier League topper: Chelsea vs Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 december 2020     0 REACTIES

Rode Duivel Kevin De Bruyne kan het nieuwe kalenderjaar direct aan de bak als Manchester City op zondag 3 januari op verplaatsing bij Chelsea speelt. Wie gaat de eerste punten van 2021 rapen: Chelsea of Manchester City? Voorspel de uitkomsten en scoor straffe odds bij VoetbalGokken!

Frank Lampard: “We zitten in moeilijke fase”

Chelsea trainer Frank Lampard hoopt dat negatieve spiraal waarin Chelsea voor de jaarwisseling verkeerde te kunnen doorbreken. Manchester City is daarvoor op het oog niet de ideale tegenstander. Lampard ziet daar echter niet tegen op: “We zitten in een moeilijke fase en dan is een zege het enige dat telt. Een paar weken geleden tipten mensen ons nog als titelkandidaat, nu zitten we in een lastige fase. Topmatches kunnen je dan vaak over het dode punt helpen”, legt Lampard de plek op de zere vinger in zijn voorbeschouwing op de City-match.

Chelsea wint de wedstrijd
2.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.35
Manchester City wint de wedstrijd
2.33

“Concentreren ons op Manchester City wedstrijd”

City heeft een paar dagen extra ‘rust’, omdat de match tegen Everton plots werd afgelast. Er is niet geheel duidelijk wat de exacte reden van de late annulering was, maar er zouden te weinig fitte spelers zijn bij City. Trainer Lampard houdt zich met die situatie niet bezig: “Ik concentreer me liever op die wedstrijd dan dat ik in die zaak van Manchester City duik”, zei Lampard aan het slot van zijn voorbeschouwing op deze Premier League topper.

Josep Guardiola: “Chelsea ongelooflijk goed elftal”

Manchester City had een pak andere zaken aan het hoofd in het slot van het voorbije kalenderjaar, maar met de topper tegen Chelsea op de agenda moet de focus hernomen worden. Niet evident, zo weet trainer Josep Guardiola: “Chelsea heeft een ongelooflijk goed elftal. Incredible good zelfs!”

“Chelsea ligt ons goed”

The Cityzens kampen met veel positieve testen, waardoor het duel lange tijd onzeker was. Guardiola hoopte vanaf de zege op Newcastle op het doorgaan van deze topper. Dit team steekt immers in zeer goede vorm: “De winst op Newcastle was onze beste prestatie van het seizoen”, zei Guardiola. “Ons voetbal moet in één ritme gespeeld worden. Tegen Chelsea komt ons voetbal vaak goed uit de verf. Chelsea ligt ons gewoon heel goed.”

Statistieken

Beide equipes vangen de match aan met exact dezelfde hoeveelheid punten. Chelsea had er echter twee matches meer voor nodig om op 26 te komen. De Londense formatie staat desalniettemin hoger gerangschikt dan de bezoekers uit Manchester: Chelsea is zesde, City staat achtste.

Head 2 Head

De meest recente confrontatie eindigde in een 2-1 zege voor Chelsea. De ploeg van Frank Lampard kon aan het feest doordat William in het tweede bedrijf een penalty binnen wist te schieten. De 1-1 door Kevin De Bruyne werd daarmee teniet gedaan.

De laatste maal dat City op Stamford Bridge kwam winnen dateert uit 2017. Toen wisten The Cityzens op verplaatsing in Londen een 0-1 zege te pakken. Het was weeral De Bruyne die er met een goal voor zorgden dat Manchester City de primus werd in die match.

Huidige vorm Chelsea

De voorbije vijf matches die Chelsea speelden werden er een pak punten gemorst. Alleen West Ham United werd verslagen (3-0). Van Arsenal (3-1), Wolverhampton Wanderers (2-1) en Everton (1-0) werd verloren.

In het laatste weekeinde van 2020 speelde Chelsea met 1-1 gelijk tegen Aston Villa. Waardoor het vier punten heeft gepakt in de voorbije vijf matches. Geen hele ferme adelbrieven richting deze topper.

Huidige vorm Manchester City

Het vormpeil van Manchester City kan gerust als goed bestempeld worden. De ploeg van trainer Guardiola steekt in een betere vorm dan Chelsea in het slot van 2020 toonde.

In de laatste dagen van het voorbije jaar wonnen The Cityzens met 2-0 van Newcastle United, pakte het drie punten tegen Southampton (0-1) en versloeg het tussendoor Arsenal in de Carabao Cup (1-4).

Lappenmand

In de lappenmand van Chelsea zitten enkele stevige sterkhouders. Hakim Ziyech wordt zondag terug verwacht. Volgens Lampard geraakt hij tijdig fit voor deze topper. Voor Charly Musonda junior komt deze match sowieso te vroeg. Hij moet recupereren na een knieoperatie.

Bij Manchester City is een kwart spelers absent. Eric Garcia heeft een beenblessure, Philippe Sandler is aan het herstellen van een knieoperatie en Gabriel Jesus heeft net als Kyle Walker het beruchte virus opgelopen waardoor ze voorlopig niet in actie kunnen komen.

Prognose

Onze wedtip is een 1-1 gelijkspel bij Betway.be. Wedstrijden strak na de feestdagen zijn straf en het is niet evident om direct aan te knopen met winst. Daarom gokken wij op een draw bij deze Engelse topmatch. Wat is uw voorspelling bij de bookmakers? Check de gemiddelde pre-odds in onderstaand overzicht.

Quoteringen Chelsea – Manchester City

De Belgische wedkantoren schalen de odds het hoogst in voor een puntendeling. Wordt er gelijkgespeeld in het Stamford Bridge stadion, dan wordt uw inleg x 3.35 meer waard.

Een overwinning van Chelsea staat op x 2.80 het speelbedrag ingedeeld. Een zege van Manchester City levert u in het 1X2 spelsysteem x 2.33 keer het speelbedrag op.

De Premier League match Chelsea – Manchester City wordt gespeeld op zondag 3 januari om 17:30 uur in het Stamford Bridge Stadion te Londen. Denkt u te kunnen scoren bij de bookmakers door de juiste voorspelling achter te laten? Aarzel dan niet en speel mee via VoetbalGokken.be op Chelsea – Manchester City!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN