Straffe odds voor Nieuwjaars match Arsenal – Manchester United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 december 2019     2 REACTIES

De bookmakers beginnen het nieuwe kalenderjaar met goesting, want voor de eerste topmatch van 2020 staan zeer straffe odds klaar. Het betreft de Engelse voetbaltopper tussen Arsenal FC en Manchester United. Wie gaat de eerste punten van het nieuwe jaar rapen en wie verlengt zijn kater door naast de punten te grijpen? VoetbalGokken.be blikt vooruit door de wedstrijdfeiten op een rij te plaatsen, de beste odds voor u te verzamelen en natuurlijk met een korte analyse van de managers die bij beide Engelse topclubs aan het roer staan.

Mikel Arteta: “Energie boost nodig voor Manchester match”

Arsenal-manager Mikel Arteta begint het nieuwe jaar met hernieuwde energie. Volgens hem kan een nieuw jaar zorgen voor nieuwe inspiraties. “Ik denk dat energie alles is. In het leven, sport en voetbal. Als we in staat zijn om dat bij onszelf op te wekken, dan zal dat ons een boost geven voor de Manchester United-match”, zo stelt hij op de persconferentie die door Arsenal werd belegd vlak voor de jaarwisseling.

Arsenal wint de wedstrijd
2.60
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Manchester United wint de wedstrijd
2.62

“Blij met progressie”

Hoewel de Londense derby tegen Chelsea verloren ging en 2019 daardoor in mineur eindigden is Arteta hoopvol richting 2020 en de openingsmatch tegen United: “Ik ben natuurlijk teleurgesteld in het resultaat tegen Chelsea, maar ik ben blij met de progressie die ik gezien heb. De goals vielen op slechte momenten, dus daar zullen we scherp op moeten zijn als we tegen United spelen”, besluit Arteta.

Ole Gunnar Solskjaer: “Aanpassen aan Arsenal”

Het elftal van Manchester United lijkt eindelijk zijn draai te hebben gevonden en trainer Ole Gunnar Solskjaer zegt dan ook klaar te zijn voor een proper 2020. Een eerste mogelijkheid om die ambities kracht bij te zetten dient ze op 1 januari al aan als United op verplaatsing tegen Arsenal speelt: “Ik let altijd op de tegenstander. We zullen ons ook aanpassen aan Arsenal door te kijken naar het systeem en de spelers die zij hebben.”

“Ook uitgaan van eigen kracht”

Dat wil niet zeggen dat Solskjaer vergeet om zijn eigen team goed te prepareren. “We focussen ons op wat echt belangrijk is en dat is de eerstvolgende wedstrijd. Daarin gaan we uit van onze eigen krachten. We zullen echt klaar zijn voor een straffe prestatie tegen Arsenal!”

Statistieken

De rollen zijn enigszins omgedraaid in vergelijking met een paar maanden terug. Toen stond Arsenal in de top vijf en bungelde United ergens in de middenmoot. Inmiddels zijn The Gunners afgezakt naar plek twaalf en staat Manchester United terug waar het thuishoort: in de top vijf.

Head 2 Head

De laatste vijf edities van Arsenal – Manchester United in competitieverband kenden allemaal een ander verloop. Arsenal won driemaal, The Mancunians kwamen ook twee keer winnen in Londen. De laatste editie was een prooi voor de thuisploeg. Arsenal won voorbije seizoen met 2-0.

De laatste maal dat deze Engelse voetbaltopper in het Emirates Stadion geen winnaar kende is al vijf jaar geleden: op 12 februari 2014 werd het 0-0.

Huidige vorm Arsenal FC

De voorbije weken is Arsenal het winnen een beetje verleerd. In de voorbije vijf speelronden wist het maar één keer te winnen. Dat was de 1-3 zege bij West Ham. Daarna speelde het bij Standaard Luik met 2-2 gelijk en volgde er vier competitiewedstrijden zonder zege. Eerst bleek Manchester City te sterk (0-3), daarna twee draws tegen achtereenvolgens Everton en Bournemouth (op Boxing Day). Voorbije zondag eindigde de laatste competitiematch van 2019 in een deceptie: Chelsea was in de Londense derby met 1-2 te sterk voor de thuisploeg.

Huidige vorm Manchester United

Viel er in het begin van de competitie weinig te vieren bij Manchester United. De voorbije weken kan het elftal van Solskjaer juist wel weer regelmatig juichen. Op Boxing Day werd met 4-1 gewonnen van Newcastle United en afgelopen weekend werd het kalenderjaar met een 0-2 zege op Burnley positief afgesloten. Solskjaer: “Natuurlijk hadden we dit even nodig. Voor de jongens achterin, maar eigenlijk voor het hele team.”

Lappenmand

Een zeer volle lappenmand voor The Gunners als we maar liefst vier sterkhouders zien die kampen met fysieke klachten. Arteta moet tegen Manchester United aantreden zonder Kieran Tierney, Dani Ceballos, Sead Kolasinac en Gabriel Martinelli. Allen hebben te kampen met (lichte) blessures. Voor David Luiz, Alexandre Lacazette en Granit Xhaka is het oppassen voor een schorsing, want ze hebben tot nu toe al vier gele prenten achter de naam staan.

De bezoekers moeten het op Nieuwjaarsdag doen zonder Nemanja Matic, Diogo Dalot en Timothy Fosu-Mensah. Met de Braziliaan Fred, de tropische verrassing Wan-Bissaka en de Engelsman Brandon Williams staan er drie man op scherp bij Man. United. Bij een volgende reprimande zullen zij voor één duel geschorst worden en dat is natuurlijk niet hoe je het nieuwe kalenderjaar wil starten.

Prognose

De voorspellingen voor dit duel lopen enorm uiteen. Er is geen echte favoriet aan te wijzen en daarom gaan wij voor de hoogste odd: een draw. Bunt u benieuwd naar de bijbehorende odds? Check dan onderstaand overzicht voor de gemiddelde quoteringen bij de Belgische wedkantoren!

Quoteringen Arsenal – Manchester United

De bookies beginnen 2020 ietwat voorzichtig door geen duidelijke favorietenrol aan te brengen door middel van de odds indelingen. Met een draw valt echter nog steeds een pak euro’s te verdienen: x 3,60 uw inleg!

Wint Arsenal? Dan blijft het vuurwerk uit, al is een uitkering met x 2,60 het ingelegde speelbedrag bij Unibet.be nog altijd zeer netjes. Pakt Manchester United op verplaatsing bij Arsenal drie punten? Dan keren de bookmakers gemiddeld x 2,62 uw inleg uit. Check voor de meest actuele quoteringen altijd eerst onze bookmakerspagina en speel ook mee met deze Engelse topmatch uit de Premier League!

De Premier League wedstrijd Arsenal FC – Manchester United wordt gespeeld op woensdag 1 januari en wordt om 21:00 uur (Nederlandse tijd) afgetrapt. Zorg dat u op tijd inzet voor deze Engelse voetbaltopper en trap 2020 af met fraaie uitkeringen bij een goede gok. Maak kans op deze euro’s door vandaag nog mee te spelen via VoetbalGokken.be! Zo begint 2020 extra spannend.


Reacties

teamspeler
3 januari 2020

Knallend het jaar begonnen dankzij Arsenal ;)

4 jaar geleden

belga
3 januari 2020

Dit wordt het jaar van Mikel. The Gunners speelden een stuk beter. Hier ga ik vaker op spelen

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN