Straffe odds voor laagvlieger Watford tegen Spurs

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 oktober 2019     2 REACTIES

De Premier League barst ook dit weekend weer van de topmatches die bij de Belgische wedkantoren tot zeer straffe pre-wedstrijdquoteringen leiden. Komende zaterdag wordt in Londen de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Watford FC gespeeld. The Spurs draaien niet mee in de top en staan pas op de negende plek in de Engelse competitie. Watford is de nummer laatst van de ranglijst. VoetbalGokken kijkt alvast graag met u samen vooruit op deze Engelse clash in de Premier League.

Mauricio Pochettino: “We zijn gewond”

Met de negende plek in de Premier League wil het nog niet op rolletjes lopen voor Tottenham Hotspur. De match voor de EK-kwalificaties werd verloren van Brighton met 3-0. Hierdoor is Tottenham afgezakt naar de negende plaats dat zaterdag laagvlieger Watford thuis op bezoek krijgt. Voor trainer Mauricio Pochettino het moment om drie punten binnen de muren van eigen stadion te houden. “Ik heb een beetje grapjes gemaakt over onze grote nederlagen, maar we zijn gewond. Het is de tijd om nu echt samen te komen en dingen om te keren”, aldus de coach van Tottenham op de BBC.

Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
1.40
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.75
Watford FC wint de wedstrijd
7.00

“Fouten vergeten tegen Watford”

De trainer gaat ervanuit zijn ploeg er zaterdag tegen Watford weer honderd procent voor gaat. “Het team heeft het vertrouwen verloren en we moeten eraan werken om het te herstellen”, gaf Pochettino toe. “We praten met spelers, we vertellen hen dat we verloren hebben vanwege al onze fouten, maar we moeten ze vergeten nu we zaterdag thuis tegen Watford spelen. Niemand kan zich verbergen, we moeten verantwoordelijkheid delen.”

“Niet bezorgd over mijn baan”

De coach is dan ook niet bang dat hij weer tegen een nederlaag aan zal lopen wat misschien zijn baan kan gaan kosten. “Ik zal alle kritiek die op mij wordt afgevuurd ondergaan, net zoals ik dat deed toen ik na goede prestaties werd geprezen. We hebben lange tijd alleen maar gewonnen en toen kon iedereen zijn geluk niet op. Nu zit het in de laatste wedstrijden behoorlijk tegen en is de situatie voor sommigen moeilijk om te accepteren. Nee, ik ben niet bezorgd over mijn baan. Ik maak me zorgen om het leven, niet over voetbal”, aldus Pochettino.

Quique Sánchez Flores: “Tottenham wordt zware wedstrijd”

Aan het begin van de voorbije maand werd trainer Javi Gracia ontslagen bij FC Watford en nam een oude bekende van de ploeg: Quique Sánchez Flores het stokje over. Echter draait de ploeg uit Watford nog steeds stroef. “We zijn ons bewust van de situatie en die is niet goed op het moment”, zegt hoofdcoach Flores voor het treffen met Tottenham Hotspur. Het wordt dan ook een zware klus voor Flores om ploeg zaterdag tegen The Spurs al van de afgrond te krijgen. “Dat wordt een zware wedstrijd. We moeten zeker twee of drie goals scoren om zo’n wedstrijd te winnen. We moeten met een schone lei beginnen en vooral beter gaan verdedigen”, aldus de trainer van The Hornets bij de BBC.

Statistieken

In de Premier League zijn de ploegen inmiddels toe aan de negende competitiewedstrijd van dit seizoen. Tottenham staat op de negende plek van de ranglijst en heeft elf punten bijeengeraapt. De ploegen Burnley (zevende) en West Ham United (achtste) hebben allebei twaalf punten en met winst op Watford kan de ploeg van Pochettino dus stappen gaan maken. Maar van onderaf is die druk net zo groot. Bournemouth (tiende), Wolverhampton (elfde) en Manchester United (twaalfde) kunnen The Spurs behoorlijk dwars gaan liggen.

Watford FC is de hekkensluiter van de Premier League. Met drie punten uit acht wedstrijden bleven er veel waardevolle punten liggen. De ploeg die als eerste te bereiken valt voor Watford is Norwich (zes punten). Everton staat achttiende en is met zeven punten net niet in te halen door Watford dat door een stuntzegen op Tottenham maximaal op zes punten kan komen.

Head 2 Head

De onderlinge wedstrijden in Londen wordt de laatste jaren steevast gewonnen door de thuisploeg. The Spurs zegevierden begin dit jaar nog nipt van Watford met 2-1. Voorbije jaar werd het 2-0 voor Tottenham, maar in 2017 kwam de thuisspelende ploeg er met 4-0 winst met heel wat overtuigendere cijfers vanaf. Zelfs een gelijkspel in de Premier League tussen Tottenham en Watford is de voorbije twintig jaar niet meer voorgekomen.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

De verloren wedstrijd tegen Brighton (3-0) hakte er bij The Spurs behoorlijk in, vooral omdat er midweeks in de Champions League ook al met 2-7 verloren werd van Bayern München. Dat alles gebeurde nadat Southampton werd verslagen met 2-1 in Londen. Ook in de EFL Cup verloopt het niet soepel voor Tottenham. De ploeg van Pochettino verloor (1-0 na penalty’s) van Colcester dat uitkomt in de League Two.

Huidige vorm Watford FC

Hekkensluiter Watford heeft zijn laatste Premier League thuis gespeeld tegen Sheffield United en daaraan hield de thuisploeg een puntje over. Op Vicarage Road werd het een gelijkspel 0-0. Daarvoor werd er wel verloren bij Wolverhampton Wanderers met 2-0, maar de grootste nederlaag leed Watford dit seizoen tegen Manchester City dat met 8-0 The Hornets een fikse pandoering gaf. De overige twee punten die werden behaald waren de gelijkspellen tegen Arsenal (thuis 2-2) en Newcastle United (op verplaatsing 1-1).

Lappenmand

Tottenham kan zaterdag waarschijnlijk niet beschikken over doelman Hugo Lloris. De Fransman kampt met elleboogklachten en wordt al twee matches lang vervangen door Paulo Gazzaniga. In het middenveld zijn het spelers Giovani Lo Celso (heupblessure) en Ryan Sessegnon (dijblessure) die niet meespelen tegen Watford.

Bij Watford verblijven er momenteel twee aanvallers in de lappenmand. De Engelsman Troy Deeney en de Nigeriaan Isaac Success kampen beide met een blessure die voor zaterdag niet hersteld zal zijn.

Prognose

Voetbalgokken.be verwacht dat Tottenham dit weekend wel gaat zegevieren, maar dat gebeurd niet met overtuigende cijfers. Wij noteren 2-0 winst van The Spurs. Verwacht u een andere uitkomst? Laat het de bookmakers weten en speel uw eigen spel bij deze voetbalmatch in Londen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Tottenham Hotspur – Watford FC

De pre-wedstrijdquoteringen bij de Belgische bookmakers rijzen de pan uit voor de thuismatch van The Spurs tegen Watford. Voor een zege van Watford FC keren de Belgische wedkantoren de hoogste odd x 7.00 keer de inleg van deze match uit.

De quotering voor een gelijkspel in het 1X2 spelsysteem is met x 4.75 keer uw speelbedrag ook niet mis. Verwacht u een thuiszege van Tottenham Hotspur in eigen stadion? Vul dan een 1 in op het weddenschapsformulier van de door u gekozen bookmaker en ontvang x 1.40 keer terug als The Spurs zegevieren.

De Premier League-wedstrijd Tottenham Hotspur – Watford FC wordt gespeeld op zaterdag 19 oktober om 16:00 uur in het stadion van Tottenham te Londen. Krijgt Watford zijn voeten op het droge door The Spurs met Harry Kane als topschutter te verslaan voor eigen publiek? Of pakt Tottenham drie punten in Londen? Speel mee via uw favoriete bookmaker en sla je slag met VoetbalGokken.be!


Reacties

hansd
18 oktober 2019

Als winnen van Watford niet meer lukt, dan staat Mauricio op straat.

5 jaar geleden

allesof...
18 oktober 2019

Tuurlijk zegeviert Tottenham. Harry is er nog ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN