Straffe odds voor Boxing Day clash Leicester City vs Manchester United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 december 2020     0 REACTIES

De Premier League matches op Boxing Day staan garant voor straffe odds bij de Belgische wedkantoren. Met Leicester City tegen Manchester United op het menu staat er ook nog eens een clash tussen de nummer twee en drie van de Engelse competitie gepland. Pakt u bij deze heerlijke kerstclash de strafste odds en beste deals? Zet in en win bij VoetbalGokken.be!

Brendan Rodgers: “Alles geven tegen Manchester United”

Leicester City heeft nog een zware opdracht voor de boeg alvorens het de (korte) winterbreak in zal gaan. Leicester City-coach Brendan Rodgers moet nog eenmaal vol gas geven met zijn team; waarin onze landgenoten Timothy Castagne, Dennis Preat en Youri Tielemans sterkhouders zijn. “We zullen als team alles geven wat we kunnen. Als we tekortschieten tegen Manchester United, dan hebben we nog steeds een hele goede eerste seizoenshelft gehad”, aldus de coach van Leicester in zijn bespiegelingen vooraf.

Leicester City wint de wedstrijd
2.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Manchester United wint de wedstrijd
2.30

“Manchester United heeft topspelers”

De coach kijkt er naar uit om Manchester United in het King Power Stadion te ontvangen. “Matches als deze, zijn zelfs als je verliest, geweldige wedstrijden om in te leren. Manchester United heeft topspelers. Voor ons wordt het zaak om – ondanks die straffe tegenstand – thuis een goed resultaat neer te zetten”, aldus de coach van The Foxes op de clubwebsite van Leicester.

Ole Gunnar Solskjaer: “Details beteren om Leicester te verslaan”

Als Manchester United op Boxing Day het als tweede geplaatste Leicester City verslaat, zal United net achter koploper Liverpool komen, maar trainer Ole Gunnar Solskjaer kijkt niet al te ver vooruit. “We zijn pas op de helft van het seizoen. We werken hard en we gaan vooruit. We worden steeds beter,  fitter en sterker, maar er zijn nog wel een paar details die beter kunnen om een goed draaiende ploeg als Leicester City te verslaan”, zo zegt de coach van Manchester United.

“Corrigeren richting Leicester-verplaatsing”

Solskjaer en zijn mannen hebben maar een paar dagen de tijd om zich gereed te maken voor de match op Boxing Day. De tijd is dus kort, maar de coach gaat uit van de krachten die zijn huidige spelerskern heeft. “We zullen dingen corrigeren, maar we zullen niet de manier waarop we spelen veranderen voor de match tegen Leicester City. We kijken ernaar uit om daar te spelen”, aldus Solskjaer aan het slot van zijn Boxing Day-voorbeschouwing.

Statistieken

In de Premier League staat Liverpool met 31 punten bovenaan de ranglijst, maar voelt de hete adem in de nek van Leicester City en Manchester United. De ploeg van coach Rodgers staat tweede met 27 punten. Manchester United is de nummer drie van de competitie en heeft 26 punten. De ploeg van coach Solskjaer heeft nog een speelronde in te halen.

Head 2 Head

Voorbije zomer werd door de Engelse competitie alsnog in rap tempo uitgespeeld. Ook Leicester City en Manchester United troffen elkaar toen. The Red Devils wisten met 0-2 te winnen in het King Power Stadion.

Ook in het begin van het voorbije kalender jaar was Manchester United aan het feest in Leicester: 0-1.

Het is overigens al ruim zes jaar geleden dat Leicester nog eens een thuismatch won van United. Om precies te zijn was dat op 21 september 2014 toen wonnen The Foxes met 5-3 van The Mancunians.

Huidige vorm Leicester City

Leicester City won van de laatste vier competitiematches er drie gewonnen en eenmaal werd er verloren. Thuis tegen Brighton werd het zonder pardon 3-0 voor de ploeg van coach Rodgers. De match op verplaatsing bij Sheffield United was met een 1-2 zege ook genoeg voor drie punten. Bij Everton wisten onze landgenoten Castagne, Praet en Tielemans geen lans te breken en bleef het puntloos achter: 0-2.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United wist ook twee van de drie laatst gespeelde matches om te zetten in een zege. Voorbije zondag moest Leeds er aan geloven met zes tegendoelpunten 6-2. Op verplaatsing bij Sheffield United werd het 2-3 voor de ploeg uit Manchester. In de thuismatch tegen stadsgenoot Manchester City – met Rode Duivel Kevin De Bruijne aan boord – werd er door beide clubs niet gescoord: 0-0.

Lappenmand

Bij Leicester City zijn geen blessures te melden. Begin deze week kondigde Leicester aan Jamie Vardy terug in de selectie te krijgen, ook Castagne is tijdig fit geraakt voor deze Boxing Day confrontatie. Christian Funchs, Johhny Evans en Nampalys Mendy moeten oppassen voor een prent. Alle drie hebben ze al vier gele kaarten achter hun naam verzameld.

Ook Manchester United heeft de lappenmand leeg. Er zijn geen spelers onder behandeling van de medische staf. Omdat er ook geen schorsingen lopen kan Solskjaer op volle oorlogssterkte aantreden.

Prognose

Onze verwachting is dat het een gelijkspel wordt in het King Power Stadion. Denkt u het beter te weten? Laat uw voorspelling dan achter bij de bookmakers op voetbalgokken.be en scoor de beste Boxing Day deal!

Quoteringen Leicester City – Manchester United

De wedkantoren schalen de quotering voor een gelijkspel het hoogst in. U kunt x 3.40 keer de inleg terugverwachten als de punten worden gedeeld.

Een overwinning van Leicester City levert u in het 1X2 spelsysteem x 2.85 keer het speelbedrag op. Een zege van Manchester United staat op x 2.30 keer uw speelbedrag.

De Premier League match Leicester City – Manchester United wordt gespeeld op zaterdag 26 december om 13:30 uur in het King Power Stadion te Leicester. Denk u te weten welke uitslag deze match op Boxing Day gaat worden? Laat u dan niet tegenhouden en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN