Straffe odds bij topmatch Manchester City – Arsenal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 oktober 2020     0 REACTIES

Deze zaterdag staat er in de Premier League een echte kraker op het menu. Manchester City en Arsenal strijden tegen elkaar voor drie punten. De quoteringen voor een zege van Arsenal worden torenhoog ingeschaald en dat terwijl The Gunners veel hoger in de tabellen staan dan The Cityzens. Op welke ploeg zet u uw geld? Voetbalgokken.be heeft de huidige vorm en statistieken voor u opgezocht en zet alle statistieken op een rij. Goed voorbereid gokken op de Engelse Premier League doet u via VoetbalGokken.be!

Josep Guardiola: “Arsenal verdient respect”

De matches van Manchester City tegen Arsenal zijn altijd zeer beladen. City-trainer Josep Guardiola verwacht zaterdag niets anders dan passie en strijd, ook al blijft het Etihad Stadion ook nu weer leeg. “Onze tegenstanders verdienen altijd mijn respect dus ook Arsenal. Ik heb alle respect voor wat ze laten zien op het veld, maar mijn spelers moeten er vol voor gaan”, zegt Guardiola resoluut.

Manchester City wint de wedstrijd
1,41
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.90
Arsenal wint de wedstrijd
6.10

“Niveau verhogen tegen Arsenal”

Tot nu toe gaat het seizoen voor Manchester City wat stroef vindt ook Guardiola. “Misschien zijn we aan het leren. We zullen zien, maar er is geen genie voor nodig om te weten dat we ons niveau tegen Arsenal moeten verhogen.” De coach van City moet wel enkele sterkhouders missen. “We hebben Sergio (Agüero) en Gabriël (Jesus) niet beschikbaar, maar we hebben Liam (Delap). We hebben veel mogelijkheden. Cole Palmer kan ook als spits spelen tegen Arsenal. We zullen wel zien”, aldus Guardiola.

Mikel Arteta: “Manchester City probeert ons te verslaan”

Arsenal-coach Mikel Arteta is assistent-coach geweest van Guardiola bij Manchester City en weet dus wat zijn ploeg te wachten staat als het zaterdag naar Manchester trekt. Na de lange interlandbreak is Arteta er echter wel helemaal klaar voor. “We moeten terug het veld op, te beginnen bij Manchester City. Zij proberen ons op hun eigen veld te verslaan, maar we kunnen ons goed verdedigen”, bevestigt Arteta.”

“We hebben getalenteerde jongens”

Na de match op verplaatsing bij Manchester City start Arsenal enkele dagen later de groepsfase van de Europa League bij het Oostenrijkse Rapid Wien. Arteta vermoedt dat zijn team het drukken schema aankan en een goed resultaat uit de match tegen The Cityzens kan halen. “We hebben een aantal echt getalenteerde jongens en we zullen gedwongen worden om een ​​aantal van hen te gebruiken tegen Manchester City vanwege de matches dat wij in korte tijd moeten spelen” besluit Arteta.

Statistieken

In de Premier League is Everton de koploper van de competitie. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti veegde tot nu toe twaalf punten bijeen. Arsenal heeft er negen en dat zijn er evenveel als Aston Villa (tweede), Leicester City (derde) en Liverpool (vijfde). The Gunners staan dan ook vierde in het rijtje van de top vijf. Manchester City vinden we terug op de veertiende plek met vier punten. De ploeg van coach Guardiola heeft nog maar drie matches gespeeld, maar behoort momenteel tot de laagvliegers in de Engelse competitie.

Head 2 Head

De laatste keer dat Arsenal op bezoek kwam in het Etihad stadion was in juni van dit kalenderjaar. The Cityzens hadden met een 3-0 overwinning geen kind aan de ploeg uit Londen. Een seizoen eerder was City ook al de winnaar van de match: 3-1. Arsenal won voor het laatst in 2015 en dat is inmiddels al vijf jaar geleden. Toen zegevierden The Gunners met 1-3 van de ploeg uit Manchester.

Huidige vorm Manchester City

Het draait allemaal nog wat stroef bij Manchester City. Van de drie competitiematches van dit seizoen is er nog maar één gewonnen. Dat was ook meteen de eerste match. Bij Wolverhampton Wanderers werd met 1-3 gewonnen. Een week later gingen er thuis drie punten verloren tegen Leicester City 2-5 en de match op verplaatsing tegen Leeds United leverde met 1-1 gelijkspel ook geen driepunter op.

Huidige vorm Arsenal

Arsenal won drie van de vier matches. Bij Fulham werd het 0-3, thuis tegen West Ham United 2-1 en de match tegen Sheffield United was met 2-1 winst ook genoeg om de punten thuis te houden. Winnen van en bij Liverpool zat er niet in voor de ploeg van coach Arteta. The Reds waren eind voorbije maand met 3-1 te sterk voor Arsenal.

Lappenmand

Coach Guardiola moet voor de match tegen Arsenal zeker drie sterkhouders missen. Sergio Agüero is nog altijd niet hersteld van een knieblessure. Ook Gabriel Jesus (blessure) en Philippe Sandler (operatie knie) komen zaterdag niet in actie tegen The Gunners.

Ook bij Arsenal zijn niet alle spelers blessurevrij. Gabriel Martinelli (knieblessure) en Mesut Özil (rugproblemen) zullen niet meereizen naar Manchester.

Prognose

De Belgische wedkantoren hebben alle vertrouwen in The Cityzens en dat is goed nieuws voor onze landgenoot Kevin De Bruyne. Onze wedtip gaat hier echter niet in mee. Wij voorspellen een 2-2 gelijke stand en daar staat een straffe quotering tegenover. Hoe hoog uw beloning kan worden bij de juiste voorspelling vindt u in onderstaand odd-overzicht.

Quoteringen Manchester City – Arsenal

Bij de match van Manchester City tegen Arsenal zijn altijd straffe quoteringen te vinden bij de Belgische wedkantoren. Ook dit keer barst het weer van de hoge odds. In het 1X2 spelsysteem staat de hoogste odd genoteerd bij een overwinning van Arsenal. Mochten The Gunners winnen, dan wordt uw inleg op winst van Arsenal x 6.10 keer meer waard.

De beloning bij een gelijkspel is met x 4.90 keer uw speelbedrag ook zeer straf te noemen. Als Manchester City wint, wordt elke speler die dit vooraf voorspelde bij de bookies x 1.41 keer de inleg rijker.

De Premier League match Manchester City – Arsenal wordt gespeeld op zaterdag 17 oktober om 18:30 uur in het Etihad stadion te Manchester. Wilt u niets missen van deze Engelse kraker in de Premier League? Speel dan mee via VoetbalGokken.be op uw favoriete ploeg voor deze match en win!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN