Straffe odds bij Premier League clash: Manchester United – West Ham United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 juli 2020     1 REACTIE

Deze woensdag speelt Manchester United tegen West Ham United in de één na laatste match van dit Premier League-seizoen. Manchester United aast op de laatste punten die er nog te halen zijn om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. De quotering voor een stunt van West Ham staan torenhoog ingeschaald door de Belgische wedkantoren. Wat verwacht u voor uitslag?

Ole Gunnar Solskjaer: “We mogen geen punt meer verliezen”

Er hangen donkere wolken boven Manchester. Voorbije weekeinde verloor Manchester United de halve finale van de FA Cup tegen Chelsea met 1-3. Er is volgens Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer geen tijd om lang te treuren. “We hebben onze kansen niet genomen toen we ze -hadden. Daar moeten we van leren. Nu mogen wij geen punt meer laten liggen in de Premier League. Laten we ons focussen op de laatste duels van dit seizoen”, doelt Solskjaer op de match tegen West Ham United, Leicester City en de Europa League match tegen het Oostenrijkse LASK.

Manchester United wint de wedstrijd
1.24
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.70
West Ham United wint de wedstrijd
10.00

“Tegen West Ham kansen wél afmaken”

De coach van The Mancunians waar de zwakke punten binnen zijn team liggen en hoopt dat snel te kunnen oplossen. “We zijn niet scherp genoeg in de afronding. Als we voor het doel staan moeten we scoren. Aan het afmaken van de kansen gaan we in de korte voorbereidingstijd hard aan werken, want dat wil ik tegen West Ham United al verbeterd zien”, aldus Solskjaer.

David Moyes: “Manchester United moeilijke opdracht”

West Ham United had voorbije weekeinde wat meer te vieren. Er werd gewonnen van Watford met 3-1. Een zege die volgens trainer David Moyes van groot belang is nu hij met zijn team woensdag tegen Manchester United moet spelen. “Ik moedig mijn spelers aan om twee of drie overwinningen op rij te behalen en dat is gelukt. Nu moeten wij die reeks vasthouden tot en met woensdag tegen Manchester United. Dat zal gelijk ook de moeilijke opdracht worden”, zo zegt Moyes vooraf.

“Een resultaat in Manchester maakt verschil”

Ondanks dat West Ham United zo goed als veilig staat geklasseerd in de lijst van de Premier League wil Moyes meer. “We moeten woensdag proberen te winnen. We moeten al onze wedstrijden winnen om een ​​te bewijzen dat we een echt Premier League-team zijn. Een resultaat in Manchester maakt dan een groot verschil. We hebben nog twee duels te gaan en ik denk dat mijn team nog beter kan spelen dan we ooit hebben gedaan”, besluit Moyes. Na de match tegen Manchester United speelt West Ham nog thuis tegen laagvlieger Aston Villa, die zich nog altijd niet veilig heeft gespeeld.

Statistieken

Manchester United staat vijfde in de Premier League en die plek geeft net geen recht op deelname van de Champions League. Met 62 punten gaat United de concurrentie aan met de nummer vier Leicester City dat evenveel punten heeft en vanaf die plek wel verzekerd is van Champions League deelname.

West Ham United valt net buiten degradatie-gebied. De ploeg van trainer Moyes heeft 37 punten en staat vijftiende. Degradatieteam Aston Villa (achttiende) heeft 31 punten. Er zijn nog zes punten te halen dus Aston Villa kan theoretisch gezien op evenveel punten komen. Brighton (zestiende met 37 punten) en Watford (zeventiende met 34 punten) staan daar nog tussen.

Head 2 Head

Sinds 2007 heeft Manchester United niet meer verloren van West Ham United. In dat jaar werd het 0-1 voor de bezoekers uit West Ham. Maar sindsdien wordt er ook lang niet altijd gewonnen door The Mancunians op Old Trafford. Er werd regelmatig een gelijkspel uit het vuur getrokken. Voorbije seizoen zegevierde United wel. Het werd in april voorbije jaar 2-1 voor United.

Huidige vorm Manchester United

Het zal nog een tijdje blijven doordenderen in Manchester: de ploeg van trainer Solskjaer verloor voorbije weekeinde de halve finale van de FA Cup. Van Chelsea werd er met 1-3 verloren en dat is een flinke pandoering voor The Mancunians.

In de Premier League is Manchester United al lange tijd ongeslagen en daaraan zullen de mannen van trainer Solskjaer zich moeten vasthouden om vertrouwen te tanken voor de nog te spelen competitiematches. Daarna gaat de focus direct richting de Europese campagne, die begin augustus opvolging krijgt.

Huidige vorm West Ham United

Begin deze maand verloor West Ham United nog van Burnley met 0-1, maar de twee duels daarna werden in zeges omgezet. Van degradatieteam Norwich werd er met 0-4 gewonnen en ook Watford werd thuis met 3-1 overmeesterd door het team van trainer Moyes.

Lappenmand

Manchester United kan woensdag waarschijnlijk nog niet beschikken over Luke Shaw die last heeft van een enkelblessure. Axel Tuanzebe en Phil Jones zijn door kwetsuren ook niet van de partij, maar beide Engelsmannen zijn al lange tijd geblesseerd en trainer Solskjaer zal de twee verdedigers niet direct missen.

Bij West Ham United is de lappenmand te overzien. Alleen de Schot Robert Snodgrass is door een rugblessure een bezoeker van de ziekenboeg.

Prognose

Manchester United moet snel de schouders er weer onderzetten en wij verwachten niet dat ze dat voor het duel tegen West Ham United gaan redden. Onze wedtip is dan ook een gelijkspel – in Old Trafford. Daarmee pakken we niet de hoogste odd in het 1X2 spelsysteem van de bookies, maar wel een hele hoge. Check hieronder alvast de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor de match van Manchester United – West Ham United.

Quoteringen Manchester United – West Ham United

De quoteringen zijn torenhoog ingedeeld voor deze match in de Premier League. Mocht West Ham United zegevieren op Old Trafford dan kunt u spekkoper worden, want de odd voor een zege van West Ham staat genoteerd op x 10.00 keer uw inleg.

Een gelijkspel kan met een odd van x 5.70 keer uw speelbedrag ook een straffe beloning opleveren. Voor een zege van Manchester United keren de bookies gemiddeld x 1.24 keer de inleg uit.

De Premier League match Manchester United – West Ham United wordt gespeeld op woensdag 22 juli om 19:00 uur in het legandarisch stadion op Old Trafford. Pakt u nog een beloning mee uit deze een na laatste match van de Engelse voetbalcompetitie? Ga dan vandaag alvast op zoek naar de strafste odd bij uw favoriete bookmaker en laat uw voorspelling voor Manchester United – West Ham achter via VoetbalGokken.be!


Reacties

allesof...
24 juli 2020

Gelijkspel in Manchester? Dit had ik nooit verwacht.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN