Premier League topper: Chelsea – Manchester United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 oktober 2018     0 REACTIES

Aankomend weekend staat in de Engelse Premier League weer een heerlijk affiche op de rol. Chelsea gaat het opnemen tegen Manchester United. Waar de ploeg uit Londen nog aangeslagen door het seizoen gaat, moest United in de voorbije acht speelronden al drie nederlagen en één draw slikken. Kan de ploeg van trainer José Mourinho op verplaatsing bij Chelsea deze tendens omkeren of deelt de ploeg van Eden Hazard nog een tik uit aan de Mancunians? VoetbalGokken.be blikt vooruit op deze vooral prachtige match uit de Engelse voetbalcompetitie!

Chelsea-trainer Maurizio Sarri: “We zijn geen favoriet”

Op Stamford Bridge is alles rustig. De interlandbreak zorgden voor een welverdiende rustperiode bij de niet-internationals en gaf de technische staf de ruimte zich extra goed voor te bereiden op de topper tegen United. Coach Maurizio Sarri kijkt dan ook met zeer veel goesting uit naar de komende thuismatch: “Dit zijn heerlijke wedstrijden, net als tegen Liverpool is dit ook weer een match om naar uit te kijken. Wij zijn geen favoriet voor de titel. Ik denk dat Manchester City de meeste kans maakt. Maar we staan wel dichterbij Liverpool dan ik vooraf had gedacht. En tegen United is het altijd oppassen, ook in de huidige vorm waarin ze nu verkeren”, vertel hij aan The Sun.

Eden Hazard: “Als Lukaku voor België scoort is dat prima, maar zaterdag toch liever niet”

Chelsea-vedette Eden Hazard blikte na de interlands van België alvast vooruit op het treffen met Rode Duivel-collega Romeo Lukaku: “Als Lukaku scoort voor België vind ik dat prima, maar het zou mooi zijn als hij dat niet doet als ik straks met Chelsea tegen Manchester United speelt”, vertelt Hazard aan de Engelse tv-zender RTL.

José Mourinho: “Chelsea heeft een geweldige ploeg en fantastische spelers”

Bij United is de druk altijd hoog, maar Mourinho stond nog niet vaak zo ter discussie als nu. Op de website Manchestereveningnews.com blikt de oefenmeester vooruit op het treffen van zaterdagmiddag: “Chelsea heeft een geweldige ploeg, fantastische spelers en een coach die ik al volgde toen hij successen boekte bij Napoli. Sarri heeft genoeg kwaliteiten in huis om het erg goed te doen met die ploeg”, steekt Mourinho complimenteus van wal. Maar zo voegt hij eraan toe: “Ik ken Sarri niet persoonlijk. Ook niet tijdens mijn verblijf in Italië (tussen 2008 en 2010 was hij trainer van Inter, red.). We hebben nog nooit tegen elkaar gespeeld. Maar ik volg al het voetbal en heb natuurlijk wel gezien wat hij met Napoli heeft gepresteerd en hoe Chelsea het dit seizoen onder hem doet.”

Volgens Mourinho is het vooraf – op basis van de ranglijst – geen uitgemaakte zaak dat Chelsea favoriet is komende zaterdag: “Het niveau in Engeland is zo hoog, het is een gekke competitie waar elke trainer graag wil acteren. Maar om van United te winnen, zal zijn ploeg een goede dag moeten hebben en mijn ploeg een slechte.”

Statistieken

De matches tussen Chelsea tegen United staan nooit garant voor veel goals, maar wel bijzonder veel spanning en hoge quoteringen bij de wedkantoren. Op 19 mei van dit jaar kwam United naar Stamford Bridge in het kader van de FA Cup. Chelsea won met 1-0 na een benutte elfmeter van Hazard.

Dat United nog eens kwam winnen op verplaatsing bij Chelsea kan bijna niemand zich meer herinneren. Het is al van zestien matches terug dat er een zege te noteren valt voor The Mancunians. In 2012 werd Chelsea met 2-3 geklopt. Daarna enkel overwinningen voor de thuisploeg en een enkele draw, al komt een gelijke stand bar weinig voor in de analen van deze topmatch. In 2016 delen beide grootmachten nog eens de punten, daarna won telkens de thuisspelende ploeg: United in Manchester, Chelsea in Londen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Chelsea tegen Manchester United

De pre-wedstrijdquoteringen zijn door de Belgische bookmakers winstgevend ingedeeld. De hoogste odd van deze Engelse topmatch staat genoteerd bij winst van Manchester United met x 5.25 keer uw inleg. De quotering voor een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 4.10 keer uw speelbedrag. Gokt u op winst van de thuisploeg? Met een odd van x 1.70 keer het speelbedrag voor winst van Chelsea wordt uw inleg nog bijna verdubbeld.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Premier League wedstrijd Chelsea – Manchester United wordt gespeeld op zaterdag 20 oktober om 13:30 uur in het Stamford Bridge stadion te Londen. Hoe gaat volgens u deze topmatch tussen de Belgen verlopen? Speel vandaag alvast mee via de Belgische bookmakers op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN