Premier League topper Chelsea – Liverpool hot bij bookies

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 september 2019     3 REACTIES

De bookmakers draaien overuren, want komende zondag spelen Chelsea FC en Liverpool tegen elkaar in de Engelse Premier League. Deze wedstrijd is bijzonder populair vanwege de grote concurrentie tussen beide elftallen. Supporters laten zich gelden en mensen die van een gokje houden, pakken hun kans door de hoogste odds te gebruiken in de spelstrategie. De match op Stamford Bridge trekt uiteraard ook onze aandacht. VoetbalGokken.be blikt daarom uitgebreid vooruit op deze Wedstrijd van de Week!

Frank Lampard: “Dit is een hele grote match”

In Londen wordt vooral met angst en beven uitgekeken naar de drie aanvallers bij Liverpool. Trainer Frank Lampard zag zijn team in de Champions League goed spelen tegen Valencia, maar verloor wel met 0-1. ‘Lamps’ is er op voorbereid dat dit zondag tegen Liverpool weer kan gebeuren: “Liverpool heeft misschien wel het sterkste team in onze competitie, dat wordt een echte test voor ons. Een hele lastig match ook, want dit is een grote wedstrijd in Engeland dus de druk is enorm. Maar dat is wat we als Chelsea graag willen: meedoen met de grote jongens. We kijken er dan ook enorm naar uit”, aldus de Chelsea-trainer op de persconferentie na de match tegen Valencia.

Chelsea wint de wedstrijd
3.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Liverpool wint de wedstrijd
2.00

“Vraagteken of Mount tijdig fit geraakt”

Het slechte nieuws is dat Mason Mount (voormalig Vitesse-speler) in de Champions Leaguewedstrijd geblesseerd uitviel. Zijn meespelen tegen The Reds is uiterst onzeker: “Hij heeft enkelblessure, maar we weten nu nog niet hoe zich dat richting zondag gaat evolueren. We gaan in de komende 48 uur bekijken of hij tijdig fit geraakt voor de clash tegen Liverpool”, aldus Lampard tijdens hetzelfde perspraatje.

Jurgen Klopp: “Chelsea heeft een jong maar zeer goed team”

Klopp spreekt niet graag over andere managers, maar als het om Frank Lampard gaat, maakt hij graag een uitzondering. “Hij doet het bijzonder goed bij Chelsea. Het is een heel jong, maar zeer goed team. Lampard heeft daar duidelijk invloed op gehad. Ik heb daar enorm veel bewondering voor”, zo vertelt Klopp tijdens de pre-match persconferentie.

“Spectaculair affiche”

De wedstrijd zelf wordt geen sinecure beseft de Duitse manager van The Reds: “Het is een spectaculair affiche en een bijzonder lastige match op verplaatsing. Bovendien heeft Chelsea een bijzonder knappe transferwindow achter de rug. Ik zou durven zeggen dat ze de beste zaken van alle clubs ter wereld hebben gedaan. Het is een geweldig team met ontzettend veel talent. We moeten daar zondag tegenspelen en proberen een antwoord op te vinden. Zowel defensief als offensief. Het is nog vroeg in het seizoen en weten dat wij nog moeten verbeteren in de komende matches.”

Statistieken

Met een gemiddelde score per match van 4,4 goals kunnen we rustig stellen dat Chelsea aan de scorende hand is. Dit recordgemiddelde staat in schril contract met de verdedigingscijfers van Liverpool. Die kregen in zes van de acht gespeelde games een tegengoal. Klopp: “We spelen niet om clean sheets te verzamelen, we spelen om te winnen”, bagatelliseert de Liverpool-coach dit gegeven.

Head 2 Head

Het seizoen begon ook met een clash tussen deze twee clubs. Liverpool trok in de Supercup in de extra time aan het langste eind: 3-2, na een 1-1 stand bij het verlopen van de reguliere speeltijd. Dat Liverpool op verplaatsing op Stamford Bridge nog eens kwam winnen is al van 16 september 2016. De twee matches die daarop volgenden eindigden in respectievelijk een draw en een zege voor de thuisploeg. Die draw werd behaald in de competitiematch van vorig seizoen. Op 29 september 2018 werd het 1-1. In het seizoen 2017 – 2018 eindigden Chelsea – Liverpool op 6 mei in 1-0. Matchwinner was toen nog de Franse spits Olivier Giroud die al na 32 minuten de eindstand bepaalde.

Huidige vorm Chelsea

Thuisploeg Chelsea laat een wisselend vormpeil zien. Hoge uitschieters worden afgewisseld met zeer matige vertoningen en uitslagen. Het vertrek van Eden Hazard laat zich duidelijk nog voelen bij The Blues. Ze begonnen het seizoen met een 4-0 nederlaag op verplaatsing bij Manchester United. De tweede Premier Leaguematch tegen Leicester City eindigden in 1-1, waarna er bij Norwich wel werd gewonnen 2-3. Vlak voor de interlandbreak ging het weer mis: 2-2 tegen Sheffield United. Voorbije weekend ging het in het duel bij Wolves al een pak beter. Chelsea won met 2-5. De 0-1 nederlaag tegen Valencia op dinsdag in de Champions League was echter een domper op die feestvreugde.

Huidige vorm Liverpool

The Reds zitten er tot nu toe lekker in. Nadat Liverpool-verdediger Virgil van Dijk werd uitgeroepen tot speler van het jaar en in die verkiezingen supersterren Lionel Messi en Ronaldo het nakijken gaf, draait de machine van Klopp op volle toeren. De competitie werd geopend met een straffe 4-1 zege op Norwich, vervolgens werd ook Southampton aan de zegekar geknoopt: 1-2. De topper tegen Arsenal werd ook een prooi voor The Reds: 3-1. Op verplaatsing bij Burnley won Liverpool met 0-3 en thuis tegen Newcastle United werd het 3-1. Des te verrassender is de 2-0 nederlaag van voorbije dinsdag tegen het Napoli van Dries Mertens.

Prognostiek

Onze voorspelling op de redactie van VoetbalGokken.be voor de clash tussen Chelsea en Liverpool is 1-2 voor Liverpool. Hoewel beide elftallen de kraker ingaan met een midweekse nederlaag in de Champions League achten wij het elftal van Klopp in dit stadium van het seizoen verder dan het verjongende team van Chelsea, waar zoals eerder gememoreerd Hazard node gemist wordt. Gecombineerd met het wisselvallige vormpeil van The Blues resulteert dat in deze prognostiek. Weet u het beter? Check dan onderstaande odds en speel mee!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Chelsea – Liverpool

De Belgische wedkantoren schalen de pre-wedstrijdquoteringen hoog in voor dit soort wedstrijden op topniveau. Als we kijken naar de odds bij Unibet is af te lezen dat de bookies iets meer vertrouwen hebben in winst van Liverpool dan van Chelsea. Maar de hoogste odd van deze match wordt uitbetaald bij een gelijkspel x 3.75 keer uw inleg en dat zegt genoeg over de graadmeters van beide teams.

De quotering voor een thuiszege van Chelsea wordt nog net even iets hoger ingecalculeerd dan winst van The Reds. Mocht Chelsea aan het langste eind trekken deze zondag, dan wordt uw inleg x 3.50 keer zoveel waard. Zegeviert Klopp met zijn ploeg? Vul dan een 2 in op het wedstrijdformulier van uw gekozen bookmaker en ontvang uw inleg x 2.00 keer terug als The Reds inderdaad winnen.

De Premier League-wedstrijd Chelsea – Liverpool wordt gespeeld op zondag 22 september om 17:30 uur in het Stamford Bridge Stadion te Londen. Welke Engelse voetbalgigant pakt dit weekend een driepunter in de zesde speelronde van de Premier League? Speel vandaag alvast op uw favoriet en profiteer mee van de hoogste odds en beste deals via VoetbalGokken.be!


Reacties

riesjart
20 september 2019

Geen Eden meer, maar deze match blijft het gokken toch wel waard ;)

5 jaar geleden

hazarddd
23 september 2019

Het team van Klopp zit echt goed in elkaar. Gelukkig heb ik ook gespeeld op The Reds!

5 jaar geleden

jupiler...
23 september 2019

Gespeeld op een gelijkspel dat is balen, maar wel een mooie wedstrijd

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN