Premier League: topduel tussen Arsenal en Chelsea

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 januari 2016     0 REACTIES

Komende speelronde is de ontmoeting tussen Arsenal en Chelsea zonder enige twijfel het meest aantrekkelijke affiche. De twee grootmachten uit Londen hebben een rijk verleden en de onderlinge ontmoetingen zorgen altijd voor veel spektakel. De bookmakers gooien de quoteringen bovendien behoorlijk omhoog, om het aantal weddenschappen voor deze match naar een hoogtepunt te brengen. Voldoende redenen dus om naar deze match uit te kijken!

Arsenal mentaal sterker dan ooit

Bij Arsenal zijn ze helemaal klaar voor het treffen tegen Chelsea. De Londense clash volgt na een teleurstellende 0-0 bij Stoke City. Maar de ploeg van Arsene Wenger laat zich hierdoor niet van de wijs brengen. “Dit team heeft een bepaald charisma over zich dat zich doet uiten in een stuk saamhorigheid”, zo stelt Wenger in aanloop naar de ontmoeting tegen Chelsea. “We zijn van het type mens dat altijd wil vechten voor de overwinning”, aldus Wenger op de clubwebsite van Arsenal.

Verdediger Theo Walcott beaamt op diezelfde website de lovende woorden van zijn trainer: “De mentale kracht binnen de ploeg is misschien wel sterker dan ooit.” Walcott weet dat tegenstander Chelsea ook moeite had met Stoke City. Een gelijkspel lijkt dan misschien matig, maar volgens Walcott zegt dat niks over de vorm richting de Londense derby: “De komst van Peter Cech, afgelopen zomer, heeft veel verandert. Zijn ervaring en geloof in eigen kunnen heeft ons psychisch enorm geholpen. Als wij allemaal net zo veel vertrouwen in onszelf hebben als hij, dan kunnen we blijven doorgaan.”

Drukke weken voor Chelsea

Hiddink was na afloop van de remise tegen Everton vooral blij dat hij een keer een complete week de tijd heeft in voorbereiding op het duel tegen Arsenal: “We hebben een druk programma gehad”zegt Hiddink op de website van Chelsea. “Komende dagen nemen we wat rust en gaan daarna langzaam opbouwen richting de wedstrijd tegen Arsenal. Ik verwacht dat we dan weer fris zijn en dat iedereen dan weer klaar is voor dat duel.” Hiermee doelt de oefenmeester onder meer op de aanwezigheid van Courtois en Hazard in de wedstrijdselectie.

Hiddink heeft veel vertrouwen in een goed resultaat komende zondag: “We zijn al zes wedstrijden ongeslagen inmiddels. Het aantal tegengoals baart mij wel zorgen. We gaan deze week analyseren waar dit door komt en hopen dat dan tegen Arsenal niet meer te zien.”

Blessure Diego Costa

De wedstrijd die Chelsea zondag tegen Everton speelde deed veel stof opwaaien. Met name het eigen doelpunt en het (buitenspel) doelpunt van John Terry in de 98e minuut kreeg veel aandacht in de pers. De kwetsuur van Diego Costa bleef daardoor enigsinds onderbelicht. De aanvaller werd onderzocht in het ziekenhuis. Hier werden geen breuken geconstateerd, maar wel een kneuzing. Afgelopen dagen was Costa wel op het trainingsveld, maar meespelen tegen Arsenal is allesbehalve zeker.

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers verwachten een overwinning van koploper Arsenal. The Gunners delen hun leidende positie met Leicester City. Beide ploegen hebben 44 punten. De wedkantoren keren x 2,05 uw inleg uit als Arsenal na dit weekeinde op 47 punten staat. Mochten Arsenal en Chelsea beide een punt pakken dan wordt er aan de wedders op die uitslag x 3,40 uitgekeerd. Diegene die bij de wedkantoren een uitoverwinning invullen kunnen bij winst van The Blues x 3,50 hun inleg verwachten.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Arsenal – Chelsea wordt gespeeld op zondag 24 januari om 17:00 uur in het Emirates Stadium te Londen. Plaats uw weddenschap bij één van onze Belgische partners en scoor bij die wedkantoren extra hoge odds! Doe een voorspelling en zet in bij VoetbalGokken.be! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN