Premier League start met stadsderby Tottenham Hotspur – Everton

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 september 2020     1 REACTIE

In Londen wordt deze zondag in de eerste speelronde van de Premier League de stadsderby Tottenham Hotspur tegen Everton gespeeld. Het Tottenham Hotspur Stadion zal zonder publiek zijn, maar de Belgische wedkantoren verwachten des te meer aanloop van mensen die graag een gokje wagen op hun favoriete ploeg. De quoteringen zijn dan ook om de vingers bij af te likken. Speelt u ook mee via VoetbalGokken.be?

José Mourinho: “Altijd moeilijk tegen Everton”

Voor Tottenham Hotspur-trainer José Mourinho wordt de eerste speelronde van de Premier League seizoen 2020-2021 meteen een hele bijzondere. Zijn ploeg mag thuis aantreden tegen stadsgenoot Everton. Volgens de coach wordt dat meteen al een lastig karweitje. “Moeilijke momenten zul je altijd hebben tegen Everton”, zegt Mourinho over de tegenstander van zondag.

“Everton blijft vechten voor resultaat”

Voorbije seizoen draaide Everton moeizaam, maar voor Mourinho geeft dit geen garantie op een overwinning. “Everton stond niet in de top tien. Ik denk niet dat ze zichzelf dit seizoen een kandidaat voor de top vier voelen, maar kijk naar het potentieel en je ziet niet veel verschillen tussen de teams.  Ze zijn een ploeg dat in staat is om hier te komen en te vechten voor een resultaat”, aldus Mourinho.

Carlo Ancelotti: “Drie punten halen bij Tottenham”

Everton-trainer Carlo Ancelotti bevestigde de woorden van Mourinho alleen maar. “We gaan naar Tottenham Hotspur om drie punten te halen”, zei de trainer voorafgaand aan de match van zondag.

“Tot het einde vechten”

De ploeg van Ancelotti draait dit seizoen niet mee in Europees voetbal en kan zich geheel richten op de Premier League. De coach van The Toffees hoopt dit voetbaljaar op betere resultaten. “Het was een moeilijk seizoen, maar we zijn er nog steeds. We hebben nog heel wat wedstrijden te gaan om ons te bewijzen. We beginnen bij Tottenham en daar moeten we direct tot het einde vechten voor de punten”, aldus Ancelotti.

Statistieken

Tottenham Hotspur eindigde voorbije seizoen op de zesde plek in de Premier League en mag zich komende week gaan opmaken voor de kwalificatieronde van de Europa League. Het was nog toen met de laatste match billen knijpen of The Spurs Europees voetbal zouden halen. Wolverhampton Wanderers stond lange tijd op de zesde plek, maar verloor haar laatste speelronde, waardoor de ticket voor Tottenham ging. Everton draaide een mager seizoen en vinden we pas terug op de twaalfde plek. Deze zondag breekt een nieuw seizoen los en hebben teams weer alle kansen.

Head 2 Head

De stadsderby tussen Tottenham Hotspur en Everton wordt altijd felbevochten, maar de laatste jaren verliezen The Spurs weinig in de H2H. Voorbije juli werd het 1-0 in het Tottenham Hotspur Stadion. Begin 2018 werd het zelfs 4-0 voor de thuisspelende ploeg. Tussendoor werd het een gelijkspel 2-2.

De laatste maal dat Everton kwam winnen, was in 2008. Toen versloeg Everton haar stadsgenoot met 0-1.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Van de vier oefenmatches die onze landgenoot Toby Alderweireld met Tottenham voorbije weken speelde, werden er drie gewonnen. De ploeg van trainer Mourinho versloeg Ipswich 3-0, Reading 4-1 en Birmingham met 1-1. De laatste wedstrijd ging verloren. Watford bleek met 2-1 net even iets sterker te zijn.

Huidige vorm Everton

Het team van trainer Ancelotti had twee oefenduels op het programma staan om zich klaar te stomen voor het nieuwe Premier League seizoen. Van Blackpool wisten The Toffees niet te winnen, maar werd er met 3-3 ook niet verloren. Het duel tegen Preston gaf wat meer hoop voor de trip naar stadsgenoot Tottenham. Preston werd voorbije weekeinde met 2-0 overwonnen.

Lappenmand

Bij Tottenham Hotspur zijn er geen zieken en geblesseerden in de lappenmand te vinden. De medische staf bij Everton heeft het wat drukker. Centrumspits Cenk Tosun kampt met een bruisband blessure die hem sinds maart dit jaar al aan de kant houdt. Jean-Philippe Gbamin houdt hem sinds mei gezelschap. De middenvelder heeft last van een ingescheurde achillespees.

Prognose

In een stadderby kan het er hels aan toe gaan en elke uitslag is mogelijk. Wij houden het echter bij een gelijkspel: 2-2. De Belgische wedkantoren belonen deze voorspelling rijkelijk als het daadwerkelijk uitkomt. Ook overige uitslagen worden zeer straf beloond. Check hieronder alvast wat uw voorspelling zondag waard kan worden.

Quoteringen Tottenham Hotspur – Everton

De hoogste odds bij dit duel kunt u verwachten bij een overwinning van Everton. De bookies keren x 4.15 keer de inleg uit als de bezoekers zegevieren.

Een gelijkspel in deze stadsderby is bij de wedkantoren ook een hoop waard. Uw inleg wordt x 3.40 keer zo veel waard als de punten worden gedeeld. In het 1X2 spelsysteem is de odd voor een zege van Tottenham ook niet mis. U kunt gemiddeld rekenen op een beloning van x 1.80 keer het speelbedrag als The Spurs zondag winnen.

De Premier League match Tottenham Hotspur – Everton wordt gespeeld op zondag 13 september om 17:30 uur (Belgische tijd). Mis via VoetbalGokken.be niets van deze spectaculaire stadsderby en zet uw voorspelling om in echte euro’s door te spelen bij uw favoriete bookmaker!


Reacties

ysentje
11 september 2020

Gokje gewaagd op 2-3 voor Everton.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN