Premier League: Manchester United – Norwich City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 januari 2020     2 REACTIES

Aanstaand weekeinde speelt Manchester United thuis tegen Norwich City FC. Normaal gezien een gemakkelijk potje, want Norwich staat onderaan de tabellen. Maar United heeft dit seizoen meermaals bewezen wisselvallig te zijn en kan zelfs tegen staartploegen zomaar punten morsen. VoetbalGokken.be blikt vooruit op Man. United – Norwich en zocht de hoogste odds alvast op!

Ole Gunnar Solskjaer: “Norwich speelt moedig en dapper”

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer is nooit een manager geweest die de tegenstander onderschat en doet dat in dit geval ook niet. Sterker nog: hij weet exact wat de sterke en zwakke punten zijn van Norwich: “Het is een heel moedig en dapper team met een eigen speelstijl. Ze blijven maar gaan en dat heeft er onder meer voor gezorgd dat ze dit seizoen al wonnen van Newcastle en Manchester City. We zullen goed ons best moeten doen om deze gedreven ploeg te verslaan.”

Manchester United wint de wedstrijd
1.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.00
Norwich City wint de wedstrijd
10.00

“Beste spel spelen om kans te maken”

Solskjaer won de wedstrijd op verplaatsing bij Norwich met 1-3, dus dan zou je zeggen dat een zege op Old Trafford erin moet zitten. Maar de United-manager blijft voorzichtig in zijn voorbeschouwing: “Daar op Carrow Road is het altijd lastig, maar we zijn klaar voor de thuismatch. We zullen op ons best moeten spelen om een kans te maken op de overwinning.”

Daniel Farke: “Voorrecht om tegen Manchester United te spelen”

Het bescheiden Norwich City kreeg al meer complimenten uit de Engelse voetbalwereld, maar daar krijg je geen punten voor. Trainer Daniel Farke hoopt dan ook niet alleen op complimenten voor het spel, maar ook op punten als ze op verplaatsing bij United gaan spelen dit weekeinde: “Voor een club als Norwich is het een voorrecht om bij Manchester United te mogen voetballen. Zij behoren nog altijd tot de beste ploegen ter wereld. Het wordt een moeilijke opdracht voor ons, maar we hebben er zin in en hopen op een stunt.”

“Heel lastig om United te verslaan”

Farke hoopt op een stunt, maar zegt tegelijkertijd dat de kans daarop klein is: “We hebben veel respect voor United en weten dat het heel lastig wordt om ze te verslaan. Maar we spelen voetbal om dit soort matches te mogen spelen en zullen er alles aan doen om uitzonderlijk goed voor de dag te komen. Hopelijk is dat genoeg voor een zege zondag.”

Statistieken

United heeft lang met zichzelf geworsteld, maar de vijfde plaats getuigd van een mooie comeback. Trainer Solskjaer kan dan ook met vertrouwen toewerken naar de wedstrijd tegen staartploeg Norwich. De bezoekers staan allerlaatste in de Premier League tabel met 14 uit 21.

Head 2 Head

Opvallend is dat United haar laatste thuisduel tegen Norwich City verloor. Dit is weliswaar al ruim vier jaar geleden, maar goed Norwich wist toch maar even met 1-2 te winnen op Old Trafford. Vervolgens speelde Norwich een aantal jaren niet op het hoogste Engelse voetbalniveau, maar keerde dit seizoen terug bij de grote boys. De thuismatch tegen United ging echter kansloos verloren: 1-3.

Huidige vorm Manchester United

Als we puur kijken naar de Premier League (en de bekertoernooien buiten beschouwing laten) dan heeft Manchester in de laatste vijf competitiematches tweemaal gezegevierd, tweemaal verloren en één keer gelijkgespeeld. De laatste competitiematch voor deze pot tegen Norwich was wel heel pijnlijk, omdat er tegen concurrent Arsenal met 2-0 redelijk kansloos werd verloren. Bovendien werd er op 4 januari gelijkgespeeld tegen Wolverhampton in de FA Cup en moet United op herhaling en afgelopen dinsdag volgde er wederom een dikke teleurstelling toen er in de EFL Cup met 1-3 werd verloren van stadsgenoot City.

Huidige vorm Norwich City

Geluk bij een ongeluk is dat de cijfers van het competitievoetbal bij Norwich nog beroerder zijn. Norwich verloor net als United twee keer in de laatste vijf competitiematches en speelde driemaal gelijk. De laatste twee draws waren in thuismatches tegen respectievelijk Tottenham Hotspur (2-2) en Crystal Palace (1-1). Wél plaatste Norwich zich voor de volgende ronde in de FA Cup door Preston met 2-4 te verslaan.

Lappenmand

Nog steeds hetzelfde rijtje geblesseerde bij United: Diogo Dalot (lies), Scott McTominay (knie), Timothy Fosu Mensah (kruisband) en natuurlijk Paul Pogba die nog altijd kampt met klachten vanuit zijn spronggewricht.

Op dit moment heeft Norwich drie man in de lappenmand zitten. Timm Klose heeft een knieblessure die hem aan de kant houdt. Zijn collega in het hart van de defensie Ben Godfrey is nog langer uit de roulatie. Hij wordt pas begin volgende maand weer op het voetbalveld verwacht omdat hij zijn knieband heeft gescheurd.

Prognose

Onze voorspellingen voor dit duel in de Engelse Premier League: 3-0. Ondanks de dompers die United moest verwerken in de eerste drie matches van het nieuwe jaar moet de ploeg van Solskjaer in staat worden geacht om staartploeg Norwich te ontmantelen. Verwacht u dit ook? Check dan onderstaande odds voor een thuiszege van Man. United. Verwacht u een andere uitslag of zoekt u naar de hoogste odds? Bekijk dan alle odds op onze bookmakerspagina en speel mee via VoetbalGokken.be!

Quoteringen Manchester United – Norwich City FC

De Belgische wedkantoren hebben de straffe quoteringen als volgt ingedeeld. De hoogste odd die er voor deze match te vinden is in het 1X2 spelsysteem staat genoteerd bij winst van Norwich. Weten de bezoekers van United te winnen in het Old Trafford dan wordt er x 10.00 keer de inleg uitbetaald. Wint Manchester United voor eigen publiek dan wordt uw inleg hierop x 1.25 keer meer waard. Een gelijkspel is goed voor een straffe odd van x 6.00 keer uw speelbedrag.

De Premier League wedstrijd Manchester United – Norwich City FC wordt gespeeld op zaterdag 11 januari om 16:00 uur in het Old Trafford Stadion te Manchester. Weet u deze wedstrijd vooraf goed te voorspellen? Vul de uitslag dan vandaag alvast in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en sla uw slag met de Premier League matches.


Reacties

hansd
10 januari 2020

United is nu duidelijk even uit zijn ritme. Ik ga voor een stunt van Norwich.

4 jaar geleden

sporza
13 januari 2020

Zo en dat is weer binnen! Thnkx Bookies!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN