Premier League: Manchester City – Crystal Palace

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 september 2017     5 REACTIES

In de Premier League wordt komend weekeinde de wedstrijd gespeeld tussen de koploper Manchester City en de hekkensluiter Crystal Palace. In deze zesde ronde van de Engelse competitie hebben de Belgische wedkantoren weer flink wat hoge pre-wedstrijdquoteringen voor je in petto. Kan Crystal Palace stunten tegen The Cityzens of speelt u liever op save? Zet dan in op winst voor Manchester City! VoetbalGokken.be heeft voor u de beste odds!

Pep Guardiola: “We spelen als een echt team”

Manchester City dendert voort in de Premier League. Van de vijf wedstrijden die gespeeld zijn, wist City ze alle vijf overtuigend te winnen. Er werden zestien doelpunten gemaakt en The Cityzens er slechts twee tegen. Dat feit doet trainer Manchester City-trainer Pep Guardiola deugd. “We spelen als een echt team. We zijn hier zeer gelukkig mee”, zegt de coach van Manchester City. Guardiola vergelijkt de vorm van Manchester City met wedstrijden die de 46-jarige coach bij FC Barcelona leidde. “Ik heb het geluk gehad dat ik trainer van Barça heb mogen zijn en met die club speelden we veel fantastische wedstrijden”, zegt de trainer over de prestaties van zijn team.

Ook over de komende thuiswedstrijd tegen Crystal Palace maakt de trainer zich geen moment zorgen. “We hebben onze stijl gevonden. We zijn in staat om korte passes te versturen en onze opkomende backs zorgen voor veel energie in de ploeg. Bovendien bieden de spelers die van de bank komen ons altijd iets extra’s”, aldus Guardiola. Ook Kevin De Bruyne wordt door Giardiola binnen het team enorm gewaardeerd. “Kevin is een van de beste spelers die ik ooit heb gezien”, zegt de Spanjaard over onze landgenoot.

Guardiola: “Dit weekeinde kan Kompany weer spelen”

Over Vincent Kompany is er eindelijk weer eens goed nieuws te melden. De Belg is bijna hersteld van een kuitblessure. Kompany heeft de training bij Manchester City reeds hervat. Guardiola hoopt tegen Crystal Palace weer een beroep te kunnen doen op De Rode Duivel. “Dit weekeinde kan hij weer spelen”, zegt Guardiola over zijn aanvoerder die twee weken aan de kant stond. “Hij is sinds deze week terug. Ik denk dat hij het komende weekeinde weer zal kunnen spelen. We zijn oké”, aldus Guardiola in De Morgen.

Barre tijden voor Christian Benteke en Jason Eyenga-Lokilo

Christian Benteke en Jason Eyenga-Lokilo beleven geen prettige tijden bij Crystal Palace. De nieuwe coach Roy Hodgson, die de ontslagen Frank de Boer opvolgt, heeft nog niet voor spectaculaire resultaten kunnen zorgen. Sterker nog. Door de verloren wedstrijd van voorbije weekeinde tegen Southampton 0-1 zakte het team van de twee Duivels naar de laatste plek op de ranglijst.

The Eagles staan deze competitie al 438 speelminuten droog en daarmee breken ze een negatief record. Voor Benteke ziet het er overigens ook niet goed uit. De 26-jarige Belg heeft nog geen enkel doelpunt gemaakt in de Premier League. Vorig seizoen schoot Benteke vijftien keer raak in 3138 minuten. Zijn laatste doelpunt dateert van 14 mei 2017, toen Crystal Palace met 4-0 van Hull City won. Met de komende wedstrijd tegen Manchester City op verplaatsing en daarna de wedstrijden tegen Manchester United en Chelsea staat er weinig goeds voor The Eagles op het programma.

Wedstrijdoverzicht

Als we kijken naar het verleden heeft Manchester City, maar weinig verloren van Crystal Palace in het Etihad stadion. In april 2015 verloor City verrassend met 2-1 van Palace, dat verder geen uitslagen van betekenis kan voorleggen tegen de miljoenenploeg.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Manchester City – Crystal Palace

De Belgische wedkantoren schalen een overwinning van Crystal Palace hoog in. Kunnen Christian Benteke en Jason Eyenga-Lokilo stunten tegen koploper Manchester City? Dan wordt er x 20.00 keer de inleg uitgekeerd aan diegenen die hier vooraf op durven te spelen. Een gelijkspel wordt ook goed geloond door de wedkantoren. De quotering voor een puntendeling staat op x 8.95 keer de inleg. Speelt u liever op save en gaat u voor winst van Manchester City? Dan kunt u rekenen op een uitkering van x 1.16 keer uw inleg.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Premier League-wedstrijd Manchester City – Crystal Palace wordt gespeeld op zaterdag 23 september om 16:00 uur in het Etihad stadion te Manchester. Sla uw slag in dit straffe Britse onderonsje met een Belgisch tintje en zet nu in op uw favoriete elftal!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

leovandere
20 september 2017

:) Dit kan wel 10-0 worden!

7 jaar geleden

tooskla...
20 september 2017

Een makkie voor City. Ik gok dat Kevin de bal er wel drie keer in knalt!

7 jaar geleden

bluearmy
23 september 2017

Wie op Crystal Palace durft te spelen is echt een bikkel. Ik speel mooi op winst van Man C

7 jaar geleden

martijnj
23 september 2017

Een goede wedstrijd voor Kompany ;)

7 jaar geleden

voetbal...
24 september 2017

Onze landgenoten speelden leuk voetbal. :) :) en dat was goed voor mijn portemonnee ;)

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN