Premier League Leicester City treft Liverpool in speelronde 24

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 februari 2021     1 REACTIE

In de Premier League speelt Leicester City deze zaterdag tegen Liverpool. In het King Power Stadion te Leicester bekampen de twee clubs uit de top vier van de Engelse competitie elkaar. De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds hoog in! Spelers van VoetbalGokken.be scoren de strafste deals als ze meedoen met een weddenschap op Leicester – Liverpool!

Brendan Rodgers: “Sterk elftal nodig tegen Liverpool”

Leicester City staat net een plaatsje hoger in de tabel van de Premier League dan Liverpool. De ploeg van coach Brendan Rodgers staat derde en treedt zaterdag in eigen huis aan tegen de nummer vier Liverpool. Volgens coach Rodgers wordt dit een zware match voor zijn team. “We zullen een sterk elftal moeten hebben om Liverpool te kunnen verslaan”, zegt coach Rodgers in zijn vooruitblik.

Leicester City wint de wedstrijd
3.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Liverpool wint de wedstrijd
2.03

“Liverpool is nog steeds een goede ploeg”

Voorbije woensdag won Leicester met onze landgenoot Youri Tielemans in de basis de FA Cup match met 1-0 van Brighton. Leicester City treedt komende week tegen Slavia Praag aan in de Europa League. Een druk programma dus voor The Foxes. “We moeten rekening houden met deze maand waarin we heel veel matches moeten spelen. Maar wij hebben zaterdag iedereen hard nodig want, Liverpool is nog steeds een erg goede ploeg”, zegt de coach van Leicester City tot slot.

Jurgen Klopp: “Leicester City is goed bezig”

Liverpool speelde deze week geen FA Cup match doordat de ploeg van coach Jurgen Klopp daar al voor uitgeschakeld is. Deze zaterdag trekt de ploeg van coach Klopp naar Leicester City een ploeg die net één plekje hoger staat dus op papier zal het een gelijkwaardige ploeg moeten zijn. Coach Klopp denkt daar echter anders over. “Leicester City is dit seizoen op een goede manier bezig. Uiteindelijk staan wij allemaal dichterbij elkaar, maar we zullen zaterdag moeten zien of wij qua niveau ook dichtbij genoeg zijn om Leicester te verslaan.

“Wij moeten altijd op en top voorbereid zijn”

Komende week speelt Liverpool in de knock-outs van de Champions League de heenmatch bij RB Leipzig. Die match wordt om de strenge maatregelen in Duitsland niet in Leipzig gespeeld, maar in Boedapest. Voor coach Klopp is het belangrijk dat er eerst nog van Leicester gewonnen wordt. “We zullen zoals altijd op en top voorbereid moeten zijn om een goed resultaat te behalen. Het maakt niet uit tegen wie wij spelen”, besluit de coach van Liverpool, waar Rode Duivel Divock Origi hoopt op speelminuten in deze topmatch.

Statistieken

Leicester City staat derde in het rijtje van de Premier League. Met 43 punten hebben The Foxes er drie meer dan Liverpool dat vierde staat. Manchester City is de koploper van de Engelse competitie. Met 50 punten lopen The Cityzens al aardig uit op de rest van de ploegen. Op de tweede plek staat stadsgenoot Manchester United dat 45 punten heeft.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting van Leicester met Liverpool was op 26 december 2019. Op Boxing Day wisten The Reds met 0-4 te zegevieren van Leicester. Het seizoen daarvoor was het ook al raak voor Liverpool dat met 1-2 won. De laatste maal dat Leicester thuis won van de ploeg uit Liverpool was in de EFL Cup match op 19 september 2019. The Foxes versloegen The Reds toen met 2-0.

Huidige vorm Leicester City

De huidige vorm van Leicester City is wat wisselvallig. In de jongste weken werd er verloren van Leeds met 1-3, gewonnen bij Fulham 0-2 en werd er gelijkgespeeld bij Wolverhampton: 0-0. Voorbije week speelde de ploeg van coach Rodgers de FA Cup match tegen Brighton dat met 1-0 keurig gewonnen werd.

Huidige vorm Liverpool

Voorbije weekeinde verloor weekeinde verloor Liverpool thuis met 1-4 van Manchester City. Die nederlaag kwam hard aan bij de ploeg van coach Klopp. Vier dagen voor die domper tegen City werd er ook al verloren van Brighton 0-1. Op de laatste dag van januari werd er in de Premier League voor het laatst gewonnen door Liverpool. Bij West Ham United werd het 1-3 voor de ploeg van coach Klopp.

Lappenmand

Rode Duivel Youri Tielemans kan zaterdag als enige landgenoot in actie komen tegen Liverpool. Dennis Praet en Thimothy Castagnos zijn beiden geblesseerd. Ook is het nog onzeker of Wes Morgan, Wesley Fofana en Wilfred Ndidi op tijd fit geraken voor de match tegen Liverpool.

Liverpool heeft een hele waslijst met geblesseerde spelers. Zo kunnen Fabinho (spierblessure), Naby Keita (enkelblessure), Diogo Jota (kruisbandverrekking), Joel Matip (enkelblessure), Joe Gomez (patellartendinitis problemen) en Virgil van Dijk (ingescheurde kruisband) niet in actie komen tegen Leicester City.

Prognose

Wij verwachten dat Leicester er net iets beter voor staat dan The Reds en dus ook zal winnen. Wij voorspellen bij bookmaker Unibet een 2-1 zege voor The Foxes. De Belgische bookmakers hebben voor deze uitkomst een torenhoge odd voor u gereedstaan. Check in onderstaand odd-overzicht hoeveel uw voorspelling waard kan worden.

Quoteringen Leicester City – Liverpool

Voor de Engelse competitie zijn de pre-odds altijd straf ingedeeld en dat is ook voor deze match niet anders. De hoogste odd van deze match staat genoteerd voor een gelijkspel. Delen Leicester en Liverpool de punten dan wordt uw inleg hierop x 3.50 keer meer waard.

Een zege van Leicester City levert u in het 1X2 spelsysteem x 3.30 keer de inleg op. Wint Liverpool deze match op verplaatsing dan wordt uw speelbedrag op winst van The Reds met een odd van x 2.03 ruim verdubbeld.

De Premier League match Leicester City – Liverpool wordt gespeeld op zaterdag 13 februari om 13:30 uur in het King Power Stadion te Leicester. Scoor via voetbalgokken.be de hoogste beloningen en de beste deals. Voorspel deze match goed en cash bij een winnende voorspelling bij de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be!


Reacties

hansd
12 februari 2021

Alles op Leicester! want The Reds gaan nog meer matches verliezen

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN