Premier League kraker: Manchester United treft Tottenham Hotspur

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 oktober 2020     3 REACTIES

In Engeland is ook de Premier League in volle gang. Dit weekeinde staan er weer mooie matches gepland en één daarvan is de kraker Manchester United tegen Tottenham Hotspur waar onze landgenoot Toby Alderweireld speelt. Denkt u vooraf te weten welk team de hoofdvogel schiet?

Ole Gunnar Solskjaer: “Scherp en dominant spelen tegen Tottenham”

Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer moet deze week zijn voorbereiden op een zware week. De Carabao Cup match tegen Chelsea werd voorbije dinsdag gespeeld en nipt gewonnen met 2-1. Deze zondag volgt een loodzware thuismatch tegen Tottenham Hotspur. “Tegen Manchester United moeten we vooral op onszelf vertrouwen en scherp en dominant spelen”, aldus Solskjaer.

Manchester United wint de wedstrijd
1.89
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
3.75

“Keihard voor werken”

The Mancunians spelen thuis op Old Trafford en dat is een groot voordeel voor de ploeg van trainer Solskjaer. De coach vertrouwt dan ook op zijn team. “Ik weet dat de club goed en hard werkt om een ​​zo sterk mogelijke ploeg te hebben. We gaan er zondag weer keihard voor werken”, zegt Solskjaer.

Jose Mourinho: “Klaar voor gevecht met United”

Tottenham Hotspur-trainer Jose Mourinho gaat zondag met zijn team op pad naar zijn oude club. Mourinho herbergt geen fijne tijden bij United en is wat uitgelaten als The Spurs een duel tegen United moeten spelen. “We zijn klaar om te vechten tegen Manchester United”, zegt de coach van The Spurs strijdlustig.

“Wij moeten komende matches winnen”

Tottenham Hotspur staat in de middenmoot van de Premier League dat drie speelrondes oud is, maar als het aan Mourinho ligt, staat zijn team over een aantal matches hoger op de ranglijst. “Wij zijn beter dan dat. Maar voetbal gaat niet om wat je verdient, maar om wat je krijgt. We moeten de komende matches winnen”, besluit Mourinho.

Statistieken

Zowel Manchester United als Tottenham Hotspur draaien niet mee in de top vijf van de Premier League. Tottenham Hotspur staat na drie matches met vier punten op de achtste plek. Manchester United heeft twee speelrondes gespeeld en heeft drie punten. Hierdoor staat de ploeg van trainer Solskjaer pas veertiende.

Head 2 Head

Voorbije kalenderjaar wist Manchester United thuis de baas te zijn tegen The Spurs. Op Old Trafford wisten The Mancunians met 2-1 te winnen. Een jaar eerder was dat dat duidelijk een ander paar mouwen. Tottenham Hotspur kwam met 0-3 zegevieren op verplaatsing in Manchester. De laatste keer dat de punten werden gedeeld op Old Trafford is al een pak jaren terug. In het Premier League duel van 22 oktober 2005 werd het nog eens 1-1 tussen deze twee Engelse topploegen.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United speelde voorbije week tweemaal tegen Brighton. Deze woensdag in de Carabao Cup werd het 0-3 voor de ploeg van trainer Solskjaer en voorbije weekeinde in de Premier League werd er met 2-3 gewonnen. De week ervoor verloren The Mancunians in de Premier League (verrassend) met 1-3 van Crystal Palace.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur heeft geen plezante week achter de rug. De ploeg van trainer Mourinho verloor in de Carabao Cup match tegen Chelsea al een pak energie. Er moesten strafschoppen genomen worden om door te geraken naar de volgende ronde. The Spurs trokken uiteindelijk aan het langste eind met 2-1. Onze landgenoot Toby Alderweireld speelde de gehele match mee. Een paar dagen ervoor werd er al moeizaam een draw 1-1 uit het vuur gesleept tegen Newcastle United.

Lappenmand

Manchester United kan nog geen beroep doen op Paul Pogba. De Fransman is positief getest op corona en verblijft in quarantaine.

Trainer Mourinho kan in deze Engelse topmatch niet beschikken over Gareth Bale (knieklachten) en Heung-min Son (bovenbeenblessure).

Prognose

Het wordt waarschijnlijk een echte titanenstrijd, want beide teams dienen hun blazoen nog wat op te kuisen. Dat gegeven resulteert volgens ons in een gelijkspel 1-1.

Wat is uw voorspelling? Bij de Belgische wedkantoren is geen voorspelling te gek, dus ga subiet naar de bookmakerspagina en zet vandaag alvast in!

Quoteringen Manchester United – Tottenham Hotspur

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers zijn straf ingeschaald. Zo wordt bij bookmaker Unibet.be een overwinning bij van Manchester United al op x 1.89 keer uw speelbedrag ingeschaald.

Een zege van Tottenham Hotspur levert de hoogste pre-match quotering van deze match op. Mochten The Spurs op verplaatsing in Manchester zegevieren, dan wordt uw inleg x 3.75 keer meer waard.

Een gelijkspel krijgt met x 3.50 keer het speelbedrag een bijna gelijkwaardige quotering bij deze Engelse voetbalmatch met zich mee.

De Premier League kraker Manchester United – Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zondag 4 oktober om 17:30 uur in het Old Trafford Stadion te Manchester. Pakt Alderweireld met The Spurs een overwinning of laat Manchester United in haar eigen stad niet over zich heen lopen? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de bookmakers en maak kans om straffe bonussen te winnen via VoetbalGokken.be!


Reacties

goktopper
5 oktober 2020

United is even compleet weggespeeld. Jammer, want ik had ingezet op een gelijkspel :(

4 jaar geleden

riesjart
5 oktober 2020

Dit heeft vast niemand zo voorspeld.

4 jaar geleden

weddens...
5 oktober 2020

De buit is mooi binnen voor de ploeg van Alderweireld.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN