Premier League herneemt met kraker Manchester City – Arsenal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 juni 2020     2 REACTIES

In Engeland wordt deze week de Premier League hervat. Manchester City krijgt deze woensdag in speelronde 28 Arsenal op bezoek. De Belgische wedkantoren pakken meteen flink uit met hoge quoteringen nu ook in Engeland de bal weer gaat rollen. Wilt u ook een graantje meepikken van de kraker die Kevin De Bruyne met Manchester City gaat spelen tegen Arsenal FC? VoetbalGokken.be heeft de strafste odds al voor u opgezocht!

Josep Guardiola: “Arsenal niet onderschatten”

Ook in Engeland heeft Covid-19 behoorlijk toegeslagen. Manchester City-trainer Josep Guardiola verloor begin april zijn moeder door de gevolgen van het coronavirus. Een keiharde klap, maar nu het voetbal weer hervat moet ook hij zich weer richten op de herneming van de competitie. Met een thuismatch tegen Arsenal voor de boeg is er immers geen tijd om rustig het ritme te komen. De Spaanse coach blijkt echter super professioneel en vol vertrouwen: “We zijn er klaar voor”, zo zegt de trainer van City op de clbuwebsite.

Manchester City wint de wedstrijd
1.34
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.20
Arsenal wint de wedstrijd
7.25

“Arsenal wordt snel sterker”

Arsenal draait dit seizoen in de middenmoot, maar Guardiola kijkt niet naar de ranglijst en weet dat Arsenal. Zeker niet nu het voetbal een paar maanden stil heeft gelegen. “Ik denk niet dat voorgaande optredens nu belangrijker zijn, maar waar Arsenal nu is? Ik denk dat ze er alles aan gaan doen om dat zo snel mogelijk te stijgen op de ranglijst. Ze zullen niet gemakkelijk in de top vier komen, maar ik verwacht dat ze na deze verplichte pauze sterker naar voren zullen komen.”

“Arteta doet geweldig werk”

Guardiola heeft vooral lovende woorden voor de nieuwbakken coach van Arsenal Mikel Arteta. “Ik weet dat hij daar ongelooflijk gelukkig is. Hij doet geweldig werk. Zijn team deed het goed in de matches die ik heb gezien. Wij mogen Arsenal dan ook niet onderschatten”, aldus de coach van Rode Duivel Kevin De Bruyne.

Mikel Arteta: “Goed voorbereid naar Manchester City”

De nieuwbakken-coach van Arsenal Mikel Arteta kreeg medio maart zelf ook te maken met het coronavirus. Arteta had milde klachten en was er snel weer bovenop. Nu de Premier League weer wordt herstart staat er ook voor zijn equipe terug een zware klus te wachten Er moet gewonnen worden van Manchester City om uit de middenmoot te kunnen ontsnappen. “Ik probeer de spelers zo goed mogelijk voor te bereiden en ervoor te zorgen dat ze zich zo goed mogelijk voelen, want er staat ons woensdag een moeilijke match te wachten”, zegt Arteta.

“Voor de break werden we steeds beter”

De trainer heeft er alle vertrouwen in dat zijn team wat te bieden heeft in een leeg Etihad Stadion.  “Mijn spelers moeten presteren. De prestaties werden voor de break al steeds beter, nu moeten we alleen blijven winnen om ook in de tabellen te stijgen”, zo besluit Arteta.

Statistieken

In de Premier League heeft Manchester City nog elf matches af te handelen. Als eerste achtervolger op Liverpool moet het hopen op een periode van totale onmacht bij The Reds, om ook maar schijntje kans te maken op de titel: Liverpool heeft 82 punten, Manchester City heeft 57 punten. Leicester City staat derde in het rijtje met 53 punten.

Arsenal vinden we terug op de negende plek. The Gunners hebben veertig punten en moeten hard werken willen ze niet verder naar beneden zakken in de tabellen. De concurrentie in de middenmoot is groot, dus letterlijk elk punt telt.

Head 2 Head

Voorbije jaar wisten The Cityzens probleemloos af te rekenen met Arsenal in het Etihad Stadion:3-1. City-spits Sergio Agüero was die avond goed voor drie treffers en het doelpunt van Arsenal verdediger Laurent Koscielny bracht Man. City weinig schade toe. Een seizoen eerder wist de ploeg van De Bruyne ook al met 3-1 te zegevieren van The Gunners.

Huidige vorm Manchester City

Ook in Engeland werd er tot midden maart gespeeld tot de maatregelen rondom het coronavirus ook daar het voetbal stillegde. Manchester City speelde haar laatste duel tegen Manchester United. De stadsderby werd door City verloren op Old Trafford met 2-0.

Huidige vorm Arsenal

Arsenal heeft haar laatst gespeelde competitiematch wel in een zege om kunnen zetten. De ploeg van trainer Arteta won met 1-0 van West Ham United. De voorbereiding op de herneming van de competitie verliep dan weer wat wispelturig. Begin deze maand werd er gewonnen van Charlton met 6-0, maar vier dagen later werd er verloren van Brentford met 2-3.

Lappenmand

Manchester City heeft vooralsnog geen geblesseerde spelers in de kern. Ook is er niemand geschorst voor het duel tegen Arsenal. Wel heeft Kyle Walker al vier gele kaarten verzameld. Hij moet tegen Arsenal dus oppassen voor nog een prent.

Arsenal kan tegen Manchester City nog niet rekenen op de diensten van verdediger Calum Chambers die kampt met een kruisbandblessure. Schorsingen dreigen voor David Luiz, Lucas Torreira en Bukayo Saka.

Prognose

Onze prognose is misschien wat verrassend maar wij houden het op een gelijkspel in het Etihad Stadion: 2-2. Hiervoor staat een straffe odd klaar bij de Belgische bookmakerskantoren. Benieuwd hoe hoog uw beloning kan oplopen? Check onderstaand odd-overzicht voor de gemiddelde quoteringen van dit moment.

Quoteringen Manchester City – Arsenal

De Belgische wedkantoren schaalden de odds voor de match van Manchester City tegen Arsenal meteen straf in, zodat de herneming niet geruisloos voorbijgaat. De hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als Arsenal wint: x 7.25 keer uw speelbedrag.

In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel met x 5.20 keer uw ingelegde euro’s ook zeer hoog beloond. Verwacht u een zege van The Cityzens met De Bruyne in de geleden? Uw speelbedrag wordt x 1.34 keer meer waard als Manchester City deze woensdag thuis wint van Arsenal.

De Premier League match Manchester City – Arsenal wordt gespeeld op woensdag 17 juni om 21:15 uur in het Etihad Stadion te Manchester. Mis niets van de herneming van de Engelse competitie en speel via VoetbalGokken.be mee door in te zetten op uw favoriet van deze Engelse topmatch!


Reacties

thegambler
18 juni 2020

Dit biggetje was snel gewassen! HAHA!!

4 jaar geleden

riesjart
18 juni 2020

Echt genoten van deze match en gewonnen bij de bookies ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN