Premier league: Bakermat van voetbalpodium voor topspelers

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 oktober 2015     0 REACTIES

De Engelse Premier League behoort al jaren tot de beste competitiewedstrijden ter wereld. De laatste jaren mag daar gerust dé beste competitie van de wereld van gemaakt worden. Alle topspelers kiezen voor een carrière in het Verenigd Koninkrijk. Reden? De beste stadions, de beste supporters, de beste spelers, de beste ploegen en vooral de beste salarissen.

Gokken op Premier League: Een waar gokparadijs

Die hoge salarissen geven de kern van het succes weer: er is geld! En waar geld is, daar wordt veel gegokt. Kijk naar Las Vegas of Monaco. De Premier League is natuurlijk geen casino, maar het is wel een ideale competitie om te spelen op een verrassing. De Engelsen zijn dol op weddenschappen en wagen werkelijk overal een gokje op. De belangrijkste wedkantoren leven bij de gratie van voetbalweddenschappen. Verreweg de meeste gokkers komen langs voor het invullen van een wedstrijdformuliertje met daarop een Premier League-match. Daarmee is het spelen op wedstrijden uit deze competitie het meest lucratief vergeleken met alle andere Europese competities. Veel gokkers betekent veel geld, hoge quoteringen en hoge uitkeringen. De Premier League is een waar gokparadijs dat wekelijks meerdere kansen biedt om zelf ook een ‘ticket to paradise’ te scoren.

Diverse opties

De verschillen tussen de teams in de Premier League zijn relatief klein. Regerend landskampioen Chelsea heeft bijvoorbeeld al moeite om zich in de Top-10 te nestelen. Naast Chelsea zijn er nog ontzettend veel topploegen die deze competitie bijzonder interessant maken. Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham Hotspur en Southampton zijn maar enkele ‘grote namen’ die tegen elkaar strijden. Dat zorgt ervoor dat gokkers elke week enorm veel keuze hebben welke ploeg ze kiezen. Ook het spelen op een stunt is hier niet ongewoon. Er zijn namelijk wekelijks onverwachte uitslagen te melden. Dankzij spelers als De Bruyne, Hazard, Kompany en vele andere Belgen die overzees wekelijks de sier, zijn de Britse duels in België steeds populairder aan het worden.

Naast de diverse opties bij de keuze voor het team waarop gespeeld gaat worden, zijn er ook diverse opties in de strategieën. Live-gokken bij ‘aan de andere kant van de plas’ de meeste populaire speloptie. In België spelen de meeste professionele gokkers liever 1X2. Afwisselen tussen deze twee speltypes is volgens VoetbalGokken.be de beste methode. Met 1X2 beperk u de risico’s, doordat u kiest voor de topfavoriet. Vervolgens zet u die winst in tijdens het live-gokken op een andere wedstrijd. Hangt er een sensatie in de lucht? Dan kun u direct hierop inspelen en samen met duizenden Engelse collega’s de odds Sky-High maken. Hierdoor stijgen de winsten van alle spelers en daar wordt iedereen natuurlijk beter van!

Ook subtoppers interessant in Premier League

De meest onbekende mogelijkheid is het spelen op subtoppers. De bookmakers weten meestal niet goed wat ze daarmee moeten. Bovendien zijn deze teams (denk aan West Brom, Watford, Stoke City of Swansea) niet erg gewild bij de gokkers. Deze twee kenmerken zorgen ervoor dat de wedkantoren de noteringen voor dergelijke ploegen extra hoog maken, zelfs als ze niet tegen een topper spelen.

Een voorbeeld: Op 31 oktober speelt West Brom tegen Leicester. Normaal gesproken krijgt een uitgesproken favoriet een quotering tussen de 1,05 en 1,95. Slechts zelden komt deze odd boven de 2 uit. Ook zijn noteringen van thuisploegen die tegen gelijkwaardige (of mindere) teams spelen zelden hoger dan x 2,00. West Bromich Albion krijgt echter een gemiddelde quotering van x 2,75 mee. Is tegenstander Leicester dan de favoriet? De pre-wedstrijd quotering van x 2,45 geeft echter aan dat dit ook niet het geval is. Een echte favoriet is er dus niet en dat zorgt weer voor hoge odds bij een ‘draw’ x 3,30. In alle gevallen is de speler verzekerd van een ruime verdubbeling van zijn inleg.

Meest populair

Hierdoor is de Premier League al jaren de meest populaire competitie voor voetbalgokkers. Hoge uitkeringen dankzij een hoog aantal spelers, meerdere spelmogelijkheden en bij alle strategieën interessante odds. VoetbalGokken.be adviseert om de noteringen van Premier League wedstrijden bij onze officiële Belgische bookmaker kantoren goed in de gaten te houden. Kies voor zekerheid en kies voor de Engelse kick & rush-mentaliteit bij het inzetten op voetbalwedstrijden die gespeeld worden in de bakermat van dit heerlijke spelletje.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN