Plaats uw voorspelling voor de topmatch: Tottenham Hotspur vs. Liverpool FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 januari 2021     3 REACTIES

Tottenham Hotspur en Liverpool treden deze donderdag tegen elkaar aan in de Engelse Premier League. De ploegen staan dichtbij elkaar: vierde (Liverpool) en vijfde (Tottenham Hotspur). Welke ploeg zegeviert midweeks in het Tottenham Hotspur Stadion en doet goede zaken richting het vervolg van de competitie? Voorspel de match bij de Belgische wedkantoren en scoor straffe odds!

Jose Mourinho: “Liverpool is onberekenbaar”

Tottenham Hotspur met onze landgenoot Toby Alderweireld in de geleden, weet in de jongste weken meer punten te verdienen dan Liverpool. Volgens Tottenham Hotspur-coach Jose Mourinho is dit geen reden om de ploeg uit Liverpool te gaan onderschatten. “De vorm van Liverpool is misschien nog geweldig, maar een topploeg als Liverpool kan dat snel omdraaien en ineens weer gaan vlammen. Daarom zijn topwedstrijden vaak onberekenbaar”, stelt Mourinho vast.

Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
3.05
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Liverpool wint de wedstrijd
2.19

“Alles op alles zetten”

Mourinho vindt het niet vreemd dat de huidige landskampioen even niet in de beste vorm steekt. “Het is een hele goede ploeg die zeker weten tot het einde mee zal doen om de titel. We moeten donderdag echt alles op alles zetten om ze van ons af te houden”, besluit hij zijn relaas richting de donderdagavond topper.

Jurgen Klopp: “United match was goede test voor treffen met Tottenham”

Liverpool-coach Jurgen Klopp zal donderdag met zijn team de vierde plek willen verdedigen in het Londense Tottenham Hotspur Stadion. De ploeg van coach Klopp moet zegevieren om niet verder in het rijtje te geraken. Volgens de Duitse coach wordt de match tegen Tottenham Hotspur geen evidente opdracht. “United was een goede test voor het counterspel van Tottenham, zij zijn natuurlijk ook niet zo slecht in de tegenaanval”, zei hij op de persconferentie.

“Donderdag zeker en vast beter doen”

Coach Klopp weet wat de sterkste spelers van The Spurs zijn en verwacht van zijn team deze af te remmen om zelf een resultaat te kunnen halen. “Als we Heung-min Son en Harry Kane in bedwang weten te houden, zijn er nog steeds zoveel goede spelers met dreiging vanuit alle posities. Neem Steven Bergwijn, die een belangrijke rol speelt in de tegenaanval. Mourinho slaagt er met zijn ploeg vaak in terug te komen in de wedstrijd. Dus ja, we moeten het donderdag beter doen, maar ik weet zeker en vast dat de jongens het ook beter zullen doen”, zo besluit de coach van Liverpool zijn voorbeschouwing.

Statistieken

Op de eerste plek van de Premier League staat Manchester United met veertig punten. Stadsgenoot Manchester City en Leicester City volgen United met 38 punten. Liverpool, dat 34 punten heeft staat vierde in het rijtje. Tottenham Hotspur volgt vanop de vijfde plek met 33 punten.

Head 2 Head

Voorbije jaar zegevierde Liverpool met 0-1 bij Tottenham Hotspur op bezoek. Het enige doelpunt van die match werd gemaakt door de Braziliaanse aanvaller Roberto Firmino. Ook in 2018 wisten The Reds te zegevieren van de ploeg uit Londen. Op 15 september 2018 werd het 1-2 in het Tottenham Hotspur Stadion. De laatste overwinning van Tottenham Hotspur werd in 2017 geboekt. Op 22 oktober van dat jaar wisten The Spurs met 4-1 zeer overtuigend te winnen van Liverpool.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Deze hele maand heeft Tottenham Hotspur nog niet één match verloren. Voorbije weekeinde werd er met 1-3 gewonnen op bezoek bij Sheffield United. Wel moest de ploeg van coach Mourinho enkele dagen eerder in eigen huis tegen Fulham een gelijkspel slikken. Eindstand: 1-1.

Huidige vorm Liverpool

Liverpool heeft het een pak moelijker De ploeg van coach Klopp verloor twee matches op rij. Voorbije weekeinde kon de ploeg uit Liverpool niet zegevieren van koploper Manchester United 3-2 en wist The Reds ook op Anfield niet te winnen van Bunrley 0-1. De laatste keer dat Liverpool in de Premier League won, was de 0-7 overwinning bij Crystal Palace op 19 december voorbije jaar.

Lappenmand

Tottenham Hotspur moet het donderdag nog zonder centraal verdediger Giovani Lo Celso stellen. Lo Celso kampt met een hamstringblessure.

Liverpool heeft de lappenmand wat gevulder dan de Londense ploeg. Verdediger Virgil van Dijk is hard op weg naar zijn comeback en herstelt van een gescheurde kruisband. Joe Gomez heeft patellartendinitis problemen. Ook Diogo Jota (kruisbandverrekking) en Naby Keita (enkelblessure) zijn er donderdag in het Tottenham Hotspur Stadion nog niet bij.

Prognose

Onze voorspelling is dat The Spurs deze donderdag drie punten bij gaan schrijven. In onderstaand overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze match. Speelt u ook mee?

Quoteringen Tottenham Hotspur – Liverpool

In het 1X2 spelsysteem zijn de quoteringen als volgt ingedeeld. De hoogste odd van deze match vindt u bij een puntendeling in Tottenham Hotspur Stadion: x 3.40 keer de inleg.

Nog een straffe odd vindt u bij een overwinning van The Spurs. Uw speelbedrag wordt x 3.05 keer meer waard als Tottenham donderdag zegeviert. Het is misschien wat vreemd, maar een zege van Liverpool wordt met een odd van x 2.19 keer uw inleg net iets lager ingeschaald dan een zege van The Spurs. Het levert nog wel altijd een ruime verdubbeling van uw inleg op en dat is op zeker niet mis.

De Premier League wedstrijd Tottenham Hotspur – Liverpool wordt gespeeld op donderdag 28 januari om 21:00 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Profiteert Alderweireld met zijn Tottenham Hotspur van de vormdip van Liverpool en wint het in eigen huis van de huidige landskampioen? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de bookmakers en maak kans op straffe beloningen.


Reacties

hazarddd
28 januari 2021

Ik houd het toch maar op winst van The Spurs. Straffe odds en een logische winnaar als u het mij vraagt. Gaarne gedaan!

3 jaar geleden

sporza
28 januari 2021

Liverpool raapt drie punten!

3 jaar geleden

teamspeler
29 januari 2021

En daar was Liverpool met drie doelpunten! Laat de euro's maar binnen stromen ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN