Odds stijgen bij derby in Premier League: Tottenham Hotspur – Chelsea

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 februari 2021     3 REACTIES

In het Tottenham Hotspur Stadion te Londen wordt deze donderdag de derby tussen Tottenham Hotspur en Chelsea gespeeld. Beide teams bevinden zich net buiten de top vijf in Engelse Premier League. Voorspel de uitkomst van deze derby kraker tussen Tottenham en Chelsea bij VoetbalGokken.be en win een ferme bonus!

Jose Mourinho: “Met positieve houding toewerken naar Chelsea-match”

Tottenham Hotspur-coach Jose Mourinho moet met zijn ploeg de rug rechten na de verloren macht voorbije weekeinde bij Brighton (1-0). Donderdag staat immers de thuismatch tegen Chelsea gepland. Tottenham-coach Mourinho: “Onze houding richting de komende Chelsea-match is positief ook nadat we voorbije speelronde verloren van Brighton.

Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
3.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Chelsea wint de wedstrijd
2.17

“Spelniveau omhoog om kans te maken”

Voor de match tegen Chelsea moet coach Mourinho nog snel zoeken naar een vervanger voor sterkhouder Harry Kane. De aanvaller van The Spurs geraakte donderdag in de verloren match met Liverpool geblesseerd aan beide enkels en is enkele weken niet inzetbaar. Toch is Mourinho niet in paniek. Hij beseft wel dat het spelniveau omhoog moet: “Tegen Bringhton speelde we niet slecht, maar we weten ook dat we donderdag nog (veel) beter moeten spelen om kans te maken tegen een sterk Chelsea”, zegt de coach van The Spurs.

Thomas Tuchel: “Alles aan doen om Tottenham te verslaan”

Geen Frank Lampard meer in Londen. Onder leiding van nieuwbakken coach Thomas Tuchel won Chelsea voorbije weekeinde van Burnley met 2-0 en de Duitse coach wil die lijn graag doortrekken naar de derby van donderdag tegen Tottenham een ploeg waar de coach toch een zwak voor heeft. “Je kunt er zeker van zijn dat we alles zullen doen wat we kunnen om ze donderdag te verslaan!”, zegt Tuchel in zijn vooruitblik.

“Keihard werken komende tijd”

De Duitse coach heeft de opdracht gekregen om Chelsea binnen de top vijf te loodsen. Met de match op verplaatsing tegen The Spurs in het vooruitzicht kan de coach een directe concurrent op achterstand zetten richting die Top-5 positie. “We moeten ons verbeteren om situaties te creëren die doorslaggevend voor ons zijn. Daar gaan wij de komende tijd keihard aan werken”, besluit Tuchel.

Statistieken

Tottenham Hotspur en Chelsea hebben beide 33 punten bij elkaar geveegd in het lopende Premier League seizoen. Tottenham heeft één speelronde minder afgewerkt en is in verliespunten dus de primus. De ploeg van coach Mourinho staat zesde, waar Chelsea volgt vanop de zevende stek.

Head 2 Head

De laatste maal dat Tottenham Hotspur in de Premier League stadsgenoot Chelsea in eigen stadion trof, was op 22 december 2019. The Spurs verloren toen met 0-2 van The Blues. Een seizoen eerder was Tottenham heer en meester in eigen huis. Op 24 november 2018 werd het maar liefst 3-1 voor Tottenham Hotspur.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Het zit de ploeg van coach Mourinho de jongste weken niet mee. Tweemaal werd er verloren in de Premier League. Voorbije zondag wist The Spurs geen vuist te maken bij Brighton 1-0 en ging een paar dagen eerder de wedstrijd tegen Liverpool met 1-3 verloren. De laatst gewonnen wedstrijd was tegen Sfeffield United: 1-3 op 17 januari.

Huidige vorm Chelsea

Met de nieuwbakken coach Thomas Tuchel wist Chelsea voorbije zondag met 2-0 te winnen van Burnley. Een paar dagen daarvoor werd er thuis gelijkgespeeld tegen Wolverhampton Wanderers met 0-0. Deze twee speelronden moesten de verloren match bij Leicester City (2-0) wat goedmaken.

Lappenmand

De grootste zorgen bij coach Mourinho zullen om de geblesseerde Harry Kane zijn. De centrumspits van The Spurs geraakte voorbije weekeinde geblesseerd aan zijn enkel en het is niet duidelijk hoelang het herstel zal duren. Ook Sergio Reguilón (spierblessure), Dele Alli (blessure) en Giovani Lo Celso (hamstringblessure) zullen niet van de partij zij tegen Chelsea.

Bij Chelsea verblijven N’Golo Kanté (hamstringblessure) en Charly Musonda Jr. in de lappenmand. Onze landgenoot van  Zambiaanse afkomst is geopereerd aan zijn knie en moet daar van herstellen.

Prognose

Wij verwachten dat Chelsea zal winnen van Tottenham Hotspur. Coach Mourinho moet te veel sterkhouders missen om The Blues te kunnen overmeesteren. Onze wedtip is 1-2 voor Chelsea. Check in onderstaand odd-overzicht de gemiddelde quoteringen die de bookmakers uitkeren.

Quoteringen Tottenham Hotspur – Chelsea

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odd van deze match uit als Chelsea wint in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Uw inleg wordt x 2.17 keer meer waard als The Blues zegevieren.

Gaan de stadsgenoten de punten delen na de negentig minuten speeltijd? Dan wordt uw voorspelling x 3.25 keer de inleg waard. Een zege van Tottenham levert u in het 1X2 spelsysteem x 3.20 keer de inleg op.

De Premier League derby Tottenham Hotspur – Chelsea wordt gespeeld op donderdag 4 januari om 21:00 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Voorspel de match uitkomst tussen deze twee stadsgenoten en ga voor de hoogst mogelijke (pre-match) quotering via VoetbalGokken.be!


Reacties

kampioe...
3 februari 2021

Alderweireld houdt de ballen van Chelsea wel tegen met zijn team. Haha! Ik gok op The Spurs.

3 jaar geleden

tooskla...
4 februari 2021

Straf potje voetbal vanavond. Ik zit wel gebakken. Nu nog even een goede deal maken met de bookies.

3 jaar geleden

thegambler
5 februari 2021

Die penalty kon ik niet gebruiken in mijn weddenschap

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN