Manchester City voor FA Cup naar Aston Villa

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 januari 2016     0 REACTIES

Manchester City heeft dit weekend een wedstrijd gepland staan in de Engelse FA Cup in en tegen Aston Villa. De FA Cup is één van de bekertoernooien die gespeeld worden in dit voetballand. Manchester City heeft in de vorige ronde Norwich met 0-3 verslagen. Aston Villa moest daarvoor Wycombe verslaan met 2-0 om Manchester City vervolgens in eigen stadion te mogen ontvangen. Voetbalgokken.be kijkt alvast vooruit naar deze Engelse topwedstrijd in de FA Cup.

Pellegrini “Ik ben heel tevreden over onze prestatie”

Voor Manchester City was het een fluitje van een cent om zich te plaatsen in de vierde ronde van de FA Cup. Onze landgenoot Kevin de Bruyne was goed voor één treffer in deze match. De Argentijn Sergio Agüero was de eerste die het net raakte. Agüero is weer hersteld van zijn hamstringblessure. Pellegrini: “We waren vanaf het eerste fluitsignaal gezond agressief en Sergio Agüero maakte een fantastische goal”, zegt de City-coach. “Ik ben heel tevreden over onze prestatie.”

“Vincent staat nog ver van zijn comeback”

De wedstrijd tegen Aston Villa zal Rode Duivel Vincent Kompany nog steeds vanaf de zijlijn moeten bekijken. Trainer Manuel Pellegrini kan ook in deze FA Cupwedstrijd geen beroep doen op zijn middenvelder en beoogde aanvoerder van City. De trainer hoopte dat Kompany tegen eind februari weer wedstrijdfit zal zijn, maar zelfs dat lijkt nog niet aan de orde. “Vincent staat nog ver van zijn comeback. Hij heeft nog minstens drie weken nodig om van zijn blessure te herstellen. En daarna is het niet alleen zaak voor hem om genezen te zijn, maar hij moet ook 100 procent fit zijn voor hij een wedstrijd speelt”, tekende de Daily Star op bij Pellegrini. Waarschijnlijk krijgen we Kompany dus voor maart niet meer op het veld te zien.

Aston Villa

Vorig jaar november troffen de twee clubs elkaar ook al in het stadion van Aston Villa. Deze Premier Leaguewedstrijd eindigde destijds in 0-0. City was dus niet instaat om hier de drie punten mee naar huis te nemen. Overigens dateert de laatste overwinning van Aston (3-2) alweer van 28 september 2013. In de FA-Cup speelde beide ploegen in 2006 en 2011 ook al tegen elkaar. Beide keren trok City aan het langste eind. In 2006 moest er wel een replay aan te pas komen, nadat het eerste duel in 1-1 eindigde. Villa roept al weken dat ditmaal de overwinning voor The Villans gaat zijn. Saillant detail: de eerste wedstrijd van coach Remi Garde was tegen Manchester City. In november vorig jaar hield zijn ploeg City destijds knap op 0-0.

Als het aan Kevin de Bruyne ligt krijgt Villa die kans in dit duel niet: “Wij moeten zorgen dat we in een winning-mood komen, elke wedstrijd is daarin belangrijk”, aldus de Belgische international.

Bookmakers

De bookmakers zien het helemaal zitten met Manchester City. De Belgische wedkantoren verwachten duidelijk weer veel van het miljoenenteam en onze Rode Duivel: Kevin de Bruyne. De pre-wedstrijd quoteringen bij Betfirst voor winst van City staan op x 1,62. Dit komt neer op een uitbetaling van 40 euro bij een inleg van 25 euro. Winst van Aston Villa krijgt een veel hogere notering mee. Die quotering is x 5,00. Hiermee geven de bookies aan dat het gemis van Vincent Kompany in het hart van de verdediging geen probleem zal zijn in de wedstrijd tegen Villa. Een gelijkspel schalen de wedkantoren ook nog behoorlijk hoog in. Met een beloning van x 4.25 is deze odd zeer aantrekkelijk om een gokje te wagen in deze Engelse FA Cupwedstrijd. In dit geval komt er wel een replay.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De FA-cupwedstrijd Aston Villa – Manchester City wordt gespeeld op zaterdag 30 januari om 16:00 uur in het Villa Park stadion te Witton. Speel mee met deze Engelse bekerwedstrijd en trakteer uzelf met (hoge) geldprijzen wanneer uw voorspelde uitslag uitkomt. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN