Manchester City verwelkomt Norwich City in laatste match Premier League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 juli 2020     1 REACTIE

Deze zondag worden de laatste Premier League matches van seizoen 2019 – 2020 gespeeld. Manchester City is al verzekert van de tweede stek en speelt zondag tegen het gedegradeerde Norwich City. Beide teams spelen in het Etihad Stadion voor de eer en dat zorgt voor straffe odd bij de Belgische wedkantoren. Welk team pakt volgens u de allerlaatste punten van dit bijzondere voetbalseizoen.

Josep Guardiola: “Alles aan doen om van Norwich te winnen”

Manchester City-trainer Josep Guardiola is een man met veel eergevoel. De tweede plaats zegt hem weinig, want de achterstand op de kampioen is immens. Guardiola eist daarom ook in deze laatste match van het seizoen het uiterste van zijn spelersgroep. “Het gaat mij niet om winnen of verliezen, want verliezen kan altijd gebeuren. Maar mijn spelers moeten elke wedstrijd het maximale geven. Ik wil die passie en strijd ook zondag tegen Norwich zien: we moeten er alles aan doen om die wedstrijd winnend af te sluiten.”

Manchester City wint de wedstrijd
1.07
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
12.81
Norwich City FC wint de wedstrijd
25.50

“We moeten constanter worden”

City heeft een winning-streak van vier duels in de Premier League en zondag tegen Norwich kan daar nog een vijfde bijkomen. Guardiola: “Voorbije jaar hadden we een reeks van 18 duels waarin we niet verloren. Dat zegt veel over dit seizoen: het was niet slecht, maar ook niet goed. We zullen constanter moeten worden om volgend seizoen weer om de titel te kunnen strijden”, aldus de Spaanse manager op de persconferentie na de Watford game.

Trainer Norwich City: “City is één van moeilijkste tegenstanders”

Norwich City-trainer Daniel Farke wil ook met een resultaat het teleurstellende seizoen beëindigen. Farke weet echter ook heel goed dat City daarvoor niet de meest ideale opponent is. Farke: “De degradatie heeft ons als groep dichter bij elkaar gebracht. We hebben elkaar nodig, zeker nu we op verplaatsing naar Manchester gaan om City te bekampen. Dit is één van de moeilijkste tegenstanders, samen met Liverpool, in de Premier League. City behoort tot de beste teams in Europa en de wereld. We moeten een topdag hebben. We zullen een prestatie gelijk met het beklimmen van de Mount Everest moeten neerzetten om ze te verslaan.”

“Toewerken naar volgend seizoen”

Farke heeft met zijn team in het voorbije seizoen al een paar keer verrassend uitgepakt, ook tegen City. De 43-jarige Duitse trainer hoopt uiteraard dat dit weer gebeurt, maar houdt ook rekening met een pandoering: “Voetbal is net het gewone leven: als je tegenslag hebt en je denkt dat het niet meer erger kan, dan komt er nog een tegenslag. We hebben daar dit seizoen mee om leren gaan. Er zijn ergere dingen in het leven dan voetbal spelen. We zullen niet huilen, maar zoeken naar oplossingen om de City-game tot een goed einde te brengen en daarmee met een goed gevoel naar het volgende seizoen toe te werken.”

Statistieken

In een seizoen waar Liverpool na dertig jaar weer eens landskampioen werd, is Manchester City de      ‘best of the rest’ de Engelse Premier League. Met 78 punten zijn The Cityzens daar niet meer van af te krijgen. De nummer drie Manchester United staat met 63 punten mijlenver achter het team van trainer Guardiola.

Datzelfde geldt ook voor Norwich City. De ploeg van trainer Farke staat op de laatste plek met 21 punten en het gat met de nummer negentien Bournemouth is tien punten. Norwich is veroordeeld tot de Championship.

Head 2 Head

Manchester City verloor in eigen huis voor het laatst in 2013 van Norwich City. In mei van dat jaar werd het 2-3 voor The Canaries. City stond toen ook tweede in het klassement en Norwich had de elfde plek veroverd. In het thuisduel van eind 2013 walste The Cityzens dan weer met een 7-0 zege over de ploeg uit Norwich heen.

In seizoen 2015/2016 degradeerde Norwich en kwam pas voorbije seizoen weer te spelen in de Premier League. Manchester City bewaart geen goede herinneringen aan de match van dit seizoen op verplaatsing bij Norwich. Voorbije september verloor City met 3-2 van Norwich.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City heeft een straffe eindsprint ingezet. Nadat Liverpool de landstitel pakte hebben The Cityzens zich in een rap tempo verzekerd van de tweede plaats. In de voorbije vijf matches werd er viermaal gewonnen, merendeel overtuigend. Op 5 juli werd er nog wel (verrassend) op verplaatsing bij Southampton verloren: 1-0.

Huidige vorm Norwich City

Norwich heeft lang – tegen beter weten in wellicht – tegen degradatie gevochten, maar moest die strijd enkele weken terug staken. Norwich speelt volgend seizoen in de Championship, maar doet er alles aan om waardig afscheid te nemen van de Premier League. In de voorbije vijf matches werd echter geen enkel punt gepakt. Vaak werd er wel maar met een goaltje verschil verloren. Uitzondering hierop was de match tegen West Ham United: 0-4.

Lappenmand

De lappenmand van City omvat vier kernspelers: Sergio Aguero wordt wellicht het meest gemist. De Spaans-Argentijnse centrumspits heeft last van zijn knie en zal ook deze laatste pot van het seizoen 2019 – 2020 aan zich voorbij moeten laten gaan. Pedro Porro is ziek, Zack Steffen heeft een binnenbandblessure en Philippe Sandler (voorbije seizoen actief voor RSCA) herstelt van een knieoperatie.

Sebastian Soto is de enige afwezige aan de kant van Norwich. Hij is vanwege het oprekken van het voorbije seizoen nog niet speelgerechtigd. Verder geen problemen voor de technische staf van Norwich: nul mensen in ziekenboeg en geen enkele schorsing.

Prognose

Onze verwachting is dat Norwich geen vuist meer weet te maken tegen The Cityzens. We gaan zelfs flink uitpakken en noteren een 5-0 zege van Manchester City in bij de bookmakers. Speelt u ook op een overwinning van City of gaat u voor die mega-straffe odd die de bookies hanteren bij een zege van Norwich. Check onderstaand odd-overzicht alvast en maak een deal!

Quoteringen Manchester City – Norwich City FC

De quoteringen zijn straf ingecalculeerd voor de match in Manchester. Een torenhoge odd wordt uit uitgekeerd als Norwich City weet te stunten in het Etihad Stadion. Uw inleg wordt x 25,50 (!) keer meer waard als Norwich wint.

Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem ook een straffe odd mee voor deze match. Worden de punten gedeeld, dan kunt u rekenen op een odd van x 12.81 keer uw speelbedrag. Een zege van The Cityzens staat genoteerd op x 1.07 keer uw inleg.

Alle Premier League matches worden op zondag 26 juli gespeeld. Manchester City – Norwich City begint om 17:00 uur in het Etihad Stadion aan de laatste speelronde van dit seizoen. Wilt u profiteren van de straffe odds die de bookies hanteren? Ga dan naar de bookmakerspagina en sla uw slag in deze laatste competitieronde via VoetbalGokken.be!


Reacties

heldenv...
27 juli 2020

City maakt nog even gehakt van Norwich!! Vooral die laatste goal van De Bruyne zal flink pijn gedaan hebben ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN