Manchester City ontmoet landskampioen Chelsea

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 augustus 2015     0 REACTIES

De Engelse Premier League is weer in volle gang. Miljoenenploeg Manchester City ontmoet in eigen stadion de landskampioen Chelsea. Wat zijn de verwachtingen voor deze topper?

Manchester smacht naar De Bruyne

Manchester City gooit de handdoek nog steeds niet in ring als het gaat om een transfer naar de Engelse formatie van Kevin de Bruyne. City heeft al geruime tijd interesse in Belgische middenvelder die op dit moment actief is in de Bundesliga. Begin deze week is er door manager Manuel Pellegrini een grof bod van 66,5 miljoen euro gedaan. Dat meldt Sky Sports.

VFL Wolfsburg (de nummer twee van het afgelopen Bundesliga-seizoen) heeft het hoge bod vanuit Engeland niet nodig. De Bruyne hoeft niet weg en wacht het dus allemaal rustig af. Een vertrek lijkt op dit moment nog ver weg. Patrick de Koster is zaakwaarnemer van De Bruyne en reageert als volgt: “Kevin is op dit moment een speler van Wolfsburg en focust zich daar dus ook op. Ik heb de laatste maanden veel nonsens gelezen in de media. Het is nu zo dat we wachten op het moment dat de twee clubs een akkoord hebben bereikt.”

Een eerder bod aan Wolfsburg voor de 24-jarige spelmaker zou zijn afgewezen. “De clubs moeten daarover beslissen, wij gaan daar niet over. Er is ook geen medische keuring gepland. Kevin voelt zich gelukkig bij Wolfsburg.”

De Bruyne speelt sinds begin 2014 voor de Duitse club. Wolfsburg heeft hem destijds overgenomen van Chelsea.

Slecht begin voor landskampioen

Chelsea, de landskampioen van 2014/2015 begon het nieuwe seizoen in de Premier League moeizaam. Tegen Swansea bleef de ploeg steken op 2-2. Thibaut Courtois kreeg een rode kaart, maar daarmee was het Belgische leed nog niet geleden. Trainer José Mourinho haalde achteraf flink uit naar zijn eigen medische staf. Dit had te maken met de (geblesseerde) Eden Hazard.

Tijdens de extra tijd ging Hazard onderuit. Het was de Chelsea trainer niet naar zijn zin hoe de medische staf zijn Belgische middenvelder oplapte. Hij gaf ploegarts Eva Carneiro en co. er dan ook even goed van langs. “Ik was helemaal niet gelukkig met mijn medische staf. Ze reageerden veel te naïef na de blessure van Hazard. Je moet zeker zijn dat de speler een blessure heeft als je hem wil verzorgen. Dat was overduidelijk niet het geval bij Eden, die gewoon een trap kreeg en vermoeid was. Door de verzorging moesten we veel te lang spelen met maar acht fitte spelers bij een counteraanval. Als dokter, maar zelfs als bankzitter moet je het spel aanvoelen vanop de bank.’’

Kleine verschillen voor bookmakers

De meeste bookmakers rekenen op een gelijkspel, maar winst voor Chelsea wordt ook door veel bookies verwacht. Winst voor de club van José Mourinho wordt namelijk hoog ingeschaald x 3,10. Inzetten op gelijkspel is met een quotering van x 3,20 de hoogste odd die u kunt pakken. Mocht u er helemaal van uit gaan dat Manchester City in eigen stadion het dominantste is dan is, dan is de uitkering van x 2,30 ook niet mis.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Manchester City – Chelsea wordt gespeeld op zondag 16-augustus om 17.00 uur in het Etihad Stadium in Manchester. Durft u een gokje te wagen op deze match? Profiteer nu bij Betfirst van een geweldige inschrijfbonus t.w.v. 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN